Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The.IT.Crowd.S04E04.WS.PDTV.XviD-CaRaT.[VTV].avi
  • Altyazı bugün gelmez herhalde.
  • Ben de bekliyorum,çeviriye daha başlanmamış.Şimdilik İngilizce altyazı da yok.
  • Son 3 bölümü izleyemedim. Baya gerilerde kaldım.
    Neyse topluca 1 saatimi IT Crowd'a ayırırım o zaman.
  • Altyazı beklemedeyim.
  • Sıkıntıdan 3. bölümü tekrardan izliyorum
  • Çeviri Durumu: "The IT Crowd"
    Dizi Bölümü :S04E04
    Çeviren :congman
    Başlama Tarihi :2010.17.07
    Çeviri Miktarı : %1
    Son Güncelleme :
    Durumu : Aktif
    Not :İngilizce altyazı henüz gelmedi. Gece gelirse çeviriye başlarım.
  • The Big Bang Theory'den sonra The It Crowd'a başlayayım dedim.

Neden ilk bölüm beni gülümsetmedi bile? TBBT'den sonra amatör gibi geldi açıkcası. Diğer bölümlere bakmadım. Yoksa karar vermek için çok mu erken? İngilizler komedi yapamıyor arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Çeviri Durumu: "The IT Crowd"
    Dizi Bölümü :S04E04
    Çeviren :congman
    Başlama Tarihi :2010.17.07
    Çeviri Miktarı : %1
    Son Güncelleme :
    Durumu : Aktif
    Not :İngilizce altyazı henüz gelmedi. Gece gelirse çeviriye başlarım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

The Big Bang Theory'den sonra The It Crowd'a başlayayım dedim.

Neden ilk bölüm beni gülümsetmedi bile? TBBT'den sonra amatör gibi geldi açıkcası. Diğer bölümlere bakmadım. Yoksa karar vermek için çok mu erken? İngilizler komedi yapamıyor arkadaş!

Beğenmemenin nedeninin İngilizlerin komedi yapamaması olduğunu düşünmüyorum, çünkü İngilizlerin sıradan komedi anlayışını yansıtan bir dizi değil. Bu dizi "İngilizler komedi yapamıyor" görüşünü yerle bir eden dizi olarak kabul edilir. Karar vermek için çok erken ama "gülümsetmedi bile" diyorsan sana uymayacaktır muhtemelen.

• Çeviri tamamlandı mı
  • off niye çevirmekte bu kadar geç kaldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

off niye çevirmekte bu kadar geç kaldılar

Kusura bakma arkadaşım. Bundan sonra senin gibi elit arkadaşları bekletmem.
    İngilizce altyazı hala gelmedi. Sabaha gelmiş olursa çeviriye başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

quote:

ben sana demedim ki hem sen mi çeviriyosun türkçe altyazıyı onu bile bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: congman

quote:

ben sana demedim ki hem sen mi çeviriyosun türkçe altyazıyı onu bile bilmiyorum

Ben çeviriyorum ama problem o değil. "Nerede kaldı bu çeviri!" mantığı yanlış olan.
    Daha fazla uzatmaya gerek yok. Pazar günü İngilizce altyazı gelirse (İngilizceyi altyazıyı çıkaran ekip bir süre ara vermiş yarın çıkacağını da hiç sanmam) aileme, arkadaşlarıma ayıracağım vakitten feragat edip çeviriyi tamamlayacağım.

• geçen haftadan güzeldi

bir telefon sahnesi var yıkılacaksınız

vienetta fiat punto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 18 Temmuz 2010; 2:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

quote:

Beğenmemenin nedeninin İngilizlerin komedi yapamaması olduğunu düşünmüyorum, çünkü İngilizlerin sıradan komedi anlayışını yansıtan bir dizi değil. Bu dizi "İngilizler komedi yapamıyor" görüşünü yerle bir eden dizi olarak kabul edilir. Karar vermek için çok erken ama "gülümsetmedi bile" diyorsan sana uymayacaktır muhtemelen.

Ne kadar büyük tesadüftür ki ben "IT CROWD" u bitirdikten sonra kaldıgım boşlukta arastırmalara gore bir nerd dizisi olan TBBT ye başlayayım bari dedim. Ilk bölümün daha 10 dakikasında TBBT bana amatör kamera sünnet düğünü gibi geldi. Yapaylık, dandik espirilere basılmıs kahkaha efektleri ama ortada espiri yok falan hee gerçi sonra alıstım ilk 2 sezonu bitirdim ama benim için bir IT CROWD olamaz.

• İngilizce altyazı hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

quote:

Ne kadar büyük tesadüftür ki ben "IT CROWD" u bitirdikten sonra kaldıgım boşlukta arastırmalara gore bir nerd dizisi olan TBBT ye başlayayım bari dedim. Ilk bölümün daha 10 dakikasında TBBT bana amatör kamera sünnet düğünü gibi geldi. Yapaylık, dandik espirilere basılmıs kahkaha efektleri ama ortada espiri yok falan hee gerçi sonra alıstım ilk 2 sezonu bitirdim ama benim için bir IT CROWD olamaz.

Her iki dizi de babamızın malı değil ateşli bir şekilde her ikisini de savunmaya gerek yok ama TBBT benim espri anlayışıma daha fazla uyuyor . Bölümün birinin sonunda bazıları kahkaha makinası kullandığımızı iddia ediyor; işte kahkaha makinamız deyip 100-150 kişilik gülme ekibinin fotoğrafını koymuştu. Ben yine de the it crowd'a ikinci bir şans veriyor ve elimde bulunan 2 sezonu sildikten sonra 1. sezon 2. bölümü indiriyorum. Hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 18 Temmuz 2010; 13:27:14 >

• Altyazı neden bu kadar geçikti ya?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.