Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: F3mania

The It Crowd - 4.Sezon

The.IT.Crowd.S03E02
    Burda gezmeyin, sizi yumuşaklar

O bölümde süperdi.
    6 bölümde sezonun bitecek olması çok yazık

• 6. bölümü izledim şimdi. Bombaydı.
  • izlemedigim tek 6. bölüm kaldı kıyamıyom izlemeye
  • 6.Bölüm süperdi ya

Adam nasıl resimler çekmeyi düşünüyordu ,nasıl resimler çekti..Piskolojisi düzelmez artık 2 sene.
  • Evet Gerçekten güzeldi 6. bölüm yazık oldu roy'a Bu adamın giydiği tişörtlere hastayim ya...
     The It Crowd - 4.Sezon
  • Çok sulular ya... İlk 2 bölümü izledim de.
  • ya yok böyle bir şey 3. sezonu bitirdim ve özellikle 5 ve 6. bölüm inanılmaz komikti
    gülmekten yerlere yattım nefessiz kaldım yüz kaslarım hala gergin
    sezon bitti ama gerçekten süper bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NeWWorlD# -- 12 Ocak 2009; 20:05:58 >
  • Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak Bilgisi olan var mı Arkadaşlar ?
  • Ben de yeni başladım bu diziye, 4 bölüm izledim hastası oldum. Big Bang'le yarışır . 4. sezon olacak mı, olacaksa ne zaman baslayacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Ben de yeni başladım bu diziye, 4 bölüm izledim hastası oldum. Big Bang'le yarışır . 4. sezon olacak mı, olacaksa ne zaman baslayacak ?

Olur diye tahmin ediyorum ama belli deil tarihi.
  •  The It Crowd - 4.Sezon

• Komik ama çok değil. İngilizler hala itici geliyor bana
  • Üç sezonu indirmeye başladım ETA: 6h 54m
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Komik ama çok değil. İngilizler hala itici geliyor bana

Ön yargıları The IT Crowd bile kıramadıysa..
  • IMDB Puanı 9.0 olmuş bu arada.
  • Son zamanlarda bana kahkaha attırabilen tek komedi dizisi. HIMYM olsun, The Big Bang Theory olsun hepsinin gönlümde yeri ayrıdır, hepsini severim. Ama bu dizi bir baska ya, ingilizlerin espri anlayışları gerçekten mükemmel ( Diğer bir örnek : Coupling )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Ön yargıları The IT Crowd bile kıramadıysa..

Coupling'i de bikaç bölüm seyrettmiştim ona da ısınamadım. Yani kötü değiller ama it always sunny philedelpihia kadar yada how i met your mother kadar sıcak değil. Aksanları itici geliyor diycem ama altyazıyla izliyorum ondan da değil . Yani esprinin yanına bişiler daha lazım sanki.

• quote:

sende futuramacısın galiba
  • bir iki ingiliz dizisi biliyorum nedense sezonları hep 6şar bölüm oluyor. kısa süreli işler olduğundan kaliteli oluyor ama o kadar. 24 bölümlük sezonlara girseler dağılır giderler diye düşünüyorum.
  • Evet sezonlar 6 şar bölüm oluyor, tadı damağında kalıyor. Cılkını çıkarmıyorlar. 24 bölüm yapıp da 18 bölümü fason olacaksa, yapmanın anlamı yok zaten , seyirciye yazık. Mesela HIMYM bu sezon kaç bölümü haribici iyi ki sizce ? Bence çok az bölüm ortalamnın üstünde bu sezon..

quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

bir iki ingiliz dizisi biliyorum nedense sezonları hep 6şar bölüm oluyor. kısa süreli işler olduğundan kaliteli oluyor ama o kadar. 24 bölümlük sezonlara girseler dağılır giderler diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.