Birazdan buraya da lor peynircileri damlar. Kız hiç oyundaki kıza benzemiyo yeawww diye... |
The Last of Us (2023 -) | HBO (7. sayfa)
-
-
kızın oyunculuğu iyidir de (got da yaşına göre iyidi) yav yüz tipi hiç benzemiyor bunu da geçtim kız devamlı somurtuyor yüz tipi böyle yani bu kızın gideceği tek rol seri katil, şeytanlı iblisli filmler vereceksin bunun eline bıçağı çat çat kim varsa kesecek dizi filmde.
illa short british aradıysanız ted lassodaki kiki may i yapsaydınız bari başrol olarak. oyundaki ellie i canlandıran ashley e de benziyor.
-
tovbe yarappi allah askina Ellie hic olmus mu ?
-
Uyarlamanın mantığı budur zaten. Konu kadar figürlerin de aslını andırması beklenir normaldir. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla kızın yapısı itibariyle samimi bir intiba vermiyor. İtici tip yaratmamak diziler için çok önemlidir. Her bölüm biraz daha alıştırır, oturur orası başka.
Ama şu an için tek sırıtan şey Ellie bunu söylemenin garip tarafı yok.
-
3'te 3 yapmışım yalnız.
-
sırf prens oberyn nymeros martell hatrına yanındaki şeye katlanacağız
-
tmm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atmosfer mükemmel duruyor. Clickers mükemmel duruyor ellie sırıtsa da kaliteli bir yapım geliyor belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf tipi benziyor diye kötü oyuncu görmektense iyi bir genç/çocuk oyuncu görmeyi tercih ederim
Takırdayanlar ve atmosfer inanılmaz duruyor
Bu arada o kız baya iyi oyuncu aslında. GoT'da Dormontların şu lordlara ayar çeken hanedan üyesiydi galiba.
-
Kız iyi oyuncu olmaya iyi oyuncu ona bir şey diyen yok da tipi hiç gitmemiş işte. Game of Thrones zamanındaki haliyle olsaydı olabilirdi bak on üç on dört yaşındaki haliyle. Şu an ne güzel ne de şirin diyebiliriz maalesef. Hatta Stranger Things'teki kız da olabilirdi şimdi düşündüm de bayağı otururdu bence role. Yetenekli de. Bundan kat kat iyi olurdu.
-
bu kız da iyi giderdi
ashley in ufaklığına benziyo
-
Şu gözler zenci hobbit gördü dert ettiğiniz şeye bakın ...
İkinci oyun baya bi sansasyon yaratmıştı. Onun hikayesini bire bir ekrana yansıtacaklarsa ben hiç almiim. Alana da mani olmiim. Bilmeyenler araştırsın.
-
Abi kahkaha atıyorum şöyle tek bir foto atıp bütün olayı özetleyen yorumlara ya.
Ted Lasso'daki kız da olabilirmiş sahiden. Zaten kim olursa olsun bu kızdan iyi olurdu orası kesin.
-
Aynen iyi oyuncu dizinin başrolü olacağı en çok sahne süresi onda olacağı için riske girmek istememişler çok iyi yapmışlar yüzüklerin efendisi dizisinde görüyoruz berbat oyunculuklar ne kadar olumsuz etkileyebiliyor
-
-
hollywood 'tan bahsediyoruz, 1 milyon tane benzeri ve kaliteli oyuncu vardır. ki yukarda atmışlar, ted lasso 'da oynayan, stranger things başrolü ...
yav Ellie sadece adam öldürmeyle, çetin şartlarda yaşama tutunmasıyla geçmeyecek, çocuk ruhunu da dökmeli, seçilen oyuncu espri yaptığında , hikayesine gülünmeyen adam gibi ortada kalacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellie harici sırıtan birşey yok izlemeden yorum yapmak istemiyorum merakla bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X