Şimdi Ara

The Killing Road hakkında düşünceleriniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence de ağır balon.

Alıntı

metni:
    Ut de inform karti cikinca bile quick sell yaparim o derece sevmem herifi

O kadar yani The Killing Road hakkında düşünceleriniz?  Peki f*rkan b*lükbaşı hocam

• Hayran kitlemin mensuplarindan biri The Killing Road hakkında düşünceleriniz? 

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

o şahsa 5816 sayılı kanuna muhalefetten suç duyurusunda bulundum. trt'de çalışıp devlet üniversitesinde akademisyen olarak kalması bile ülkenin ayıbı.

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

The Killing Road hakkında düşünceleriniz? 

• Hocam kimi kime şikayet etmişsin The Killing Road hakkında düşünceleriniz?  Bu adam seçim döneminde Madımak'a gönderme yapıp Alevilere saldırdı (sonra sildi). Hukukun işlediği bir ülke olsaydık sadece o paylaşımından dolayı içeri girerdi

• haklısın, bu yüzden hukuktan da bu ülkede bu işi icra etmekten ne nefret ediyorum. dediğin şeyden dolayı bile hiçbir devlet kurumuna adım atmaması gerekir de işte ne anlatıyorum ki. ülke yaşanacak yer değil.

• Sosyal demokratlik ile sosyalistlik arasinda daglar kadar fark var (ozellikle ulkemizde, önceden third wayi savunurdum kismen şimdi o tamamen kalktı, o siralarda forumda bu hesabimi kullanmiyordum) ki benim görüşlerim zaman zaman komunizme bile kayiyo, madem sosyalistim niye bana sosyal demokrat (ki tecede asiri yumusatilmis sosyalist pardon sosyal demokrat=chp, benim tipli oldugumu herkes biliyo) diyerek giriyosun. Vallahi anlamıyorum ama b12 eksikligim yok

The Killing Road hakkında düşünceleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

Ekside engellediğim tek herifti (lord eddark stark zamanlari), şimdi kendisine gizli alinti giriom arada

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Hay geldi yine

• Ney

Valla bisey anlamiyorum anladığım tek sey sosyalizm ile komunizmin arasinda ufaktan middle groundcu olmami (ki bunu ben de soyluyorum) ustun analizlerle fark etmis gibj mi davraniyorsun ben mj yanlis goruyorum

Sosyal demokrat olduğumu iddia ettigini sanmiyorum onu iki uc siyasi mesajımı okuyan kimse etmiyordur herhalde

• Ekşi yönetimi tarafından banlanmaması ağır rezillikti. Sonrasında o ekşiyi komple banladı The Killing Road hakkında düşünceleriniz? Hesabı da yazar olarak hala aktif zaten. Ayrıca ekşide sadece 1 kişiyi engellemek sabrın zirve noktası olabilir.Her girdiğimde min 25-30 kişi engelliyorum.

• Guest-8C712C975 G kullanıcısına yanıt

DONUP BAKINCA GERCEKTEN BUYULU GUNLERDI DEVREM. TAM 10 YIL OLMUS HATTA 11. SIMDIKI GENCLER BILMEZ SINAVLARDA NE HILELER OLUYORDU ONA RAGMEN BIR SEYLER BASARMISIZ.

• profesyonel sjw, galatasaray barcelona formalarıyla görüyoruz kampüste bazen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.