Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir de bu zamana kadar çözdüğünüz en zor ayt matematik denemesi hangi yayınındı? Zor arıyorum ama bulamıyorum şu ana kadar en zoru olarak karekök iddialasına çözdüm o da gerçekten zordu. Sınavda öyle gelmicek biliyorum ama zevk için çözmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhangenc33 O kullanıcısına yanıt

Ne sevdiginizi bi görmek icin bikac temel albümden gidelim. Dream theater - images and words, judas priest painkiller, megadeth - rust in peace, rainbow - rising albumleri ile başlanabilir. Spotify veya yt dan dinliyorsaniz zaten önerilerden yolunuzu bulursunuz, olmadı buraya gelirsiniz daha derinlere ineriz 

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Ne sevdiginizi bi görmek icin bikac temel albümden gidelim. Dream theater - images and words, judas priest painkiller, megadeth - rust in peace, rainbow - rising albumleri ile başlanabilir. Spotify veya yt dan dinliyorsaniz zaten önerilerden yolunuzu bulursunuz, olmadı buraya gelirsiniz daha derinlere ineriz 

LKJAHFGSDIHBONPKĞİDSGYCFGSHBOJNCPIHUSGFCGHBSOJPCUGYSVCBHOSJPGYCFSGVICBHOSOYCVSGIOHPJ

• oguzhangenc33 O kullanıcısına yanıt

Beni 3d zorluyordu ama 3dleri ortalama cozme saatim gece 10du, o yuzden zor gelmiş olabilir. Cebir temeliniz asiri saglam degilse aydin da zorlayabilir, benim iyi olduğu icin zorlamamisti

• GenjutsuPlaviest kullanıcısına yanıt

Bu konu her manada bir tavsiye konusu  Musiki olur fm wonderkidi olur yks olur akademik hayat olur her sey icin hizmetimiz bulunmakta 

• Hocam tekrar için belli Bi rutininiz varmıydı yoksa eksik hissettiğiniz zaman mı tekrar yapıyordunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gringocapital63 G kullanıcısına yanıt

Yoktu direkt, eksik gorsem de inatim mantığıma baskın geliyordu. Zaten cok soru/deneme cozunce bir sekilde tekrari yapmis oluyorsunuz bence

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam valla ben de fm delisiyim desem. Ramazanda 6-7 gibi paydos verip fmye oturuyorum 9a kadar. Bu arada arsenal kariyerinde talles magnoyu denedim ama pek beğenemedim. Böyle kalburüstü bilinmeyen var mı tavsiyeni onu da alayım? Arada bir ATM de Sávio iyi çıkıyor onu da ben tavsiye ederim.

• 21 oynamadim henuz, ben daha cok regenler uzerinden gitmeyi seviyorum ana hizlica dusuneyim. Nereden otesi bilinmeye giriyor bilmiyorum, gs kariyerimden gitmeye çalışayım

Zagrebde antonio diye bir kanat vardi sanirim, ozellikle 19da cok memnundum kendisinden. Bayern yapmış olsa da tiago dantas en sevdigim orta sahalardan. Save e bağlı olarak alberto soro oldukca iyi cikabiliyor, bir de pelayo morilla canavar ve cok ucuz, 2.5m serbest kalmasi var. Ilk is olarak onu alirim genelde. Buyuk takimlar icin pek bilinmeyen topcu oldugunu sanmiyorum Everton, almada vs hepsi piyasa isimler.

Dantasin yaninda isvicreden buldugum zenci bi orta saha vardi (veya bende zenci izlenimi veriyordu, adi pablo gibi bir sey olabilir), dantas ile baya iyi ikili oluyorlardi. Ama regen de olabilir tam hatirlayamadim.

Beklere moussa wague ve Juan miranda ikilisini iki yıllığına kiralamak da iyi oluyor. Miranda sıkıntılı ama wague in bonservisi aliniyor rahat

Edit: pablo regenmis, ama alex blesa vae bakilabilecek yine cm oynuyor.

Edit 2: yacine adliyi nasil unuturum canimin ici olur kendileri. Bir de marcos Antonio var canavar canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 24 Nisan 2021; 11:48:14 >

• ayt mat deneme için 3d mi derece mi hocam

• Vay be

• frankCastlee kullanıcısına yanıt

Derece bence daha güzeldi ama 3d daha zorlayıcı. Ikisi de pisman etmez, ben dereceyi daha çok sevmiştim

• Hocam sınava kadar kaç tane gelen deneme çözmüşsünüzdür? Yuvalak bir sayı verir misiniz? 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 25 Nisan 2021; 15:44:29 >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Evde 100e yakin tyt genel cozmus olmam lazim (az once saymaya calistim), dershane ve okuldan da 35 desek 135 olur.

Ayt icin de 80e yakin olmasi lazim evde genel deneme seklinde cozdugum denemelerin (yine az önce saymaya calistim). Okul-dershaneye 20-25 desem 100-105 eder. Tabi bunlarin yaninda bazi branşları alıp deneme edasi olmadan ama ara da vermeden cozuyordum, oyle de bir 30 vardır. Ikisi de tahmini 135 yani

• Hocam merhabalar. Bir matematik olimpiyatçısı olarak matematik için ne önerirsiniz? Analitik düşünme becerisine sahip birisi olduğunu düşünüyorum ve diğer fen derslerinde zorluk çekmiyorum ancak matematikte ve geometride zorlanıyorum. Matematikte formüllerin ispatlarını öğrenerek ilerlemek istiyorum ve daha iyi kavramak için müfredat dışı ek bilgi öğrenmek istiyorum fakat öğretmenlerimin hiçbiri bunu önermiyor siz ne önerirsiniz?

• lib_dafyy kullanıcısına yanıt

Ya bu aslinda zor bir soru cevaplamak icin, cunku müfredatımız buna baya ters gidiyor ve bu tarz seyleri ogreten kisinin bir insan (yani öğretmen) olmasi lazim. Bunu tek basina yapmak icin lise olimpiyatı veya universite seviyesinde kaynaklar onermek istemiyorum cunku katkı saglamayacaklar. Cok istiyorsaniz atiyorum vikipedia gibi agir olmayan sitelerden turevi islerken turevin tanimini filan okuyabilirsiniz ama bu bile pek bir katki saglar mi, sanmiyorum. Ispatin/cikis yolunun isinize yarayabilecegi bir tek turevin limit uzerinden tanimi var bence, ki o bile mufredatin kus kadar kalmasi yuzunden ne kadar faydali olur tartışılır. Baska formuller hatırlamaya calisiyorum atiyorum toplam fark formulu trigoda, onun geometrik ispatini bilmeniz hicbir isinize yaramayacak. Veya serilerde sonsuz toplam formulu, bunu bilmek icin lise seriler mufredatinin cok disina cikip calculus sonsuz limitleri ogrenecekseniz, efora degecek mi, hayir. Ayni sey fizikte de var mesela, cikis yollarini bilmeden onu nasil yapiyorsaniz matematiği de klasik sb eritmelerle yapabilirsiniz bence.

Son olarak bence ogretmenleriniz doğru söylüyor mufredatin dışına cikmaya pek gerek yok. Ben atıyorum trigonometrik donusum ve ters dönüşümleri biliyordum da ne oluyordu, cok rahat cikacak sorulara mal gibi donusum yaziyordum zaman kaybediyordum. Bazen bilmemek daha iyi.

• hocam seri denemelere başlamak için mayıs 10 geç bir tarih mi

• mustfaagp M kullanıcısına yanıt

Ne kadar erken o kadar iyi. Güzel kaynakları verimli çözseniz yeter bence

• Hocam konudan ayrı olarak mekanik modelleme için Siemens Nx Fusion 360 veya CATIAdan birini öğrenmeyi düşünüyor musun iyi düzey 3ds ve biraz matlab biliyorum 3ds işime yaramaz gibi artık çünkü mekaniğe geçmek istiyorum CATIA en çok kullanılan gibi

• Biz eecilerin işine mekanik modelleme yarıyor mu ki Eeden devam edersem (mata hiç girmiyorum) ilerleyeceğim yollar micro/nano seviyede olacağı için ihtiyacım olmaz gibi geliyor bana, o yüzden hiç düşünmedim. Zaten bu tarz programları önden öğrenmeyi pek doğru bulmuyorum kendim için. Derste çıkarsa öğrenirim, hoşuma giderse üstüne giderim mantığı var bende.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.