Fragman harika gerçekten etkileyici müzikler, Ortam, Atmosfer herşey muazzam duruyor |
The Last of Us (2023 -) | HBO (86. sayfa)
-
-
-
aslında arkaya da fotolu slayt atalardı, daha güzel olurdu ama muhtemelen telif ücreti isterlerdi.
NilyoutubeThe Last of Us - Gustavo Santaolalla [Istanbul (Zorlu PSM) 1 Oct 2024] #ronrocotour #thelastofushttps://www.youtube.com/watch?v=Xt04zhLWl1Q&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyundan güzel uyarlamışlar ama oyununu oynamak, dizisini izlemekden çok daha keyifli. İlk bölümlerini izledim, neler olacağını bildiğim için sarmadı fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Ekim 2024; 13:40:14 > -
oyunda olmayan ayrıntılar var. oyunu 5 kere oynamışsam, diziyi de 5 kere bitirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şeye kim neden 8.7 puan vermiş imdb'de. Artık bu siteye kesinlikle güvenim kalmadı
Oyundaki sinematikleri arka arkaya ekleseniz bundan daha güzel bir iş çıkardı. Klişe sahneler, klişe diyaloglar, abartılı mimik, kötü oyunculuk vb. ne ararsan var bu dizide. Bu Amerikan dizilerinde Türkiyedeki yerli futbolcu kuralı gibi bir şey mi var bilmediğimden soruyorum. Hükümet projelere castin en az %40'ı siyahi olacak diye dayatıyor galiba.
Diziye ilk bakışta zaten abartılı holywood işçiliğini görüyorsun. Sizin için acımadık paraya kıydık en iyi seti kurduk diye bas bas bağırıyor. Az bırakında doğal olsun be, her şey yapmacık.
4-5.bölümlerde direnişçilerin lideri bir kadın var. KV Halitin ablası gibi bir karakter kurgulamışlar ama bu oynattıkları kadın bildiğin kocasının işten dönmesini bekleyen Nurhayat abla. Hatta Fatmagül'ün halası rolünde rahat oynarmış. Sözde direniş lideri ama duruşu, tipi, ses tonu her şeyiyle facia.
Bu işbirlikçi zencinin kardeşi oyunda konuşuyordu dizide neden dilsiz oldu anlamadım (oyunda konuşmuyor muydu acaba). Abisi hainin önde gideni zaten, oyunda bu detayı görmemiştim yoksa ben sıkardım.
Ya hepsini geçtim tamam, kabul ettim. İki tane deve kadar adam oyunda hiç olmamasına rağmen neden sevişiyor abi? Bu bölümü çekmekteki amaç ne gerçekten merak ediyorum. Sahne falan olsa neyse bütün bir bölüm bunların aşk hayatını çekmişler (izleyemedim ileri sardım).
Bu dizi için siyahi Akhilleus ile kapışır diyorum. Eğer mesajda kural ihlali varsa söyleyin editlerim.
-
White Lotus'un 3.sezonu bittiğinde Last of Us 2.sezon başlayacakmış. İlkbahar dönemi demiş JB Perrette
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X