< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Killing Road'un Deneme Günlüğü (Deneme Yorumları Eklendi) (35. sayfa)
-
-
Yazdim bilkent ee yi, kirikla 6s hukuk denicem ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım cidden kötü olmuş. Ben de sözeli testokul denemelerinden öğrendiğim kadarıyla yaptım, yeteri kadar çalışmamıştım çünkü girmeyecektim -
Zamanim da vardi aslinda keske cozseydim demiyor degilim, edebiyat 18-3 geldi ben 11-10 filan gelir diye dusunup bakmamistim hic sos2 kismina, felsefe grubum filan genel kültürle en kotu 10-2 geliyordu cunku sene icinde.
Pandemi girmicekti, pandemi girdi tarihi unuttum sene boyu neredeyse hep fullerken 5.00 net nedir yaw
Hocam Nabi'nin Bağ-ı dehrin hem hazanın hem baharın görmüşüz diye başlayan hicvine bakabilirsiniz bence sağlam bir diss.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkce altyazisi yok mu
O tarz agir turkce? (Turkce demeye dilim varmiyor gerci buna farsca ve arapca daha baskin) olan seyleri sinavlarda bile okumadan geçiyordum ben
:D evet dili anlaşılacak gibi değil ben baya uğraşmıştım sırf bunu anlamaya, ama böyle güzel şiirleri okumak da öğrenmeyi daha çekilir halr getiriyor.
Galatasaraylı olarak güldüm
Hic benim tarzim değil modern dilli metin veya Latinceden izler tasiyan metin getirsinler bana kafam almiyor arapcalilari
Imza renklerime dikkat
Yukarı!
up -
hocam genel tyt ayt denemeleri nerede ben yorumlarını göremiyorum,kısaca bana almam gerekenleri yazabilir misiniz gerçekten çok baktım ama göremedim :/
-
Ilk mesaj https://forum.donanimhaber.com/the-killing-road-un-deneme-gunlugu-deneme-yorumlari-eklendi--143080928-10#143489725 veya tavsiye konusuna bakabilirsiniz hocam
hocam siz seri denemelere ne zaman başlamıştıniz, daha doğrusu bu günlüğün öncesi var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspergrata -- 18 Aralık 2020; 21:58:57 >
Okullar kapandıktan sonraki ilk perşembe başladım, kaç mart olduğunu tam hatırlamıyorum 12 veya 19 olmalı.
Tabi bunun kadar yoğun değildi denemem, günde 1 tyt, 1 hafta sonra 1 tyt 1 ayt olmuştu. 1 hafta bu iki denemeden kalan zamanda yaylana yaylana 345 fiziği bitirdim sanırım, sonra 345 fiziğin yerini branşlar aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 18 Aralık 2020; 21:52:46 >
Hocam TYT ve AYT matematik onar net yapıyorum, tavsiye verebilir misiniz? -
Ben bu soruya cevap veremem çünkü hiç o netlerden geçmedim, o net aralıklarındaki çalışma dinamiklerini bilmiyorum yani.
Başka tavsiye konularındaki arkadaşlar benden (kesinlikle) daha fazla yardımcı olacaklardır.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam -
hocam sence şimdiden seri denemelere başlamak hata mı olur tyt için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X