Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• A SI YOK       

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani

• Selam sınavla ilgili bikaç sey sorsam cevaplayabilir misiniz?

- türkçe için son 2 ay nasıl bir calisma izlenmeli ( yani en iyi 35 yapabiliyorum 4 soru kaciyor osym sinavlarinda) kalan 4 soruluk acigi nasil kapatabilirim? Paragraftan oluyor yanlislarim

- sosyalde denemeler ve özet kitapları disinda sunu yaptim faydasini gordum dediginiz bir sey var mi?

-fende kendimi 2 3 yanlis seviyesine getirdim ama mesela 2020 tyt fizikteki balon sorusu gibi sorular kaciyor siz bunun icin ozel bi calisma yapmis miydiniz? Mesela sinav aninda balon sorusunu nasil cozdunuz?

-ayt matematikte denemelerde full yapabiliyorum gunluk deneme cozuyorum ama sinavda 1 2 tane eleyici soru illaki soracaklar sizce onlar icin farkli bi calisma ne yapabilirim( apotemi lti cozdum) meb kitaplarina bakmayi gerek var mi matematik icin

- ayt fende gecen seneki polimeraz sorusu gibi sorulari nasil yapabilirim? Sinav aninda nasil cozdunuz?

Kusura bakmayin cok sordum umarim cevaplarsiniz:)

• Sizce AAAL mi yoksa dershane tarzı bir okul mu daha avantajlı

• La yıl bitti sal şu konuyu ve Bilkent’te manitacılık oyna xd
  • Afl değil fl bizim kisaltmamiz 

Aaaal mi dershane mi sorusuna gelince, aaal ial tarzı köklü bir okula gitmek her zaman daha iyidir. Mezun ağı bizim okul veya gsl gibi aşırı bağlı olmasa da böyle bir ağın varlığı büyük bir avantajdir her zaman, 4 yıl boyunca abuk subuk bir ortam yerine bir standarti olan bir ortam da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 27 Nisan 2021; 12:26:41 >
  • Lasttangothenwinter L kullanıcısına yanıt

Deneme üzerine deneme, başka bir çaresi yok.

Hayır yok, hatta sb+coğrafyada kullandığım özet kitapçığı bile faydalı değildi bence.

Yapmadim, tamamen içgüdüsel, biraz hayal gücü ile çözüyorum o soruları

Meb kitaplarina bakan gormedim matta. En eleyici sorular bile denemelerin uzerine cikmaz zaten, bence ozel bir calisma yapmaya gerek yok. Boyle bir calisma bence sadece cok sb eritilerek yapılırdı ama getirisi/cabasina bakınca mantikli mi bence değil. Zaten az zaman kaldi denemelerden devam edin, orada çıkarsa sorular uğraşırsınız yoksa osym nin sorulari malum.

Polimeraz sorusunu mufredatin ötesinde bilgiye sahip oldugum icin yanlis cozdum O yuzden buna vericek cevabim yok, sadece mufredatin dışına cikmayin, deneme cozun ve asiri derin dusunmeyin diyebilirim.

• Üniversite bilim yuvasıdır 

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Afl değil fl bizim kisaltmamiz 

Aaaal mi dershane mi sorusuna gelince, aaal ial tarzı köklü bir okula gitmek her zaman daha iyidir. Mezun ağı bizim okul veya gsl gibi aşırı bağlı olmasa da böyle bir ağın varlığı büyük bir avantajdir her zaman, 4 yıl boyunca abuk subuk bir ortam yerine bir standarti olan bir ortam da cabası

puanım aaalden çok daha iyiydi ama bir gafletle başladım 3 yıldır özeldeyim maalesef

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam 75 ve üstü nete çıkmak için tavsiye verebilir misiniz siz nasıl çıkmıştınız ?

Şu zamanlarda bol bol bölüm denemesi atıyorm ama her dersten gıcık düşündürücü sorulardan kaçıyor kaçarsa 70-75 arası şuan netlerim
  • JonSnow01 J kullanıcısına yanıt

Benim konularim bitince 75 uzerindeydim. Ama 75ten 78.75-80e cikaran seyi soylesem ayni sey bence

Klasik klise brans denemesi eritmek var, bunun üzerine brans denemesi bitince o denemedeki tum yasaklarinizi bi tur tekrar edin (cevap anahtarindan yanlislarinizi isaretleyebilirsiniz bunu kolaylaştırmak icin). Bende o tekrarlar inanilmaz fayda sagliyor

Hocam peki Matlab hakkında ne düşünüyorsunuz , matlab yerine alternatif gnu octave vs. Öğrenilse alışması uzun sürmez diye tahmin ediyorum sonuçta mantık aynı diye ama emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 10 Mayıs 2021; 17:8:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matlab son derece faydali bi yazilim, en cok kabul goren de o sanirim benzerleri arasinda. 2.sinifta sanirim kullanmaya baslicaz, o zamana kadar beklemedeyim onden gidersem belki bir seyi yanlis/istedikleri formatin disinda ogrenirim diye.

• hocam girdiniz mi bu yıl

• akahs kullanıcısına yanıt

Battik bu yil battik

matlar +35 var mıdır

• Hocam sizce nasıldı sınav ben matematiği baya beğendim en azından kendim için çok iyi geldi. Bence zordu baya sorular

• akahs kullanıcısına yanıt

Ayt full tyt 1y yanlış hatirlamadiysam

Ayt mat ve dogru kontrol ettiysem tum tyt tek teselli

• Tyt kaç geldi hocam

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.