Burada 4.sezon anlaşması yapıldı diyor ama belli bir tarih yok
011899988199119725..........3
Evet aynen dediğiniz gibi belirli bir tarih yok, ama 4. sezon olacak. Bu çok güzel dizi ama bu dizye bel bağlamamak lazım, çünkü sezonda 6 völümü var kime yeter 6 bölüm, bu İngiliz dizilerin de eksikliği bu. Black Books dizisi de çok güzel deniliyor yapımcıları aynıymış peep show(ama bunun altyazıları yok) da öyle deniliyor. Black Booksu bir indirip deneyeceğim.
too soon for comfort. shooting in march
Yazmış Graham Linehan Twitter'ına
Abi 6 bölüm dizi mi olur ya? Hadi yapıyorsunuz neden zamanında yapmıyorsunuz? IMDB'den kontrol ettim dizi 1 senedir yok. Peh. Bari 12 bölüm yapın insafsızlar.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Abi 6 bölüm dizi mi olur ya? Hadi yapıyorsunuz neden zamanında yapmıyorsunuz? IMDB'den kontrol ettim dizi 1 senedir yok. Peh. Bari 12 bölüm yapın insafsızlar.
ya biz 6yada razıyızda yeterki çıksın
quote:
Orijinalden alıntı: ferrotello
Evet aynen dediğiniz gibi belirli bir tarih yok, ama 4. sezon olacak. Bu çok güzel dizi ama bu dizye bel bağlamamak lazım, çünkü sezonda 6 völümü var kime yeter 6 bölüm, bu İngiliz dizilerin de eksikliği bu. Black Books dizisi de çok güzel deniliyor yapımcıları aynıymış peep show(ama bunun altyazıları yok) da öyle deniliyor. Black Booksu bir indirip deneyeceğim.
black books pek guzel değil. Ben de IT Crowda guvenerek birkaç bölüm Black Books seyrettim ama pek tat almadım. IT yanında çok yavan kaldı.
Ben de izlemdim de yapımcıları aynı olduğu için tavsiye edenler vardı ondan dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
ya biz 6yada razıyızda yeterki çıksın
Aynen
Yalan oldu 4. sezon.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Yalan oldu 4. sezon.
Şaka yapıyorsunuzdur umarım.
Beklemedeyiz dediğin gibi yalan olmazsa iyidir
yönetmen twitter sayfasının bio kısmında 4. sezon için çalıştığını yazmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 2 Mart 2010; 23:06:48 >
Moss Restart!
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Moss Restart!
ahaha başyapıt
İlk sezonu indirdim bakalım bugün başlıcam şu ana kadar birtek couplingi izledim ingiliz sitcomu olarak bu 2.olucak coupling gibi demiş bir kaç kişi sözlüktende baktım yorumlara gayet beğeniliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
İlk sezonu indirdim bakalım bugün başlıcam şu ana kadar birtek couplingi izledim ingiliz sitcomu olarak bu 2.olucak coupling gibi demiş bir kaç kişi sözlüktende baktım yorumlara gayet beğeniliyor.
şu kadarını söyliyim bilgisayarla ilgili bir insansan bağımlısı olursun
quote:
Orijinalden alıntı: a|i
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
şu kadarını söyliyim bilgisayarla ilgili bir insansan bağımlısı olursun
Demek istediğini anlayamadım ama ilk sezonu 6 bölümmüş zaten 1-2 güne ne demek istediğini anlayıp cevabımı vericem.