Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 20 Ocak 2010; 20:34:49 >
  • 1. sezonu nedense hiç sevmemiştim fakat 2. ve 3. sezonu öyle bir sevdim ki hayranı oldum dizinin.
  • Bu diziyi izleyipte beğenmeyen varsa sorunu kendisinde arasın, şaka bir yana dizi izlemeyen birilerinin bile iki film izlemek yerine 4-5 saat ayırıp bu diziyi bitirmeleri lazım hiç bir komedi filminde bu kadar gülmeniz imkansız zaten, İngiliz komedisi sevenlere Coupling de iyi o da, baya komik bir dizi.
  •  The It Crowd - 4.Sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

The It Crowd - 4.Sezon

internet kutusu bölümüydü dimi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

The It Crowd - 4.Sezon

internet kutusu bölümüydü dimi bu

Evet.

April'ın olduğu bölümde süperdi. Peltek olduğunu sanmış. Halbuki erkekmiş.

• quote:

The It Crowd - 4.Sezon

Elders of the internet

by steven hawking himself

best reception on top of the big bang

ahahaha bu internet bölümündeki replikler 10 numaraydı ya hatırladıkça gülerim

• İlk sezonu bitirdim çok güzeldi.Tadı damağımda kaldı.Bari 6-7 sezon sürse.6 bölümcük zaten.

Roy favorim.
  • 4. sezondan ses yok mu halen?
  • Benim favori bölümlerinden biri Are we real men? adlı bölümdü.

Bizim ikili normal erkek olmak için uğraşıyor bölüm boyunca, ama bir bakmışsın bölüm sonunda birbirlerini öpüyorlar, manyak bir bölümdü.
  • 1.sezonun ilk bölümünde altyazılar düzgün ilerlemiyor. Düzgün olan altyazı var mı elinizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

1.sezonun ilk bölümünde altyazılar düzgün ilerlemiyor. Düzgün olan altyazı var mı elinizde ?

Arkadaş hangi sürümü indirdin sen?Ben Zamunda'dan indirdim.Divxplanetteki altyazıda gayet düzgündü.
  • quote:

1.sezonun ilk bölümünde altyazılar düzgün ilerlemiyor. Düzgün olan altyazı var mı elinizde ?

Divxplanettaki iki altyazı paketinden birinin uyması lazım 1. sezon için konuşuyorum.
  • 4. sezon bir an önce çekilsede izlesek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

quote:

Arkadaş hangi sürümü indirdin sen?Ben Zamunda'dan indirdim.Divxplanetteki altyazıda gayet düzgündü.

Tabi ki zamunda

Buralardan itibaren altyazı bozuluyor..

ferrotello
    O zaman uymayanı indirdim galiba..

The It Crowd - 4.Sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

İlk sezonu bitirdim çok güzeldi.Tadı damağımda kaldı.Bari 6-7 sezon sürse.6 bölümcük zaten.

Roy favorim.

Dpde komedi dizisi tavsiyesi istediğinizi gördüm orada dolaşırken gördüm üyeliğim yok orada, şahsen Coupling, It is Always Sunny in Philadelphia(Bundaki Charlie de manyak TAHM'deki gibi) ve Arrested Developmenti(Bu dizinin tr altyazıları yok, İngilizceniz iyiyse izleyin, herkesin hoşlanacağı bir dizi değil) tavsiye ederim.

• Ben isohunttan indirmiştim 1 ile 2. sezonu dosyalrın adında sadece avi yazıyordu bende turkçealtyazıda bir altyazı vardı onu indrerek izledim ilk sezonu uymasada, ileri geri alarak izledim, sonra arkadaşa verdim o altyazı uymuyordu dedi bende dpden iki altyazı paketini gösterip dene dedim uymuş. Dpde her sürüme altyazı bylunuyor, yani uyması lazım kısaca.
  • Canım sıkıldı bugün 2. sezon ilk 2 bölümü izledim.

2. Bölümdeki;

Telefon titreşmesi olayı müthiş Bi de Douglas'a verirken titreşimi çok dandik ayarını 10'a getirin diyince telefon çalınca Douglas'ın hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Canım sıkıldı bugün 2. sezon ilk 2 bölümü izledim.

2. Bölümdeki;

Telefon titreşmesi olayı müthiş Bi de Douglas'a verirken titreşimi çok dandik ayarını 10'a getirin diyince telefon çalınca Douglas'ın hali

Babasının oğlu işte.

• Bu dizinin 4. sezonundan haber yok mu yav
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.