bu bölümdeki en çok güldüğüm sahnelerdendi bu kadar hayvanlık olmaz ya kız kelimesini duydularmı azıyorlar hemen
quote:Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi bu bölümdeki en çok güldüğüm sahnelerdendi bu kadar hayvanlık olmaz ya kız kelimesini duydularmı azıyorlar hemen Tam abazalar Frp süperdi. fredo olayı ve douglasın son sahnesi
Muhteşem bir bölümdü. Kesinlikle özlemişim diziyi. Özellikle; Moss'un sizin gözleriniz olacağım dediğinde düşmesinde ve Douglas'ın ödülü aşağı atışında Jen'in ifadesine koptum.
quote:Orijinalden alıntı: Mr LoneLy quote:Orijinalden alıntı: unpop Hangi gunler yayınlancak bende sordum 6 bölüm olcak dedi sadece D: http://tvcountdown.com/ Cumartesi. Pazar sabahı da düşmüş olur.
ben komple seriyi 5. kez izlemeye başladım doymuyorum valla her espriye her seferinde kahkalarla gülüyorum 10 numara diziye
quote:Orijinalden alıntı: BurakDemirbas Her cuma mı oluyor dizi ? Niye 6 bölüm birde. hem bölüm sayıları az hem süreleri ama olsun yine de süper
quote:Orijinalden alıntı: kurtsutu Yeni bölüm yarın sabah Türkiye saatiyle 5'te yayınlancak. Yarın sabah nete düşmüş olur... Amerika'da değil İngiltere'de yayınlanıyor.Daha erken yani.Yeni bölüm yaklaşık 20-25 dakika önce torrente düştü.
quote:Orijinalden alıntı: sercnn12 quote:Orijinalden alıntı: kurtsutu Yeni bölüm yarın sabah Türkiye saatiyle 5'te yayınlancak. Yarın sabah nete düşmüş olur... Amerika'da değil İngiltere'de yayınlanıyor.Daha erken yani.Yeni bölüm yaklaşık 20-25 dakika önce torrente düştü. evet düşmüş ama bu böle böle 6 hafta yayınlanıp sezon bitcek yani
quote:Orijinalden alıntı: sercnn12 quote:Orijinalden alıntı: kurtsutu Yeni bölüm yarın sabah Türkiye saatiyle 5'te yayınlancak. Yarın sabah nete düşmüş olur... Amerika'da değil İngiltere'de yayınlanıyor.Daha erken yani.Yeni bölüm yaklaşık 20-25 dakika önce torrente düştü. Biliyorum İngiltere olduğunu da ben bu sitenin yalancısıyım valla