Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
23
Favori
58.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • Hocam günler geçmiyorsa kolayı var.Remastered versiyonunu oynayın.Zaten arada çok bir fark yok rahatsız edeceğini düşünmüyorum.The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • Şaka bir yana güle güle oynayın hocam.Merak etmeyin günler geçer ömür bitiyor.Oyunun ilk çıktığı yıl 2013 ben remastered versiyonunu oynamıştım hiçbir oyundan bu kadar keyif almamıştım bittiğinde kendimi boşlukta hissetmiştim.The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• Buralarda pek takılan biri değilim. Remastered ve ikinci oyunu oyunu oynamak için kuzenim prosunu ödünç almıştım. Oynadığım o kadar oyunun arasında beni en çok duygulandıran ve anlamı olan böylesine bir oyun oynamamıştım. Pc versiyonunu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Belki bir gün ikinci oyunda pcye gelir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 31 Temmuz 2022; 15:6:58 >
  • Ben tekrardan PS3 versiyonuna başlamayı düşünüyorum. Ne de olsa ilk olarak onda oynamıştık. Tam bir retro insanı sayılırım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten çok güzel yıllardı.Birde 2011 de çıkan Batman Arkham City var ki rüya gibi bir oyundu.The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

başkalarının sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin hocam ayrıca bu para muhabbeti çok saçma sanki herkez arşivlik almak zorundaymış gibi tepki veriyor. kardeşlikten al oyna sat 40-50 lira maliyet yazmaz veya kira yapan birçok arkadaşımız var gene 40-50 lira gibi rakamlara kiralanıp oynanır. Bu tip videolara prim vermeyin adamlar zaten her türlü alıp oynuyor öncesinde böyle başlıklar atarak izleyici ve yorum kasıyorlar.

Bizim ülkemizin, kurumlarımızın, hatta halk olarak muhabbetimizin, sohbetimizin için oyan, kıran, parçalayan tam da bunun gibi aktiviteler. Aslında adam bir Youtuber. Yani zorla kimse bize izleyin demiyor. TV'lerde de öyle. Maçlar bitiyor, ardından yok Ahmet Çakar'mış yok Erman Toroğlu'ymuş saatlerce maçı konuşuyorlar, geçmişler ekranın arkasında defalarca aynı görüntüyü oynatıp oynatıp hakemlik taslıyorlar, bilmişlik taslıyorlar falan filan. Mesela Avrupa'nın hiç bir kanalında bu kadar gereksiz gevezelik göremezsiniz. Maçlar biter, 3-5 özet yayınlanır, haberler sunulur, TAMAM. Gerek yok çünkü. Yahu adamlar oyunu çıkartıyorlar. 700 TL fiyat biçmişler. alan alır. almayan almaz. isteyen indirim de alır. Birileri aldı diye enayi diyoruz. Birileri almadı diye başka bir şey diyoruz. Birileri daha oyun çıkmadan, canlı canlı görmeden 100.000 tane fikir beyan ediyor, olmamış falan diyor. Sana göre olmamıştır o. Başkasına göre olmuştur. Ama yok illaki yorum yapacağız, gömeceğiz, aşağılayacağız falan. Bomboş muhabbetler. Rahat bırakın milleti. Rahat bırakın kendinizi. İsteyen alsın, istemeyen almasın. İsteyen de sonra alsın. Youtuberlara, yapımda ve yayında emeği geçen herkese saygım sonsuz ama kimselerin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Hayat sizin, zevk sizin, para sizin. "KENDİ ADINIZA" istediğiniz gibi değerlendirin. Bırakın insanlarda öyle yapsın. Saygı güzel şeydir.

• Ne zaman gelecek part 2 dualsense güncellemesi ayıptır bu yapılan 😅 2 sene oldu arkadaş. Part 1 ile gelmesi gerekiyor. Hemen part 1 bittikten sonra part 2 yeni güncelleme ile devam edelim bitmesin oyun.

Ben bir iki yeni sekans eklenmiştir diye düşünüyorum o kadar haritayı yeniliyorsun biraz yeni aksiyon sekansları eklenir ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 1 Ağustos 2022; 15:59:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

THE LAST OF US ilk oyunu PART 1 olarak yeni nesil hale getirildi.

4K + 60 FPS + HDR + RTX + Dual Sense Desteği + 3D Ses Desteği aldı.

Ve 700 TL den ön satışa çıkartıldı. (Şüphesiz eleştirilmeyi ve tepki görmeyi en çok hak eden kısmı da fiyatı oldu zaten)

THE LAST OF US ikinci oyunu PART 2 şimdiye kadar sadece 60 FPS desteği aldı. Zaten HDR vardı.

4K + RTX + Dual Sense Desteği ve 3D Ses Desteği alarak REMASTERED olarak satışa çıkacak.

İlk oyunu sıfır oyun gibi görüp 700 TL ye satan Naughty Dog büyük olasılıkla TLOU P2 REMASTERED için de para isteyecektir :)

(PART 1 e gelen tepkileri görünce büyük olasılıkla oyunu önceden satın almış olanlardan sadece yükseltme ücreti talep edebilir diye düşünüyorum)

Kısacası dostum senin o beklediğin Dual Sense Desteği falan bedavadan gelmeyebilir.

Tahminimiz, yukarıda saydığımız tüm yenilikleri bir paket halinde getirip büyük ihtimalle cüzi bir miktara satarak oyunu REMASTERED sürüme yükselteceklerdir.

Böylelikle;

THE LAST OF US PART 1 ve THE LAST OF US PART 2 yeni nesile ayak uydurmuş olacaklar.

Asıl beklediğimiz "gerçek yeni nesil" oyun ise THE LAST OF US PART 3 ile gelecek ve seriyi büyük ihtimalle sonlandıracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 1 Ağustos 2022; 15:56:20 >

Değmez.

• Biliyorum remake nedir ne değildir. Çok gereksiz bir remake yorumlarına katılmıyorum fakat 70 dolar abartı kaçtı.

Zaten part 2 güncellemeside öyle olacakmış gibi geliyor fakat hiçbir açıklama yok o sinir bozucu geçen sene dual sense desteği gelecek diye twitter vardı o kadar. Ray tracing pek sanmıyorum fakat detay seviyesi artar part 1 gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pc tarihi ps5 ile aynı mı? Yoksa belli değil mi daha.

• Herkes 70 dolar abartı, 70 dolar çok kazık yazıyor da, tr storeda oyun 40 dolar zaten...

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

belli değil hocam..

belki 3-5 ay belki 1 sene sonra

• 31 Gün Kaldı!!

• Silah Tezgahı 1 Dk'lık küçük bir bakış atılmış. Kapsamlı olarak. :)

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU1SEVEN1youtube
    A very satisfying/ASMR-y video of Joel upgrading weapon in TLOU Part 1 Remake. #tlou #tlou1 #naughtydog
    https://www.youtube.com/watch?v=UHDM4VindFw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Ağustos 2022; 10:42:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.