Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
56
Favori
67.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden ne güzel her sene çıkıyordu yeni bölümler her dizi neredeyse artık 2 sene ara veriyor şaka gibiThe Last of Us (2023 -) | HBO 

• uzun süre ara verecek kadar iyi bir dizi olmamış, öyle ahım şahım şeyler yok. TWD gibi ilerletmeleri gerekirdi.

ben kıza takılmadım, evet oyunda ki gibi olmayabilir ama ben bir sıkıntı görmedim oyunculuğunda falan. pedro iyi yakışmış. dizi kendine çekiyor ama dediğim gibi 9 bölüm verip 2 yıl ara vermek saçma.

dizide şu gay sahnesine takıldım, zaten 2 senede 9 bölüm veren dizinin 1 bölümünü sırf bu gay sevişme sahnesine ayırmışlar ayrıca 14 yaşında ki kıza gidip kadın kondomu vermekte saçma olmuş, 14 yaşında ki çocuktan bahsediyoruz, 17 yaşında karşılıklı ilişkiye merak duyan bir ergenden değil.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    hocam 13 yaşında ergenliğe girmiyor mu kız çocukları ? o dönemde de ped yok, onun yerine bunu kullanıyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

2 sene bekliyorsun birde haftalık olarak bölümler geliyor. Bana göre asıl problem haftalık izlemek. Tüm sezonu aynı gün yayinlasana sen. Birde 2 ay sezonun bitmesini bekliyorum. The Last of Us (2023 -) | HBO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 18 Şubat 2025; 14:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

edit: adet ile ilgili bir şeymiş hocam, redditte falan benim gibi karıştıranlar olmuş olayı The Last of Us (2023 -) | HBO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 18 Şubat 2025; 14:46:56 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    aynen.

• Biz GoT & HoTD dizilerinden alışığız uzun bekleyişlere. O kadar uzun oluyor ki unutuyorsun eski sevgili gibi, sonra bir anda karşına çıkıveriyor.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

zamanında game of thrones'a ağlıyorduk 1 sene ara mı olur diye de değerini bilememişiz The Last of Us (2023 -) | HBO 

• 2. sezon 13 Nisan’da geliyor.

• Bakalım nasıl olmuş.

• The Last of Us (2023 -) | HBO
    The Last of Us (2023 -) | HBO
    The Last of Us (2023 -) | HBO

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Abby'de kas yok, insan biraz garnier basardı bari

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Neil Druckmann, kas olmayacağını söylemişti.

o zaman o golf sopasını kız gibi sallamaz umarım (oyunu oynayanlar anladı )

Hayatımda bir dizi için gördüğüm en iyi 3 poster The Last of Us (2023 -) | HBO 

• Arkadan fotoğraf çektirmekte moda oldu.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.