Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mat olimpiyat süreci nasıl ilerledi sende ?Biri mi keşfetti ne oldu :D ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Forumun buradan öncelikle o kadar uzun mesajim gitti yuzeysel gecicem o yüzden
    Mata ilgimi annem fark etti, okumayi oldukca erken bir yasta -2- kendi sokmemden sonra dogal olarak sayilarla aram nasil diye bakiyor olaylar gelişiyor.
    Ortaokulda tamamen yagiz matin olimpiyata girmek ister misin sorusu beni soktu olimpiyata. Lisede de okul takim secme sinavinda tepelerdeydim, öyle girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocam ales türkçesi hakkında düşünceniz var mıdır? Çözülmeli mi ?
    Siz çözdünüz mü ?

• hacettepede1tıpçı kullanıcısına yanıt
    Ben cozmedim ama benim gibi bi arkadaşim çözdü ve kesin cozulmeli diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Ağustos 2020; 2:34:31 >
  • Hocam neden elektrik elektronik?Ben hiç bilmiyorum ee yi bilgi verirmisiniz kısaca

• neden sorusunun cevabı donanım, spesifik olarak yarıiletkenlere ilgim vardı, onun dışında tamamen kör tercih, googla bulacağınız bilgiden fazla bilgim yok yani.
  • Hocam tyt matematikte nasıl hızlanabiliriz? Bilgi olarak pek eksiğim yok denebilir

• cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Ben hep hizliydim o yuzden fazladan pek bir sey yapmadim yani fikirlerim sinirli. Ama simdi dusunursek neler yaptığıma şöyle oldu.
    Ilk denemem 40-50 dk arasiydi sanirim. Bunun uzerine cebiri saglam bir kitap (olcek) çözdükten ve stratejimi degistirdikten sonra kontrollu sekilde 40-50 dk ya dustum. Ayt mat cozmelerim de yine islem pratikligi kazandirip biraz daha hızlandım. Bu sırada genel denemeler de beni tempoda tutuyordu. Pandemi sirasinda her.gun 1 deneme, arada mat branslar ile aliskanligim o kadar artti ki arada 30-35 dk bile gordum. Yani kisaca
    Islem ağırlıklı tyt mat kitabi hizlandirir
    Islem agirlikli ayt mat kitabi seviyenizde tutar veya biraz öne ceker.
    Haftalik genel denemeler seviyenizde tutar veya biraz one ceker
    Gunluk genel denemeler her seyde hizinizi katlar, bunun icin cok erken
    Günlük brans denemesi süre tutarsaniz hizlandirir yine.

• Esen 11 konu özetli fizik sb candır ya.Manyetizmayı oradan halletmiştim efsane kitap

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hız konusu hiçbir zaman tam anlamıyla aşamadığım bir şeydi oysa işlem pratiğimin iyi olduğunu da düşünüyorum... Tekrar hazırlanasımı getirdi bu mesaj, 30-35dk nedir

• 4.5 saatte bana sadece kq1q2/d² den 94 almami sağlayıp obp mi kurtardi, minnettarim kendisine. Bu formattan esen devam etse adi da var zaten, piyasayı supururler.

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Hocam o aralar asiri formdaydim valla, soruları tam okumadan cozmeyi direkt okumadan cozmeye getirmistim durumu, geometride sekle bakip bunu soruyordur diye gidiyordum vr onu soruyordu filan.
    Hizli mat cozmek cok guzel bir sey, daha hızlı cozdugumde egomu tatmin ediyordum o da var

Ha geometride ben de öyleydim, Karekök LYS geometri bitirmiştim geçen sene, o zamandan beri geometri delisiyim kitap sağolsun. Siz de biliyordunuz galiba hocam o kitabı. Çözerken 2 gecede 1 geometri rüyası görürdüm manyak bir şeydi...

TYT matta da o olay çok hafif vardı ama sizin gibi MSÜ'de soruyu görür görmez x'i soruyordur diyemezdim hiçbir zaman
    Az moral bozmadınız forumda, geometriyi analitikle çözmeler falan, neyse ki o günlerde kendimi bilerek kandırdım sallıyordur diye

Edit: Evet evet biraz çözmüşsünüz Karekök LYS'yi... Ben o kitabı baştan sona eksiksiz bitirdim, şu an bütün kitaplarımı eledim ama o kitabı eleyemiyorum kitaplıkta duruyor. Sanırım en çok emek verdiğim ve benim ufkumu en çok genişleten kitaptı, kendisiyle çok fazla anım var. Çözerken bitince çerçeveletirim falan diyordum, bırakamıyorum gerçekten çıkmazdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 5 Ağustos 2020; 13:38:12 >

karekök lys çok çok sağlam, son testlerde kalem oynamıyordu, rüyalara girince bıraktım, tabi o rüyaları bırakmadı
    valla hocam msü zaten önemsiz diye soruları okumadan girdim yine nasıl olsa kontrol ediyorum diye, s,düşünmeden gidince geleneksel olmayan yol bulmuş oluyorum 2 yolla çözüm yapınca da iyice sağlaması yapılmış oluyor benim için
    hocam benim de moralim millet düzgün çözüyor ben niye çözemiyorum diye bozuluyordu. hala şuradan çizgi çekersen çıkar şeyini yapamıyorum, analitik ve trigo devam

Doğru çizgiyi şak diye tek seferde çekmenin hazzını bilmiyor musunuz yani

Hocam her şeyi anlamıştım da analitik ve trigo nasıl çok fazla zaman almıyor onu çözememiştim... Yine pratikle gelen bir şey herhalde
    Yok hocam o haz bende iste, arada tekte cekersen o zaman
    Zaman aliyor zaten deli gibi, ama artik alisip hizlandim. Bazi sorular ayt de trigo ile cikaricam diye 30 dakikami filan aliyordu. Neyse ki tyt dekiler cok temel sorular

• bilkenti gezdim bugün, tercihimi kesinleştirdim. bu vesile ile up.
    daha yollamıyorum bi de yolladım diye uplayayım diye
    Hayırlı olsun hocam, up'a katkı :).
    Binaların içine girmeye izin verdiler mi? Ben gidince izin yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.