< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O yüzden 4 fl li pasa pasa Bilkent ee yazdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel :)) yolunuz açık olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba sizce lti apotemi fasikülleri + soru bankaları yeterli olur mu yoksa başka fasikülleri de alayımmı?
Apotemi iyidir, duruma gore calculuste bile baslangicta goturur ordan kalan bilgiler
2 gündür yazan yokmuş ben yazayım bari xd
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam mezun bıraksaydınız nasıl bir yol izlerdiniz ? konulara sıfırdan başlamak mı yoksa full deneme gitmek mi ?
-
Öyle bir ihtimalim kesinlikle yoktu, 5 haneli filan bile gelse de yazacaktım hiç düşünmedim yani, bu mesaj 5 dakikalık beyin fırtınası sonrası yazılıyor ona göre dikkate alın.
Bana soracak olursanız konulara bir daha başlamak gerekli, tam oturmuş olsa mezuna kalınacak bir durum ortaya çıkmazdı diye düşünüyorum. Deneme her zaman çözülür, belki tyt genellere erken başlanır o kadar.
-
yani benim sorumda saçma olmuş sorduğum adam tr 110.cusuna mezuna kalsak napılır diyorum garip
-
Hocam mezunlukla olan durumum oyle degil benim, herkes mezuna kalabilir tamamen o 135 ve 180 dakikaya bağlı.
Bana ailem ne gelirse yerlesiceksin dedi ta senenin başında oyle tm cozmeye basladim en kotu bi devlet hukuka gireyim diye. Sonra işler çığırından çıktı orası ayrı
Ne icin sorduğunuzu tam anlamasam da önce sb sonra deneme, ikisi de sart
Kamerayı daha almadın mı youtube kanalı ne zaman gelecek sırf bu yüzden ders çalışamıyorum
İsmi lazım olmayan ufaklık 8.30 üstüne çıktığı için kanal hayal şu an
İlk 100 bursu gelirse ilk 6 aylığımı gömerim belki, tabi ismi lazım olmayan şey o güne 15 filan olmazsa
Bu mesajı buraya kendin isteyerek mi attın?
Evet kanka
Çok olmuş, uplayayım bari
-
kamera almadıysan telefon kamerası kullan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X