Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.335
Cevap
139
Favori
1.197.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spawn2

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Ben Joel'in baya bi yaşlanmasını bekliyorum Ellie resmen 20'li küsür yaşlarda olmuştur her halde. Joel'i göstermemeleride bu yüzdendir süpriz olsun tadı kaçmasın yavaştan alalım demişlerdir.

Bence çok fazla bir zaman geçmemiş gibi 17 yaşlarında gibi gözüküyor 3-4 sene gibi bir süre söz konusu olabilir. Joel'da 40lı yaşlardaydı hadi 10 sene geçmiş diyelim 3-4 olmasın. 50 küsür yaşında olsun yine çok aşırı yaşlı değil. Splinter Cell'den Sam Fisher, Metal Gear Solid'ten Big Boss gibi yaşlı kurtların neler yaptığını unutmayalım

17 yaşından daha büyük olgun görünüyor hocam bence çıtırlık yaşındadır 20'lik kesin Joel 50 olmuştur kesin. Sesi sanki değişmiş yoksa bana mı öyle geldi? yıpranmış sesli böyle baya hoşuma gitti açıkcası

• Ellie şarkıya girdiğinde salonun coşması cidden gözlerim doldu

• Gözümden yaşllar akarak seyrettim.
  • Çıkış tarihi 18 Haziran 2018.
  • Diğer konuda başka bi arkadaş paylaşmış, burda da ben paylaşıyım. Konferansı izleyenlerin TLOU 2 tepkileri :)

• Ellie artık tam psikopata bağlamış işinin ehli olmuş soğukkanlılığı da cabası daha joelin yalanını da tam bilmiyor öğrenirse varya (ki öğrenecek) offf diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ellie artık tam psikopata bağlamış işinin ehli olmuş soğukkanlılığı da cabası daha joelin yalanını da tam bilmiyor öğrenirse varya (ki öğrenecek) offf diyorum

Joel'ın yalanı neydi hocam hatırlayamadım spoiler içinde yazar mısın?
  • Ulan şu oyun için uzun bir aradan sonra foruma girdim. Çok heyecanlandım, şans eseri denk geldim haberine de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam biz ekran karşısında bile bu denli coşkuyla karşılaşdıysak, onların coşması gayet normal Hatta az bile sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Ellie artık tam psikopata bağlamış işinin ehli olmuş soğukkanlılığı da cabası daha joelin yalanını da tam bilmiyor öğrenirse varya (ki öğrenecek) offf diyorum

Panzehir için tek çare Ellieydi hatırlarsan ama Ellienin canına mal olacaktı bu, Joel de buna dayanamadı hastaneden onu kurtardı Marlene'yi yaraladı ama seni burada bırakırsam sen Ellie'nin peşini asla bırakmazsın diyip onu bile öldürdü.

Ellie uyanıp nolduğunu sorduğunda ise Joel ateşböceklerinin artık panzehir aramadığını, hastalık kapmayan başka kişilerin de bulunduğunu söyler (ki böyle birşey yok), kısaca tüm insanlığı kurtarmak yerine Ellie'yi kurtarmayı tercih eder.

• quote:

quote:

quote:

Panzehir için tek çare Ellieydi hatırlarsan ama Ellienin canına mal olacaktı bu, Joel de buna dayanamadı hastaneden onu kurtardı Marlene'yi yaraladı ama seni burada bırakırsam sen Ellie'nin peşini asla bırakmazsın diyip onu bile öldürdü.

Ellie uyanıp nolduğunu sorduğunda ise Joel ateşböceklerinin artık panzehir aramadığını, hastalık kapmayan başka kişilerin de bulunduğunu söyler (ki böyle birşey yok), kısaca tüm insanlığı kurtarmak yerine Ellie'yi kurtarmayı tercih eder.

Hatırladım tüylerim diken diken oldu. Ağladığım bir sahneyi nasıl unutabilmişim kendime şaşırdım doğrusu..Teşekkür ederim

• TaKo kullanıcısına yanıt
    En sag üstteki elemana sesli güldüm adam uçmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Ağladım lan videoyu izlerken.
  • Heykelini diksek testislerine beton yetmez Neil Druckmann Reyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Aralık 2016; 1:35:43 >
  • quote:

@PlayStation 17 dk.17 dakika önce Anaheim, CA

Just confirmed during @Naughty_Dog's panel: you play as Ellie in The Last of Us Part II. Watch the panel live:
    live.playstation.com
    http://live.playstation.com

Oyunda Ellie ile oynayacakmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 4 Aralık 2016; 1:36:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu konudan dolayı bir sürtüşme yaşanır ve baba-kız ilişkileri heba olup, düşmanlığa dönüşürse cidden batırırlar. He çok güzel işlenebilir Naughty Dog bunu zaten çok iyi yapan bir firma. Ama ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa da Joel haklıydı. Kızı gibi sevdi Ellie'yi, tekrar kızını kaybedemezdi ve bunu seçim şansı olarak bıraksaydı oyun eminim ki kim olsa aynı şeyi yapar kurtarırdı. Joel reyizin arkasındayız.

Ben bu trailer'ın oyundan bir sahne olacağını düşünüyorum. Oyunun ortalarında yine Joel ve Ellie keşifteler ve önlerine bir grup düşman çıkar. Joel artık Ellie'nin silahşörlüğüne ve soğuk kanlılığına o kadar güvenir ki kendi başının çaresine bakabilecek güçtedir ki öyle gözüküyor bundan emin olduk. Joel dışarıdan geliyor anlaşılan o ki bir kısım düşmanı dışarıda Joel hallederken Ellie'de içeride bu işi hallediyor. Ben böyle yordum ki oyun içinde de bu sahneyi göreceğiz %90 oyunun ortalarında.

Ve Last of Us Part II yazdığına göre bence kesinlikler devamı gelecektir.

• Oyunda Ellie'yi yönetiyoruz beyler.

• Main char Ellie olmuş vay anasını oyunda 19 yaşındaymış bu arada, Joel gidici demek ya da ara sıra onla oynayacağız, 1'in tersi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Aralık 2016; 1:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunda Ellie'yi yönetiyoruz beyler.

Nasıl yani ? Joel ? Kaynak nedir hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.