![]() Hakikaten yüksek derecede tehlike iştigal eden bir yol. Fen liseli gençlerden biri burayı fethetmiş diyorlar. |
The Killing Road hakkında düşünceleriniz?

-
-
ben başarıya bakmam, akademik başarı her şey değil ama hırslı ve idealist biri. bu önemli, ileride çok iyi bir adam olabilir kariyer manasında.
zeki biri olduğunu düşünüyorum, karakteri de yardımcı olduğundan dolayı iyi gözüküyor.
burada takılan kişilerin bir kısmı sen de dahil başarılı olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim karamba. Solosu hakkında ne düşünüyorsun?
-
tıpa gecsin biran once
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel şarkı harika albüm
-
her şeyden önce fl mezunu
GOAT
bizim kadro efsaneydi; ank_yer_6 (hütf, lys 9.su), jo_be (azimli yazar, bilkent cs + epfl phd), funky (bilkent cs), affiliation (ODTÜ Ceng + epfl phd) ve adını hatırlayamadığı bir sürü kişi. şampiyonlar ligiydi.
ben de 40 binden mezuna bıraktım odtü ee hedefleyip 2014'te 16k sıralama ile ne yapcam diye kara kara düşünüyordum şu şarkıyı 1000 kez dinlemiştim
https://www.youtube.com/watch?v=SpJ96ZRj9dk&feature=youtu.be
vay be güzel günlerdi, keşke daha bilinçli tercihler yapsaymışım, akademik anlamda hayatımı mahvetmişim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C712C975 -- 24 Temmuz 2023; 23:23:25 > -
Çok beğenmem,Tout le Monde’den daha kötü Symphony of Destruction’dan bir tık iyi bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yazmistiniz hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 24 Temmuz 2023; 23:23:59 > -
ortaokul arkadasım kral adamdır severiz kendisini
ne yazmadım ki
-
Başarılı+zengin+ailesi de kültürlü büyük ihtimalle daha ne olsun
azimli yazarı az okumadık :)
-
şimdi amarigada fink atıyor
-
Ben aşırı ısınamadım ama solosu lezizo
-
Blood of Heroes >>>
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hayran kitlemin mensuplarindan biri |
Hay gece gece tadim kacti soyle isimleri sansursuz yazmayin evde cocuk var korkuyo |
bizim kadro efsaneydi; ank_yer_6 (hütf, lys 9.su), jo_be (azimli yazar, bilkent cs + epfl phd), funky (bilkent cs), affiliation (ODTÜ Ceng + epfl phd) ve adını hatırlayamadığı bir sürü kişi. şampiyonlar ligiydi. ben de 40 binden mezuna bıraktım odtü ee hedefleyip 2014'te 16k sıralama ile ne yapcam diye kara kara düşünüyordum şu şarkıyı 1000 kez dinlemiştim https://www.youtube.com/watch?v=SpJ96ZRj9dk&feature=youtu.be vay be güzel günlerdi, keşke daha bilinçli tercihler yapsaymışım, akademik anlamda hayatımı mahvetmişim :) |
Benzer içerikler
- benim hocam anahtar kodu
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
- diş hekimi doktor mudur
- telegram tyt-ayt pdf grupları
- ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X