Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kronometre türkçe denemesine koptum hacı 😂😂çok haklısın valla
  • Hocam ücretsiz ayna elinize ulaştı mı
  • Punisher9 kullanıcısına yanıt

aynayı geçtim onur yemini olayı gerçek mi lan   valla rezillik

Bana daha gelmedi, tüm bilkentin beni trollediginden şüphelenmeye başlıyorum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Ayna biraz absürt olsa da bu yeminin bir olayı yok ki, çoğu yurt dışındaki unilerde olan bisi bu.

Normal sınavlarda bu yemini bir kutucuğu imzalayarak ediyoruz zaten.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Kopya çekcek adama zaten onur yemini işler mi acaba

Gelenek gibi bisi yaw o çok kurcalamayalim 

hocam örneğin rüştü hoca bile telefonla çektiği editsiz montajsız videolara milyonluk izlenmeler aldı.o kadar da mükemmeliyetçi olmamak lazım. bu halk sizi bekliyor :D

• misafir. M kullanıcısına yanıt

Beni zaten bu mukemmeliyetciligim bitirecek gibi duruyor.

Bi yerden baslamak lazim, buna da kapiyi tam olarak kapatmiyorum. Ama su zamandan sonra nasil yks cekicem en ufak bir fikrim yok, tüm bilgiler tum tecrubeler aklimdan uctu gitti resmen. Acarsam teknoloji kanali acmam cok daha muhtemel bu yuzden.

• Finaller geçti upu, 2 hafta buralardayım

Nasıl geçti?

Benim içim de aynısı geçerli. Tavsiye isteyenlere pek etkili şeyler söylemeyemiyorum artık. Ben de kanalımı yazılım tasarım ve mümkünse matematik üzerine kurgulamaya karar verdim.

• Iyi denebilir. Muhtemelen ortalamam 4e yakın gelicek diğer sınavlar/quizler vs iyi geldiği için. Sınav sınav bakicak olursam ingilizce harici güzel geçti diyebilirim (cs orta aslinda, phys turk ve math guzeldi)

Süper tebrikler.

•  

Hocam dershane konuları geç bitiriyor. Dershaneyle gitsem denemeye az vakit kalıyor kendim çalışsam dershane konu anlatımı zaman kaybı geliyor ben ne yapmalıyım

2. Sorum dil bilgisini nasıl halettiniz

• Ben dershaneden bağımsız gitmiştim, bence dershane büyük bir ayak bağı. Dersler bir nevi tekrar görevi de görüyor önden giderseniz.

Dil bilgisini teog temelimle götürdüm, karekokten 4 tane tamlama testi çözmüştüm sene boyunca dil bilgisi adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 5 Ocak 2021; 19:42:41 >
  • Hocam 11.sınıfta Fifa ultimate team başlamak riskli bir hareket olur mu evde otururken sıkılmaya başladım iyice

Standart ut benim en cok zamanimi alan 3.oyundu muhtemelen (1 fm, 2 clash royale )Ben pc ut i cok sarar diye fifa mobile baslamistim, normalde ut den daha cok emek istiyor ama çok rahat bıkıyor insan oynun temposundan, bir seçenek olarak dusunulebilir. Ama her sezon oyun daha da saçmalıyor onu da ekleyeyim.

Bence mobil oyunlar daha hızlı olduğu için (hızlı başlayıp hızlı sıkıyor bana göre konsol ve pc oyunlarına göre, bu yüzden daha az zaman alıyor), ders vs varsa hayatta daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 6 Ocak 2021; 11:4:14 >
    Telefon oyunları da sarmıyo beni pek odayı düzenlerken ps4 ü görünce bir heyecanlandım da neyse artık lise bitince başlarım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.