Çok teşekkür ederim arkadaşlar, cidden güzel bir tecrübe oldu benim için, umarım yine zamanıma uyar da 2-3 kere daha gidebilirim. @ASKERTUNGA Hahahaa ya keşke yapabilsek de 2. oyun senaryosunun en azından o kısmını toptan değiştirebilsek:) @mahmut716 Güldürdünüz gerçekten😅, ben olsam ama OLED yerine 4K bir projeksiyon tercih ederdim, kişisel tercih tabiki tamamen, TR deyken Optoma UHD300x kullanıcısı olarak 145 inc bir ekran boyutu ile mükemmel bir deneyimdi😅 Açıkcası parasında falan hiç değilim, alacağımdan çok harcamış olabilirim bile 2 gün için ama umrumda değil😅 Önemli olan yarışmaktı diyelim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 18 Mart 2024; 23:18:19 > |
The Last of Us (2023 -) | HBO (84. sayfa)
-
-
https://x.com/popgek/status/1772528012245791081?s=46&t=noXMaeIE_LrE0F_uLNC0qA
Anlaşılan 2.oyunun senaryosu değişmeyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sızdığı için yalanlanmışta olabilir çünkü yazılanlara göre Pedro Pascal'ı 2-3 gün önce New York'ta restorantta görenler olmuş. Çekimler Kanada ve Kaliforniya'da yapılıyor. Neyse çıkar kokusu yakında
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekimler tamamen lineer bir şekilde yapılmıyor, farklı bölümlerden farklı sahneler farklı zamanlarda çekiliyor, doğru olabilir bir ihtimal Pedro Pascal yoğun olduğu için belki onun dahil olduğu sahnelerin hepsi çekilmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyun 15 saatse taş çatlasın 1-1.5 saat var ama dizide doğal olarak yeni hikayeler yazıp uzatacaklardır. Nasıl bir yol izleyecekleri önemli belkide bu sezon tamamen oyundaki o zaman atlaması sırasında yaşananları senaryolaştırdıkları bir sezon izleriz sezonun sonunda da o malum olay yaşanır. Eğer direkt 2.oyunla paralel gideceklerse de 2.bölüm sonunda olayı izleriz 3.bölüm full Abby'nin hikayesi anlatılır kalan 5 bölümde de flashbackler ile dahil olur diye düşünüyorum -
-
S2, 2025'te yayımlanacak.
x (formerly twitter)Max (@StreamOnMax) on Xhttps://twitter.com/StreamOnMax/status/1790750902862631369
-
Ellie hiç yaşlanmamış bu kız G.o.t 'tan beridir aynı yüz.
Jeffrey Wright kadroya katılmış.
yakışır, Isaac karakteri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Mayıs 2024; 11:44:41 >
Biraz önce Alex Garland'ın Civil War filmini izledim. Orada Ellie'ye benzeyen Jessie (Cailee Spaeny) isimli hatun vardı. Dedim bu resmen Ellie ne iş? koca HBO bu kızı nasıl keşfetmemiş ? bari 2.sezon da bu kız Ellie rolünü üstlenseydi.
-
film baya iyi diyorlar, listemde.
bu kıza gelene kadar ne Ellie 'ler vardı, ama oyunculuğuyla kurtarıyor işte.
edit= film düz film, kız da baya sıradan oyuncu çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Mayıs 2024; 22:23:23 >
bella ramsey ne kadar ellie e benziyorsa bu da o kadar benziyor bence.
yıl olmuş 2024 makyajla herkesi ellie e benzetebilirsin burada önemli olan oyuncunun kalitesi yoksa flash tv gerçek kesit ayarında yapımlar izlersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Mayıs 2024; 16:49:3 > -
Ben oyunları oynamadım ama izlemiştim bir kaç kez hikaye modunu oynayanlardan, Benzemiyor olabilir şu ellie lakin bir kaç bölüm o kadar güzel oynadıki konuda hiç beğenmeyenler dahi takdir edip sevmişti diye hatırlıyorum, Oyuncunun nasıl hissettirdiği önemli bence.
-
• S2, 7 bölüm olucak.
• S3 'önemli ölçüde daha büyük olacak
• S4 potansiyel olarak gerçekleşecek
x (formerly twitter)Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) on Xhttps://x.com/CultureCrave/status/1798422533974458621
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Haziran 2024; 22:11:12 > -
3. oyun 2026 yılında çıkacak olsa, 3. sezon da muhtemelen 2027’de gelir (2. sezon 2025’te geleceğine göre).
4. sezon falan diyerek biraz erken konuşmuşlar bence. Çünkü 4. sezona oyun yetişmez. Ha Neil Druckmann belki oyunun senaryosunu yapımcılara verebilir belki ama o şekilde bile zor bence.
Bu tür diziler orjinal kaynak materyal olmadan olmuyor. Game of Thrones son sezonunda işte bu yüzden gümledi mesela. Bu dizi bence 3. sezonunda final yapmalı.
-
O tarih değişebilir. Oyunu çıkmadan dizisi çıkamaz. Çünkü ana kaynağı oyun. Dizisi, yemeğin üzerine tatlı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X