Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam konuyu fava atmışım konu güncellendi falan dedi bir an genel tavsiyeleri de verdin sandım konuya bir ziplayişim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    The killing road olarak cok cok ozur dileriz hocam
    Gunum nasil gecti kismini yaziyorum su an, 4. mesaja gelicek. Yazdim biseyler cok bos oldu sanip sildim bastan yaziyorum daha ozet olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

The killing road olarak cok cok ozur dileriz hocam
    Gunum nasil gecti kismini yaziyorum su an, 4. mesaja gelicek. Yazdim biseyler cok bos oldu sanip sildim bastan yaziyorum daha ozet olarak.

Kolay gelsin beklemedeyiz.

• bence çok kötü oldu ama yazıp yazıp silmekten bıktım o yüzden gerisini beklemeden yine sıfırdan başlamsayayım diye bir günüm kısmını atıyorum artık. ders ders yıl yıl çalışmam ve iyi ki bölümü gelicek sırada
  • Okurken azminize hayran kaldım. Helal olsun yolunuz açık olsun.
    İyi ki yaptım ve keşke yapmasaydım dediğiniz şeyler var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hacettepede1tıpçı kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim:)
    onları o 4.mesaja yazıcam hocam.
    ama en büyük keşkem ilk dönem sadece mat çalışmak. gelen sorulara bakın şaka gibi. hiç çalışmasam yine fullerdim
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam cok haklısınız gercekten. Hiç deneme çözmeyenle deli gibi deneme çözen asla farklı olmadı. Ayt mat 40 a 0 yaptım deneme çözmeyen arkadaşim 38 tyt sıralamam ondan kötü olduğu için ikimizde 30klardayız.

soruları görünce canım acıdı valla, sene boyu 2 senedir kolay soruyorlar, bu sene zorlayacaklar diye mata abandım tarihin en kolay matı geldi. çözerken her soruda bişey mi var 40 soru da kolay olamaz paranoyasına katıldım.
    fullenmiş bir matla bile 30k giriliyorsa sistemde çok ciddi sorunlar vardır. ya adam gibi sınav yapmalılar -yapmayacaklarını herkes biliyor, ya da yeni bir formata geçilmeli -geçmeyeceklerini herkes biliyor- 2021de girenlere sabır diliyorum şimdiden.
    Devlet, vicdanınızı rahat tutun sizin için en iyisini düşünüyoruz dedi ama bunu gerçekten hak etmedik asla seçiçi değildi. Seneye nasıl olur bende tahmin edemiyorum tıp kazanmadan pes etmek istemiyorum ama ösym' ye güvenmiyorum artık güvenirliğini kaybetti. Allah kurtardı sizi.

Oyle hocam, tabi ben rahat duramayip seneye bi daha giricem. Hayirlisi olsun hakkinizda, umarim hedefinize ulasip mutlu olursunuz.

Ahahaja bağımlılık yapıyor değil mi 😂 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah kaderde varsa şayet seneler sonra da bulur bizi.

Yapti valla seneye duzgun bir sekilde tm sonucu almam lazim

• Güne neyle başlardınız nasıl devam ettirir nasıl bitirirdiniz ? Sizin için bu konunun ideali nedir ? Teşekkürler
    Düzgün mü hocam daha ne yapacaksınız gözünüzü seveyim 😂

• Hedef hamda ilk 3, 1.ligi dh de tutsak guzel olur@umitcan.evleksiz

• Hocam simdi bunu hem ders hem gun olarak ikiye bolucem, onu da pandemi ve okul zamanı diye. 4 cevabimiz var yani.
    Okul zamanı mecbur zaten, okula gitmeye kalkıyoruz, kahvalti sırasında tum gundemi eksiden filan elden gecirirdim. Okula gidince ise sırama oturup çantamdaki tek kitabi çıkarıp kulaklığı takardım. Eger biri kantine davet ederse hava almak maksatlı -bizim okulun her seyi ayri bina- ve mola olsun diye cikardim, bazen ben cikartirdim hatta langirta filan. Konular biliniyorsa gidebildigim kadar giderdim kitapta. Dershane arasi enerji atma zamanı, dershane de yine okul gibi, tenefuste ara vermece eger biri gelirse, yoksa kulaklikla devam, fark etmezdim zaten. Eve gelince de testlerin kontrolu sonrasi yatis genelde. İdeal mi bilemem, bence yeterliydi bu toplamda yaklasik 6 saatlik calisma. Zaten bu ideal olayi kisiden kisiye degisen bir şey, arayip bulmak lazim.
    Pandemi donemi ise bambaska. Sabah 11 gibi kopek havlamasi ile -cigdemde kopekten bol bir sey yok- uyanip kahvalti sonrasi tyt mi cozdukten sonra yemekten sonra cozecegim branslari yatagin üzerine atardim. Yataga yatmam için mecbur hepsini eritmem lazim, hizli da olmam lazim çünkü bitirmeden yemek yemek olmaz. Her calismamim sonunda yemek oldu, bence super bir motivasyon yemek, bir digeri de uyku. Yemek sonrasi ise onume aytyi koyardim, cozmem lazim cunku frozenli tablomun 1 gunu bile bos kalmamali duzenim bozulur. Film izlemek icin olabildiğince hizli cozup -60 dk ya kadar cektim bi aralar- kontroller, sonunda puanustan sirami yazdiktan tabloya yazdıktan sonra ders manasina benim için gün bitiyor. Normal gun ise genellikle film sonrası konusmalarin en sonunda artik gözüm kapanıyor klavyeye yazamıyorum tarzinda bir snaple bitmiş oluyor. Uyku sonrasi aynisi devam. Burada da itici guc sınava yaklasalim olsun bitsin oluyor. Tabi sunu soyleyeyim boyle film izlemeli gece 5te yatmali gunun idealle uzaktan yakindan alakasi yok, daha erken yatin, bransi azaltin filmi 2 3 gunde 1e çekin ideale yaklasir bence, yine ideal degil tabi, o ince ayarlamaları kişi yapmali.
    Bu mesaj sirasinda sizden gelenler tarzi bi kisim koymaya karar verdim ilk mesajima

Yalnız yatağı denemeyle kaplayıp yatmak için eritmek çok iyiymiş
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim gibiyseniz o kitaplarin da ustune yatiyorsunuz

İşte şimdi gerçekçi oldu
    Hem de nasıl bağımlılık yapıyor. Çok şükür MSÜ'ye de girdim. İnanılmaz bir deneyim gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.