Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.sezon indi.Kahvaltıdan sonra izlerim 6 bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu dizi var ya bu dizi. Keşke seyretmeseydim bu diziyi. Çok pişman oldum aslında. Neden mi ? Sitcom anlayışımda bir devir açtı o deviri de gene bu dizi bitirdi. Bu diziden once ne guzel HIMYM, The Big Bang Theory'mle mutlu mesud yaşıyordum . BU diziyi seyretmeye başladım artık hiçbir sitcomu begenmemeye başladım. Bu dizi aşmış bir dizidir. Benim için çıtayı o kadar yukseltmiştir ki yapmacık Amerikan sitcomları artık benim için mundar olmştur. Oturup tüm sezonları birer kere daha izleyim bari napalım.

ingilizlerin komedi anlayışı eşsizdir
    izlemediysen couplingede bak mutlaka
    film olarakta monty phyton filmlerini izle mutlaka
  • okadar övdünüz nasıl kaçırmış olabilirim bu diziyi diye çıldırdım. hemen izleyip test ettim. kendi fikirlerimi yazıyorum: BERBAT! gereksiz ve çok fazla zorlama espri üzerine isyan ettiren kahkaha efektleri antipatik oyuncular tamamen soğuttu. çok boş vakti olanlara meraktan izlemelerini önerebilirim belki ama himym scrubs two and a half men gibi dizilerin yanında adı bile geçmemeli bence. tekrar söyleyeyim benim fikirlerim bunlar farklı düşünenler tabi olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

okadar övdünüz nasıl kaçırmış olabilirim bu diziyi diye çıldırdım. hemen izleyip test ettim. kendi fikirlerimi yazıyorum: BERBAT! gereksiz ve çok fazla zorlama espri üzerine isyan ettiren kahkaha efektleri antipatik oyuncular tamamen soğuttu. çok boş vakti olanlara meraktan izlemelerini önerebilirim belki ama himym scrubs two and a half men gibi dizilerin yanında adı bile geçmemeli bence. tekrar söyleyeyim benim fikirlerim bunlar farklı düşünenler tabi olacaktır.

Zevkler ve Renkler tartışılmaz bu bir gerçektir ama BERBAT! denilecek bir dizi değil, bu şekilde düşünmek biraz enteresan kaçıyor.
    Tamam belki size kötü gelmiş olabilir ama BERBAT! demek..

• Ingilizlerin ince espri anlayışı, Amerikan sitcomlardan farklıdır. Ona bakarsan ben de two and a half men için berbat diyorum. two and a half men !i övdüler övdler ilk 6 bölümü seyrettim , geri kalan bölümleri de geri dönüşümü olmayacak şekilde geri dönüşüm kutusuna gönderdim.

@DXM06 : Coupling'i zaten zamanında hatmettik. O da mükemmel ( 4.sezon hariç) . Jeff gidince tadı kalmadı.

quote:

okadar övdünüz nasıl kaçırmış olabilirim bu diziyi diye çıldırdım. hemen izleyip test ettim. kendi fikirlerimi yazıyorum: BERBAT! gereksiz ve çok fazla zorlama espri üzerine isyan ettiren kahkaha efektleri antipatik oyuncular tamamen soğuttu. çok boş vakti olanlara meraktan izlemelerini önerebilirim belki ama himym scrubs two and a half men gibi dizilerin yanında adı bile geçmemeli bence. tekrar söyleyeyim benim fikirlerim bunlar farklı düşünenler tabi olacaktır.

• İndiriyorum pazartesiye izlemeye başlarım
  • quote:

Ingilizlerin ince espri anlayışı, Amerikan sitcomlardan farklıdır. Ona bakarsan ben de two and a half men için berbat diyorum. two and a half men !i övdüler övdler ilk 6 bölümü seyrettim , geri kalan bölümleri de geri dönüşümü olmayacak şekilde geri dönüşüm kutusuna gönderdim.

@DXM06 : Coupling'i zaten zamanında hatmettik. O da mükemmel ( 4.sezon hariç) . Jeff gidince tadı kalmadı.

quote:

couplingle ilgili birşey sorabilirmiyim ?

o da bu dizi gibi ilk 2 sezonu 6 bölüm değilmi ?

• Coupling
    Sezon 1 : 6 bölüm
    Sezon 2 : 9 bölüm
    Sezon 3 : 7 bölüm
    Sezon 4 : 6 bölüm

Imbd puanı 9.2/10
    http://www.imdb.com/title/tt0237123/
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Değişiyor
    Şurdan bakabilirsiniz

http://www.imdb.com/title/tt0237123/episodes
  • tuhaftır bende 2 arkadaşıma izlettirmiştim it crowdu onlarda beğenmemişti hiç gülmediler bile en gülünecek yerlere. ingiliz komedilerinin bazı insanlara uzak kaldığını düşünüyorum.

scrubsı severim himyme bayılırımda two and a half men nedir yahu? hiç haz etmem. big bang theorye bayılırım ama ikiside chuck lorreun dizisi ama diğer bence berbat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Değişiyor
    Şurdan bakabilirsiniz

http://www.imdb.com/title/tt0237123/episodes

teşekkürler.İlk sezon 6 İkinci sezon 9.bölümmüş

niye bu kadar az bölüm yapmışlarki.Hem dizi o kadar tutmuş

• dizi o kadar övülmüşki bende izlemezsem çatlarım.indirip izleyince yorumlarımı paylaşırım.1 sezonu indirmeye başladım bile 1,36GB birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 2 Mayıs 2009; 20:53:47 >
  • Anlaşılan beğenen tam beğeniyor, beğenmeyen hiç beğenmiyor.
    Ortası yok.
    Buda İngilizlerin farkı olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 2 Mayıs 2009; 21:03:18 >
  • 3 bölüm seyrettim.İlk bölümde gerçekten çok sıkıldım.Ama 2.ve 3.bölümde baya güldüm.

Favori Karakterim tabiki Roy
  • quote:

3 bölüm seyrettim.İlk bölümde gerçekten çok sıkıldım.Ama 2.ve 3.bölümde baya güldüm.

Favori Karakterim tabiki Roy

ilk bölümde ben de çok sıkıldım. Abd filmlerine alıştığımızdan mı nedir çok değişik geldi sanki bir ruhsuzluk vardı oyuncularda lakin espriler çok güzeldi. devam edeceğim bakalım ilerisi nasıl.
  • Internetten bir yerde okuduguma gore 4. sezon temmuz ayı içinde başlayacakmış. Umarım doğrudur.. Dönsün Moss, Douglas , Roy, Jen

• quote:

Internetten bir yerde okuduguma gore 4. sezon temmuz ayı içinde başlayacakmış. Umarım doğrudur.. Dönsün Moss, Douglas , Roy, Jen

6 bölüm yahu. Çocuk kandırır gibi.

• 3.Sezonun son bölümünü yeni izleyebildim.
    Bu bölümde diğerleri gibi müthiş gerçekten, Roy güzelim kızı kaçırdı.

The It Crowd - 4.Sezon

4.Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 17 Haziran 2009; 18:24:34 >

• Spoiler vermeyelim
  • Moss'un tipe bak ya mauahah
    bu dizi hiç bitmemeli bence
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.