Şimdi Ara

The Last of Us - Multiplayer Strateji ve Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Çok ciddi şekilde gerekmediği sürece koşmayın. Koştuğunuz zaman haritada yeriniz belli oluyor ve rakip oyuncular tarafından gözüküyorsunuz.

2. Sopa bulduğunuz zaman hemen sopayı güncelleme üretimini yapın, bu sayede sopanın ucuna makas bağlıyorsunuz ve yakın dövüş olduğu zaman rakibinizi tek hamlede yere indirmeniz mümkün oluyor.

3. Takım arkadaşlarınızın yanından çok ayrılmayın ve oyun içerisinde onların bulunduğu yerleri, yaptıklarını gözucu ile takip edin. Takım arkadaşlarınızdan ayrıldığınız zaman ZAYIF halka oluyorsunuz.

4. Yerlerde bulunan kutucuklar parça toplamak ve daha sonra bomba, molotof, sis bombası ve çakı yapmak oyunda sizi avantajlı duruma getirecektir. Dolayısı ile parça kutucuklarını iyi takip ve onları iyi KORUMAK sizi rakibe karşı güçlü duruma getirecektir. Rakibin parça toplamasını engellemek kritik!

5. Dinleme modu ile hem rakip, hemde rakibin yere bıraktığı bombaların farkına varmak mümkün. Dinleme modunu iyi kullanan bir oyuncunun sırtı kolay kolay yere gelmez.

6. Yere düşen takım arkadaşlarınızın hemen üzerine koşarak yardım etmeye çalışmayın, arkada sizin gelmenizi bekleyen ve elinde molotof olan rakip takım oyuncuları olabilir.

7. Aynı şekilde rakip oyuncuları yere düşürdüğüz zaman hemen koşarak öldürmeye çalışmayın, arkada rakip başka takım oyuncuları olabilir, görüş alanınızda ise uzaktan öldürmek yada bulunduğu noktaya bomba/molotof fırlatmak daha etkili/güvenli olacaktır.

8. Çakı ve Sis Bombası ortak ve zekice kullanıldığı zaman çok ETKİLİ oluyor.

9. Bulunduğunuz alanda rakip oyuncular olduğu zaman yere eğilip hiç hareket etmeden beklediğiniz takdirde onların dinleme modunda gözükmessiniz. Fakat elinizde bomba, yada molotof var ise sizi fark edebilirler.

10. Önce silahlarınız yükseltmelerinizi yapmanızı tavsiye ediyorum zira bu yükseltmeler oyun boyunca devam ediyor. Kalkan alırsanız vurulduğunuz zaman yok edildiğini unutmayın.

11. Üretim çok önemli, her üretim için oyun size ek parça veriyor. Ek parça Kalkan ve Silah yükseltmesi anlamına gelmektedir.

12. Ürettiğiniz bombaları R1 ile belli bir noktaya bırakmanız ve tuzak hazırlamanız mümkün. Parça kutucuklarının hemen üstüne koyup düşman tarafından kolayca görülmesini sağlamak yerine, daha kuytu köse ve kenarlara koymak bomba tuzaklarınızın etkisini arttıracaktır.

13. Bomba, Sağlık paketi v.b. bazı araçları "Select" tuşuna basmadan sadeec D-Pad'i kullanarak üretebilirsiniz. Sadece üreteceğiniz ürünün üzerine gelip "X" tuşuna basarak hızlıca üretebilirsiniz.

14. Rakibi oyuncuları gördüğünüz zaman nişan alıp "R3" tuşuna basarsanız onları işaretleyebilirsiniz. İşaretlediğiniz rakip oyuncuları sizin takım arkadaşlarınızda görecektir. Not: Bazı rakip oyuncular Gizlilik Eğitimini kullandıkları zaman onları işaretleyemeyeceksiniz.

15. Aynı yerde yere düşmüş bir takım arkadaşınız ve rakip oyuncu varsa çok kritik şartlar dışında ÖNCE TAKIM ARKADAŞINIZI kurtarın.

16. Molotof oyundaki en güçlü üretimlerden biri. Aynı anda birden fazla rakip oyuncuyu molotof ile öldürmeniz mümkündür.

17. Sabırlı ve sakin oynamak, acele etmemek, hemen düşman görünce SAZAN gibi atlamamak, hayatınızı birçok kez kurtaracaktır.

Bu yazanlari gormek icin: Last of Us - Multiplayer Taktikleri

Iyi oyunlar.

• faydalı konu olmuş eline sağlık.
  • Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Blacktree. Baya zaman harcadık oyunun multiplayer moduna.
  • Bu çok iyi oldu. Sağol. Sis bombası atın. Çakı ve makaslı sopa varsa iki kişi indiriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim Mert. Iyi oyunlar.
  • Adamın üstüne makaslı sopayla koşarken size ateş ediyorsa hareketi tamamlayamadan ölüyorsunuz. Karşısına aniden çıkarsanız problem olmuyor.
  • Oyunun multisi epey güzel herhalde. Ben oyunu bitirince bıraktım oynamayı ama eğer hakikaten güzelse denemek isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Çok doğru, sizi fark eden birinin üzerine koşup ölmek yerine, olduğunuz yerde gizlice rakibin size gelmesini bekleyebilirsiniz, ya da rakibin arkasından yaklaşıp etkisiz hale getirebilirsiniz. Biraz pratik yapınca çok zor olmadığını göreceksiniz.
  • gfbekir kullanıcısına yanıt
    Bekir oyunun multiplayer (gruplar) kısmı çok keyifli ve zekici dizayn edilip programlanmış. Stratejik ve takım dayanışmasına dayalı güzel bir ortam yaratmışlar. Eğer oyun elinde varsa mutlaka bir gözat yok üşeniyorum oynamaya diyorsan sana bizim çektiğimiz bir iki video link'i veriyorum.

Last of Us Multiplayer Video 1

Last of Us Multiplayer Video 2

Last of Us Multiplayer Video 3

• quote:

Orijinalden alıntı: birakciksin

Bekir oyunun multiplayer (gruplar) kısmı çok keyifli ve zekici dizayn edilip programlanmış. Stratejik ve takım dayanışmasına dayalı güzel bir ortam yaratmışlar. Eğer oyun elinde varsa mutlaka bir gözat yok üşeniyorum oynamaya diyorsan sana bizim çektiğimiz bir iki video link'i veriyorum.

Last of Us Multiplayer Video 1

Last of Us Multiplayer Video 2

Last of Us Multiplayer Video 3

Sadece ilk videoyu baştan sona izledim ve hakikaten güzelmiş yalnız siz organize hareket ettiğiniz için tadı bir ayrı çıkıyordur. Ben de yavaştan alışırım oynamaya sonra da sizin gibi usta olurum artık

• Tek başınaysanız ekip yok seçeneğiyle oyun aratın. Yoksa diğer türlü mikrofonlu çetelerin gazabına uğrarsınız.

• 10 numara konu olmuş yeni başlıcaklara ve eksik bilgisi olanlara çok faydalı olur
  • Bu pazara kadar oyunu alıyorum kesin bitirince de mikrofonlu kulaklık alıp akıcam mpye

Faydalı bilgiler teşekkürler

• Silahlarınızda susturucu yoksa ateş ettiğiniz zaman radarda görünüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

Oyunun multisi epey güzel herhalde. Ben oyunu bitirince bıraktım oynamayı ama eğer hakikaten güzelse denemek isterim.

Çok iyi değil baydı aynı haritalar falan. Zaten biraz kötü nişanlama sistemi var.
  • gfbekir kullanıcısına yanıt
    Evet biraz zaman ayırman gerekiyor. Özellikle kamp yapmak ve koşarak oynamak çok riskli hale getirildiği için bence ayrı bir tadı var. Alıştığımız diğer multiplayer oyunlara göre çok daha farklı dizayn edilip canlandırılmış Bekir. Şimdiden iyi eğlenceler.
  • Hemde ne gazap. Valla cehenemme çeviriyorlar dünyayı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birakciksin -- 13 Ağustos 2013; 9:19:46 >
  • zevkler ve renkler
  • quote:

zevkler ve renkler

Hayır güzeldi fakat aynı haritalar baydı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

zevkler ve renkler

Hayır güzeldi fakat aynı haritalar baydı artık

Aslında bende senin gibi hissediyor ve düşünüyordum ama haritalarda gözükenden daha çok varyete ve olanak var. Silahları ve kullandığın yetenekleri değiştirip, oyun tarzını ona göre ayarladığında aynı harita olsa bile gene keyif alınabiliyor. Örneğin Yay ile oynamak, ya da satın alınabilir silahları denemek vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.