Komik ama çok değil. İngilizler hala itici geliyor bana
sende futuramacısın galiba
çok mu belli ediyorum yoksa
Filmleri dizideki tadı tam vermesede hala futuramacıyız
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
biz lost prison heroes de kaldık dizi izliyemıyoruz rapid sifresi yok
torrent die bir olay var daha önce duydunuzmu acaba :)
torrentten 1 ve 2. sezonun birlikte oldugu torrentte 2. sezonun altyazilari mevcut altyazilar ile tutmuyor 10. dakika'dan sonra 5-8 sn gecikme yapiyor senkronlamak zorunda kaldim.
dizi sahane big bang'de bu kadar gulmemistim ancak dikkat ediyorum diziyi cok begenenler coupling'i de izlemis begenmis insanlar.
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
torrentten 1 ve 2. sezonun birlikte oldugu torrentte 2. sezonun altyazilari mevcut altyazilar ile tutmuyor 10. dakika'dan sonra 5-8 sn gecikme yapiyor senkronlamak zorunda kaldim.
dizi sahane big bang'de bu kadar gulmemistim ancak dikkat ediyorum diziyi cok begenenler coupling'i de izlemis begenmis insanlar.
2.sezon icin divxplanette 2 sürüm altyazı var, birisi dedigin gibi birkaç saniye geç geliyor. Obür sürüm icin olan altyazı paketi uyuyor. Bu arada katılıyorum ben de big bangi severek izlememe ragmen IT crowd kadar gülmüyordum onda.
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
2.sezon icin divxplanette 2 sürüm altyazı var, birisi dedigin gibi birkaç saniye geç geliyor. Obür sürüm icin olan altyazı paketi uyuyor. Bu arada katılıyorum ben de big bangi severek izlememe ragmen IT crowd kadar gülmüyordum onda.
Big Bang güzel hoşta bilimsel konuşma çok :D Bir de çok hızlı konuşuyolr altyazıyı okuyana kadar esprinin tadı kaçıyo zaten :)
IT Crowd da öyle mi?
Hayır Big Bang gibi bilimsel kafa yoracak fazla diyalog yok, %100 komedi var ( Big Bang'i de çok severim ama bu diziden sonra gelir benim için ki It Crowd'a Big Bang 2 sezonu bitirdikten sonra başladım. )
quote:
Hayır Big Bang gibi bilimsel kafa yoracak fazla diyalog yok, %100 komedi var ( Big Bang'i de çok severim ama bu diziden sonra gelir benim için ki It Crowd'a Big Bang 2 sezonu bitirdikten sonra başladım. )
Eyv. abi senin beğenine güveniyorum :)
Dizikolik olduk, yakında buna da başlarız
6-7 bölüm izlemistim fakat bana göre tam tersi ingiliz esprileri cok bayat. Sonra izlemeyi bile unutmusum. Konuya girerken bile bu hangi dizi diye girmistim,
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
6-7 bölüm izlemistim fakat bana göre tam tersi ingiliz esprileri cok bayat. Sonra izlemeyi bile unutmusum. Konuya girerken bile bu hangi dizi diye girmistim,
ilk sezon biraz yavan geçiyor. bence devam edersen çerez tadında izlenir. zaten 6 bölüm bir sezon.
Eveeet dün üzüle üzüle malesef 3. sezonun bölümlerine de kıydım ve boylelikle tüm bölümler bitti Şimdi ben akşamları ne seyredecgim. Toplam 18 bölüm hiç kesmedi ya keşke bir 30 bölüm daha olsa önümde..
quote:
Eveeet dün üzüle üzüle malesef 3. sezonun bölümlerine de kıydım ve boylelikle tüm bölümler bitti Şimdi ben akşamları ne seyredecgim. Toplam 18 bölüm hiç kesmedi ya keşke bir 30 bölüm daha olsa önümde..
Her sezon 6 bölüm, kısa kesiyorlar nedense.
Koydum sıraya indiriyorum.Bakalım indirdiklerim ne olcakYarım yarım başladığım diziler My name is earl,Big bang,Mad men ve henüz aklıma gelmeyenler.Seyretmem gerekenlerse House,Scrubs,30 rocks.. böyle devam eder
Bende burda gördüm ve indirip izlemeye başladım.Şuan S02E04'teyim.Ne yazıkki çok kısa sezonlar.Bölümlerde 20 dakika.Ama böyle olması daha iyidir belki uzun ve sıkıcı olmaması daha iyi.Dizinin ilk bölümü biraz kötü başlıyor.Ancak 2. bölümden itibaren gülmekten öldüm gerçekten.İlk sezon biraz inişli çıkışlı ancak 2. sezonun tüm bölümleri birbirinden güzeldi şuanki bölüme kadar.Kesinlikle izleyin kaçırmayın bu diziyi.Tarzına alışmak biraz zaman alabilir ama alışınca süper oluyor gerçekten.
Bu arada JEN'e aşık oluyorum galiba.
Bende yeni başladım güzel dizi
Bilgisayar uzmanının kafasına birşey çarpıp bayılması ve yerde ayılıp gozlerini açtıgında beyninde windowsun açılış müziğinin çalması süper espri
quote:
Bilgisayar uzmanının kafasına birşey çarpıp bayılması ve yerde ayılıp gozlerini açtıgında beyninde windowsun açılış müziğinin çalması süper espri
Kopmuştum ben burda.
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
biz lost prison heroes de kaldık dizi izliyemıyoruz rapid sifresi yok
torrent die bir olay var daha önce duydunuzmu acaba :)
Bu yorumu çok önce yazmıştım şimdi torrentden başka birşeyi gözüm görmüyor. ve izlediğim dizi sayısı 3 tü şimdi 9.
Ezberledim... o van van eyt - nayn nayn nayn - eyt eyt van nayn nayn nayn van van nayn sevın tu fayv ... tıriiii 0118 999 881 999 119 725 3 Çok matrak dizi son 2 bölüm kaldı
Gerçekten çok komedi dizi yaa.İnşallah yeni sezonlar gelmeye devam eder.