Eskiden ne güzel her sene çıkıyordu yeni bölümler her dizi neredeyse artık 2 sene ara veriyor şaka gibi |
The Last of Us (2023 -) | HBO (87. sayfa)

-
-
uzun süre ara verecek kadar iyi bir dizi olmamış, öyle ahım şahım şeyler yok. TWD gibi ilerletmeleri gerekirdi.
ben kıza takılmadım, evet oyunda ki gibi olmayabilir ama ben bir sıkıntı görmedim oyunculuğunda falan. pedro iyi yakışmış. dizi kendine çekiyor ama dediğim gibi 9 bölüm verip 2 yıl ara vermek saçma.
dizide şu gay sahnesine takıldım, zaten 2 senede 9 bölüm veren dizinin 1 bölümünü sırf bu gay sevişme sahnesine ayırmışlar ayrıca 14 yaşında ki kıza gidip kadın kondomu vermekte saçma olmuş, 14 yaşında ki çocuktan bahsediyoruz, 17 yaşında karşılıklı ilişkiye merak duyan bir ergenden değil.
-
hocam 13 yaşında ergenliğe girmiyor mu kız çocukları ? o dönemde de ped yok, onun yerine bunu kullanıyor işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene bekliyorsun birde haftalık olarak bölümler geliyor. Bana göre asıl problem haftalık izlemek. Tüm sezonu aynı gün yayinlasana sen. Birde 2 ay sezonun bitmesini bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 18 Şubat 2025; 14:33:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edit: adet ile ilgili bir şeymiş hocam, redditte falan benim gibi karıştıranlar olmuş olayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 18 Şubat 2025; 14:46:56 > -
aynen.
Biz GoT & HoTD dizilerinden alışığız uzun bekleyişlere. O kadar uzun oluyor ki unutuyorsun eski sevgili gibi, sonra bir anda karşına çıkıveriyor.
-
zamanında game of thrones'a ağlıyorduk 1 sene ara mı olur diye de değerini bilememişiz
-
2. sezon 13 Nisan’da geliyor.
Bakalım nasıl olmuş.
-
Abby'de kas yok, insan biraz garnier basardı bari
Neil Druckmann, kas olmayacağını söylemişti.
o zaman o golf sopasını kız gibi sallamaz umarım (oyunu oynayanlar anladı )
Hayatımda bir dizi için gördüğüm en iyi 3 poster
-
Arkadan fotoğraf çektirmekte moda oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X