Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MissedCall

TV'de gösterilmesiyle ne alakası var ki?
    Şu anda ne dediklerini tam olarak anlayabilsem İngilizce altyazıyı ben bile yazarım.
    Bir kişi bile mi çıkıp ben yapayım şu işi demiyor anlamak mümkün değil.

Orası öyle ama sistem öyle işlemiyor.En azından ben öyle biliyorum yanlışım olabilir ama 25inden önce ing. altyazının çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Şu anda ne dediklerini tam olarak anlayabilsem İngilizce altyazıyı ben bile yazarım.

İngilizce bilsen bile sıfırdan altyazı oluşturmak, zaman kodları vs. girmek çok zaman alan bir şey, 20 dakikalık bir dizi bile en az 6-8 saat uğraştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Baktım nette halen HD si yok. Demekki daha HD'ye geçememişler. Bari şu altyazısı çıksada izlesek. Zaten 20 dk lık bişi.

İngilizce altyazı çıkmadı ki daha , zaten dizi daha amerika da bile oynanmadı.Nettekiler bi şekilde ele geçirmiş sanırım.

25'inde gösterime girecek amerikada ondan sonra çıkar ing. altyazı.

Dizi amerikan dizisi değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

İngilizce bilsen bile sıfırdan altyazı oluşturmak, zaman kodları vs. girmek çok zaman alan bir şey, 20 dakikalık bir dizi bile en az 6-8 saat uğraştırır.

5-6 gün oldu yeni bölüm nete düşeli.
  • quote:

quote:

quote:

5-6 gün oldu yeni bölüm nete düşeli.

Doğru ama o webden mi ne sızmış bir şekilde, normal tvde yayınlanmadı daha, yayınlansın İngilizce altyazı da düşer. Zaten tvde yayımlansaydı sürüm 175 mb olurdu, 300mtan fazla değil.

• "The IT Crowd"
    Dizi Bölümü :S04E01
    Çeviren :congman
    Başlama Tarihi :2010.23.06
    Çeviri Miktarı : %5
    Son Güncelleme :23-06-2010 11:20:14
    Durumu : Aktif
    Not:Şimdilik The.IT.Crowd.S04E01.WEBRIP.4oD.XViD-BANGER sürümü üzerinden dinleyerek başladık. Fakat malumunuz İngiliz aksanının ağırlığı yüzünden yavaş ilerliyoruz. İngilizce altyazı çıkarsa hızlanırız.

Hadi bakalım.
  • quote:

Doğru ama o webden mi ne sızmış bir şekilde, normal tvde yayınlanmadı daha, yayınlansın İngilizce altyazı da düşer. Zaten tvde yayımlansaydı sürüm 175 mb olurdu, 300mtan fazla değil.

Rip netten tamam da altyazının TV'de yayınlanmasıyla hiçbir alakası yok.Bakın İspanyolca altyazı var.Türkçe'yi de sağolsun arkadaşlar çevirmeye başlamış.İngilizcesi de yazılabilir kolayca.
    Sanki TV'de yayınlanınca süre kodları otomatik olarak veriliyor.
  • Çeviri hala %5 ama güncellememişler hala
  • Kolay değil dinleyerek çeviriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Kolay değil dinleyerek çeviriyorlar.

+ İngiliz aksanı. İngilizce altyazı gelince hızlanırlar.
  • "The IT Crowd"
    Çeviri Miktarı : %40
    Son Güncelleme :24-06-2010 10:17:31
    Not:Şimdilik The.IT.Crowd.S04E01.WEBRIP.4oD.XViD-BANGER sürümü üzerinden dinleyerek başladık. Fakat malumunuz İngiliz aksanının ağırlığı yüzünden yavaş ilerliyoruz. İngilizce altyazı çıkarsa hızlanırız.

Eğer böyle devam ederlerse ingilizce altyazı gelmeden çıkar
  • quote:

quote:

Rip netten tamam da altyazının TV'de yayınlanmasıyla hiçbir alakası yok.Bakın İspanyolca altyazı var.Türkçe'yi de sağolsun arkadaşlar çevirmeye başlamış.İngilizcesi de yazılabilir kolayca.
    Sanki TV'de yayınlanınca süre kodları otomatik olarak veriliyor.

Verilmiyor da tvde yayınlanınca artık birileri kendisi mi giriyor kodları ve ingilizce alt yazı hazırlıyorsa, hep dizi yayınlandıktan sonra bazı diziler hariç ingilizce altyazı düşüyor. Çevirilmeye başlanmış, birkaç gün içinde biter, zaten tvde de yayınlanacak, hd 720p sunumu çıkarsa, onu indiririm artık.

• İngilizce altyazı dizi televizyonda yayınlandıktan sonra düşer. Tam olarak emin olmamakla birlikte bir yazılım sayesinde program yayınlanırken İngilizce altyazı oluşturuluyor diye aklımda kalmış.

İşten arta kalan zamanda dinleyerek çeviri yapmak çok yorucu oluyor, üstüne de Moss'un anlaşılması zor aksanı birleşince çeviri de hâliyle gecikiyor. İngilizce altyazının çıkmasıyla (yarına çıkar diye umuyorum) çeviriyi de kısa sürede tamamlarız. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi congman -- 25 Haziran 2010; 14:22:54 >
  • aaa The IT Crowd yeni sezon başlamış ama konu altlarda hiç olmadı bu şimdi.
    akşam akşam iyi aklıma geldi dizi yoksa unuturdum
  • ilk bölüme yetiştim sonunda indirmeye başlıyorum yarın sınavdan gelince izlerim inşallah
  • Aaa benimde 27 haziran diye aklımda kalmış hemen indiriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

ilk bölüme yetiştim sonunda indirmeye başlıyorum yarın sınavdan gelince izlerim inşallah

bende öyle düşünmekteydim ama altyazı çıkmamış daha akşamı bekliyicez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Baktım nette halen HD si yok. Demekki daha HD'ye geçememişler. Bari şu altyazısı çıksada izlesek. Zaten 20 dk lık bişi.

İngilizce altyazı çıkmadı ki daha , zaten dizi daha amerika da bile oynanmadı.Nettekiler bi şekilde ele geçirmiş sanırım.

25'inde gösterime girecek amerikada ondan sonra çıkar ing. altyazı.

Dizi amerikan dizisi değil ki

El alışkanlığı

• "The IT Crowd"
    Çeviri Miktarı : %50
    Son Güncelleme :26-06-2010 4:15:52
    Not:& nazo82 İngilizce altyazı geldi. En geç bu gece çeviriyi bitiririz.

İngilizce çeviri gelmiş hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

"The IT Crowd"
    Çeviri Miktarı : %50
    Son Güncelleme :26-06-2010 4:15:52
    Not:& nazo82 İngilizce altyazı geldi. En geç bu gece çeviriyi bitiririz.

İngilizce çeviri gelmiş hadi hayırlısı

Oh be sonunda. Yarın izlicez o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.