Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz lost prison heroes de kaldık dizi izliyemıyoruz rapid sifresi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

ilk bölümü dün izlemiştim 2. bölümü de bugün izledim,fazla komik gelmedi bana ama eğlenceli dizi.

zamanında sarmamıştı ilk 2 bölümü izleyip bırakmıştım kaldığım yerden devam ediyim bari belki bu sefer sarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

S3E1 Türkçe Altyazı çıktı.

http://divxplanet.com/sub/s/106387/The-IT-Crowd.html

Ne kadar hızlılar

İzleyeyim bari

• İzledim şimdi. Güzel bölümdü. Ama sezon başlangıcından çok daha bomba bi bölüm beklerdim.

Sonunda moss'un silahla koşması süperdi
  • hızlı çıktı altyazı. gayet güzeldi bence
  • Bölüm baya güzeldi.
    En azından güldürdü yine.. :)

Özellikle Hitler'li kısımda çok güldüm. :D

(Arkadaşlarında dediği gibi 2.sezon, Bölüm 1 efsane idi. Bence komedi dizileri arasından en komik bölüm olacak kadar güzeldi. :) Aklıma geldikçe gülümsetir/güldürür o bölüm beni.)
  • 2.bölüm çıktı ilk başları mükemmeldi
  • The.IT.Crowd.S03E02.WS.PDTV.XviD-ORGANiC
  • Bi kaç gün oldu ikinci bölüm çıkalı. henüz izlemedim gerçi.
    Hangi günler çıkıyor bu arada?
  • ben de başladım diziye ilk bölümü izledim fena değildi. daha komik olabilir ilerde potansiyel var,örneğin bölümün sonunda fotoğraflar beni feci kopardı
    ilgimi çeken şey dizinin ingiliz dizisi olması. o kadar amerikan dizisi ve filminden sonra ingiliz aksanı değişik geldi
  • Bende yapılan övgülere ve konusuna bakarak merak edip indirdim. Daha önce buna benzer The Big Bang Theory dizini izliyordum ancak bu ondan daha önce yapılmış falan dediler esinlenme olamayacağı için izledim.

Komik ancak ingiliz komiği ne kadar olacaksa o kadar komik. İğrençlikle komik olmaya çalıştıklarına şahit oldum defalarca. İlk 6 bölümü izledim ve bence The Big Bang Theory bundan daha kaliteli ve daha komik bir dizi...

Ancak dizinin jenerik müziği hoş olmuş :) Midilere bayılırımda...
  • Vay be 2. sezonun ilk bölümü baya komikti ancak dizi bu bölümde baya kategorisinin dışına çıkmış geek olayından sakatlara ve gaylere bağlıyor. Ama baya güldüm ya iilk mesajımı hiç editlemiyorum fikrim hala aynı ancak 2.1 bomba gibi bir bölümmüş :)
  • Cok övmüssünüz bu topicde ben de o yüzden indirip izledim ama pek aradıgımı bulamadım. Bence en iyi bölüm 3*02ydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Vay be 2. sezonun ilk bölümü baya komikti ancak dizi bu bölümde baya kategorisinin dışına çıkmış geek olayından sakatlara ve gaylere bağlıyor. Ama baya güldüm ya iilk mesajımı hiç editlemiyorum fikrim hala aynı ancak 2.1 bomba gibi bir bölümmüş :)

ben de izledim şimdi 2. sezonun ilk bölümünü tek kelimeyle muhteşem
    how i met your mother'da bile bu kadar gülememiştim son zamanlarda
  • bana çok özgün geldi it crowd, big bang teoride her bölüm aynı şey üzerine kurulu yani sheldon'ın takıntıları ve leonard'ın kız muhabbeti

3.sezon 6 bölüm olunca biticek mi?
  • 3. sezonun 2. ve 3. bölümü çok komikti. Özellikle Roy ve Moss'un futbol muhabbetleri, french kissing ve 3. bölümde Roy'un evsiz olması
  • İlk bölümden sonra diğer ikisini izlememiştim. 3 iniyor şimdi. İnsin izlerim.
  • 3 X 2 süperdi..

Dün geceki rezalet futbolda neydi öyle

Wengerde Wallcot u neden erken çıkardıysa...

Arsenalin sorunu zaten topla çok oynaması..

muahahaa.
    Soygundan sonra tırın içinde adamın ağlar vaziyette bunu tekrarlaması çok iyidi

Son Sahneden bahsetmiyorum bile
  • ilk 2 sezon bitti çok da süper bir dizi değil ama bazı yerlerde acayip koparıyorlar
    3. sezonu indireyim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

3 X 2 süperdi..

Dün geceki rezalet futbolda neydi öyle

Wengerde Wallcot u neden erken çıkardıysa...

Arsenalin sorunu zaten topla çok oynaması..

muahahaa.
    Soygundan sonra tırın içinde adamın ağlar vaziyette bunu tekrarlaması çok iyidi

Son Sahneden bahsetmiyorum bile

2. bölümde moss'un roy'u öptüğü sahnede dağıldım zaten

Ekleme:

3. bölümde moss gözlerini açarken windows'un açılış sesi gelince bi daha kptum. Ara ara gülümsetiyorlar da. Böyle bazı sahnelerde iyi güldürüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Aralık 2008; 12:47:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.