Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: F3mania

Bu adamın giydiği tişörtlere hastayim ya...
    http://img228.imageshack.us/img228/1010/dsfpf8.jpg

Evet gerçekten çok hoşuma gidiyor benim de. Bi de Big Bang Theory'deki Sheldon'ın T-shirtleri harika.

Dizi çok güzelmiş, 3 sezonu da aralıklarla izledim. En başlarda ısınamamıştım ama sonradan çok sevdim. Umarım yeni sezonlarla aramıza dönerler.

• keşke devam etse..

güzel ingiliz komedileri neden hep böyle kısa oluyor.
    coupling, it crowd, as if....
  • izlediğim en iyi komedi dizisi.
  • Katılıyorum. Ne komedi dizileri seyrettim beni çok güzel gülümsettiler,eğlendirdiler ama bu dizi bana kahkaha attırdı ..

quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

izlediğim en iyi komedi dizisi.
  • 3.Sezonu hala bitirmedim, sonradan sıkılmak istemiyorum.
  • Roy süper ya

şu adet geçirme bölümü favori bölümümdür
  • Benim en favori bölümüm 2.sezon ilk bölüm, şu hepberaber tiyatroya gittikleri bölüm. Onda gülmekten ne yarılmıştım yahu. Zaten sözlüğe bakarsnaız orada en favori bölüm odur. Bir de 3.sezon Internet li olan bölümde de ok gülmüştüm. En iyisi 3 sezonu baştan tekrar seyretmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Benim en favori bölümüm 2.sezon ilk bölüm, şu hepberaber tiyatroya gittikleri bölüm. Onda gülmekten ne yarılmıştım yahu. Zaten sözlüğe bakarsnaız orada en favori bölüm odur. Bir de 3.sezon Internet li olan bölümde de ok gülmüştüm. En iyisi 3 sezonu baştan tekrar seyretmek.

O bölüm başka idi gerçekten.

Özellike Jenin restoranda Moss'a döndüğü an.

- Excuse me?
    - Yes miss.

• O an koptugum andır zaten, defalarca geri alıp alıp izlemiştim o sahneyi. Hiç beklemedigin bir anda hem dumur oluyorsun hem de gülmekten kopuyorsun :)

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Benim en favori bölümüm 2.sezon ilk bölüm, şu hepberaber tiyatroya gittikleri bölüm. Onda gülmekten ne yarılmıştım yahu. Zaten sözlüğe bakarsnaız orada en favori bölüm odur. Bir de 3.sezon Internet li olan bölümde de ok gülmüştüm. En iyisi 3 sezonu baştan tekrar seyretmek.

- Excuse me?
    - Yes miss.

• Attım torrenta ilk 2 sezonu bitmiştir şimdiye bir izleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

- Excuse me?
    - Yes miss.

bu sahneyi en az 1000 kere izledim 100000 kere daha izlerim her seferinde kopuyorum

ya aslında dizinin her anı bomba ya

şeyde çok komikti

kadın hani kapalı kapıya girmeye çalışıyor eleman anlatıyor işte oraya girersen şöyle olur böyle olur
    orda arkada roy'un elleriyle yaptığı haraketlerde süperdi

ya son bölümde Roy'un fotoğraf çekerkeni pozlarına ne demeli

• Bu arada Chris O'Dowd'un yani IT'cilerden Roy olanının filmi onumuzdeki ay içinde piyasaya çıkacak. Gene matrak bişey olacak gibi.

Frequently Asked Questions About Time Travel ( Zaman Yolculugu Hakkında Sık Sorulan Sorular )(2009)

The It Crowd - 4.Sezon
  • quote:

Bu arada Chris O'Dowd'un yani IT'cilerden Roy olanının filmi onumuzdeki ay içinde piyasaya çıkacak. Gene matrak bişey olacak gibi.

Frequently Asked Questions About Time Travel ( Zaman Yolculugu Hakkında Sık Sorulan Sorular )(2009)

The It Crowd - 4.Sezon

Birde direk oku FAQ about time travel

İlk bölümdeki davranış halim.

• Did you see that ludacris display last night?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Did you see that ludacris display last night?

Ve homoseksüel bir öpüşme gelir ekranlara
  • quote:

Bu arada Chris O'Dowd'un yani IT'cilerden Roy olanının filmi onumuzdeki ay içinde piyasaya çıkacak. Gene matrak bişey olacak gibi.

The It Crowd - 4.Sezon

İzlemek lazım

• Verildimi bilmiyorum ama dikkatimi çekti paylaşayım dedim

The It Crowd - 4.Sezon
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Verildimi bilmiyorum ama dikkatimi çekti paylaşayım dedim

The It Crowd - 4.Sezon

İstanbul niye ertelenmiş
    Peter File bölümüydü

•  The It Crowd - 4.Sezon

• Bu dizi var ya bu dizi. Keşke seyretmeseydim bu diziyi. Çok pişman oldum aslında. Neden mi ? Sitcom anlayışımda bir devir açtı o deviri de gene bu dizi bitirdi. Bu diziden once ne guzel HIMYM, The Big Bang Theory'mle mutlu mesud yaşıyordum . BU diziyi seyretmeye başladım artık hiçbir sitcomu begenmemeye başladım. Bu dizi aşmış bir dizidir. Benim için çıtayı o kadar yukseltmiştir ki yapmacık Amerikan sitcomları artık benim için mundar olmştur. Oturup tüm sezonları birer kere daha izleyim bari napalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.