Şimdi Ara

The Last of Us 2 (ANA KONU) - İlk bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -The Last of Us 2'nin yapım aşamasında olduğu biliniyor. Özellikle Nolan North'un ( Naught Dog projelerinde yer alan Nathan Drake ve The Last of Us taki kötü karakter David'e hayat veren) katıldığı panelde ağzından kaçırarak TLOS 2'yi onayladığı Youtube'da mevcut.

Bahsi Geçen video

- Ağustos ayında da Bir dergide alınan Tarama ortaya çıktı. Ellie'nin 19 yaşındaki halini göreceğiz. Oyunun yönetmeni Neil Druckman, Oynanabirlik özgürlüğünün devasa olduğundan bahsetmiş, Açık Dünya Özelliklerinin olacağını, oyunun sandbox olmayacağını açıklamış, Son olarak The last of us 1 deki hikaye ile doğrudan alakalı olacakmış. Yeni The Last of Us'un Yeni PS4 ile birlikte geleceğini ve The Last of us Remastered'ın yeni PS4 için 4K çözünürlükte çıkabileceğini söylemiş. Dergide önemli yerleri çevirmeye çalıştım. Bu konuyu güncel tutacağım. Bilgiler geldikçe konuya ekleyeceğim.

The Last of Us 2 (ANA KONU) - İlk bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 31 Ağustos 2016; 14:37:42 >

• onaylasa ne olur, onaylamasa.

para gelicek, para para para.... tıpış tıpış yapacaklar 2 yi
  • Kesinlikle.
  • Hanım kızımız 19 yaşına gelmiş demek. Sevgili falan yapar şimdi bu, oyuna yeni karakter lazım
  • Bir konu daha açmışım yanlışlıkla. Yeni bilgiler geldikçe bu konudan aktracağım. Bir söylenti de VR Teknolojisinin de oyunda kullanılacağı yönünde. Ne kadar doğru göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Hanım kızımız 19 yaşına gelmiş demek. Sevgili falan yapar şimdi bu, oyuna yeni karakter lazım

Sevgili yaparsa oyunu bırakırım. Resmen küçük kardeşimmiş gibi kıskanırım. Yapmasınlar
  • Deli oyun, 3 kez bitirdim.
    Her kış mevsimine girişte bu oyunu birde Lara Croft'u muhakkak birer kere bitiryorum.

İyi gidiyor
  • PS4 Neo 4K oynatmayacak ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konu var zaten dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce anakonu açılmış. Buradan devam edelim.

https://forum.donanimhaber.com/m_98324645/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.