Şimdi Ara

The Last Guy (PLAYSTATION 3 - EX) VIDEO MUTLAKA İZLEYİN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
     The Last Guy (PLAYSTATION 3 - EX) VIDEO MUTLAKA İZLEYİN !

nebiçim insan bunlar yaa taaaaaaaaa....
  • helal olsun, cesaret var adamlarda, sonye de tesekkurler boyle insanlara is imkani tanimis
  • Keçi de çok tatlı ya , O da bozuk xbox'ları yiyodur kesin ( Hi hi ) Şaka hemen kızmasın herkes Takılıyoruz
  • Beyler Çözdüm nedediğini Asıl adam (Game Director) yeşil tshirt'lü "ADAMIM YA" Bi ara EA Firmasına laf atıp duruyo dikkatli izleyin yarıldım gülmekten ya Adam resmen sen kimsin diyor EA'ye Bide şeye bitiyorum şey diyo ( Dı last gay is in the one , number one game ) demiyo mu ! Ya nekadar kendileri ile barışık insanlar SÜPER OLMUŞ Oyun Orta düzey bile olsun Direk gidip alıcam oyunun SIFIRINI ! Buraya da yazıyorum Hep destek Tam destek HELAL OLSUN SİZE SONY DE ARKANIZDA BİZ PS TARAFTARLARI DA

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E3 -- 13 Temmuz 2008; 2:49:03 >

• Bu oyun birden bire yok oluyomus, sonra kimse fark etmiyomus..
  • oyun psn de yayınlanacakmış,oyunda vip ve diğer insanları,engelleri ve zombileri aşarak güvenli bölgeye götürecekmişiz...oyunun yapımında 3 kişi ve bir de keçi çalışıyormuş
    kaynak:http://www.videogamesblogger.com/2008/07/12/sonys-the-last-guy-coming-to-ps3s-playstation-network-as-downloadable-game-that-uses-google-earth.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beylik -- 13 Temmuz 2008; 12:03:46 >

• bu ne ya
  • Ya PSN'den beles gelse bile indirecegimi sanmiyorum... Gercekten ama eli yuzu duzgun biseyler gelsin lutfen..
  • The Last Guy DEMO , PSN 'de indirin Hucuuuum Ben Oynadım çok zevkli gerçekten
  • Hayatimda oynadigim en zevkli oyunlardan muzik tam gaz hele son 1 dk zaman kalirken aman aman > oyun un ana temasi gayet basit dunyayi turlu zombiler ele geciriyor insanlari guvenli bir yere goturecek kurtaracak SON ADAM biziz demoda 5 dk icinde 500 insani guvenli alana goturmemiz isteniyor oyunda ucgen X ve daire tuslarini kullaniyoruz insanlarin oldugu bolgeleri gormek icin uydudan bakiyoruz fakat busefer zombiler gorunmuyor felan inanilmaz zevkli anlatmakla hele ki screenshotlara bakmakla olmaz MUTLAKA OYNAYIN psn in en iyi oyunu simdilik ikincisi rag doll kung fu bekliyorum ...
  • LAST GAMER olarak sadece sen hucum ediyosun galiba çıktığından bile haberimiz olmadı......

yine sölüyorum benim açımdan iğrennnççççççççç............
  • Hayatta herseye onyargi ile yaklasan insanlari anlamis degilim o onyargilarini bi sekilde kirsalar bile daha once bi ton laf ettikleri icin busefer tukurduklerini yalamazlar herneyse arkadaslar demo bedava nasil olsa bi indirin elinize yapismazz (bakarsiniz bayilirsiniz yapisir )
    quote:

Orjinalden alıntı: Jago

LAST GAMER olarak sadece sen hucum ediyosun galiba çıktığından bile haberimiz olmadı......

yine sölüyorum benim açımdan iğrennnççççççççç............

.............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 22 Ağustos 2008; 13:42:48 >
  • Ön yargı ile alakası yok, ben kendi açımdan söylüyorum tarzım değil, gördüğüm resimler indirmeyi bırak indirmeyi bile düşünmemi engelliyo...

Google Earth dan zombilerin arasında kalmış bi adama kaçacağı yönü tarif etmek gibi bişey yukarda ki görüntüler.......
  • oyun çok zevkli, demosunu bir deneyin...
  • çok kötü
  • ben denerdim xboxa çıksaydı. çok zevkli bir oyundur kesin. basit oyunlar bana daha çok zevk veriyor ki çok da basit değil bu oyun.
  • oha demo felaket zevkli çıksın kesin alıcam en fazla 10 dolar olur herhalde
  • gereksiz.
  • poh gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.