Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
23
Favori
58.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 şey ekle full fiyattan sat. Bunu zamanında Nintendo az yapmadı. Aynı Pokemon’un 45 oyunu çıkarmışlardı valla. The Last of Us Part 1 ise Pc oyuncuları için çok iyi tabii. Fakat çok mu zordu upgrade ile satmak be ya? Yani bir şey yapın da bir kere de olsa “helal olsun” dedirtin yahu. Gta V’i eleştirdik de daha ucuza satıp RT koyup sattılar hiç olmazsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mo-Cap Çalışmaları. Yüz animasyonları, Karakter detayları, Saçların Yeni nesil gibi gözükmesi, duygu yoğunluğu güzel gösterilecek bell ki. :)

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• PS6 çıkınca da ne yaparlar acaba :D The last of us 1 Ultra realistic remake mi yoksa?

• Elinde olan upgrade fiyatına, olmayana 40-50$'a satmaları lazımdı. Bence olmadı bu fiyatlandırma.

• TechVET kullanıcısına yanıt

Bende sizinle aynı düşüncedeyim hocam. Keşke öyle bir yol izlenseydi. Şuan başka şeyler konuşuluyor olurdu. :)

• Kutulu versiyonun fiyatı belli mi ?

• 900-1000 gibi bi rakam olur hocam daha azı zor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

900-1000 gibi bi rakam olur hocam daha azı zor bence
    Hadi ya özel oyunlarda dijital ve kutulu aynı fiyatta diye hatırlıyordum. Ama kur o kadar yükseldi ki fiziksel bir ürünün fiyatını tutamamaları normal

• 35 Gün Kaldı!!

• Kararsızdım biraz aslında ama ön siparişi bugün geçtim.

• oyun her şekilde oynanır. tek sıkıntı çok para istemeleri. fiyatı 4/1 e düştüğünde alır oynarım. sonuçta bilmediğim birşey değil. ps3 den beri oynuyoruz. ayrıca ekstrasıda yok. önceki oyun neyse o. sırf grafik içinde o parayı asla vermem

• Esoterickk kullanıcısına yanıt

Oyunu o kadar gelistirmisler ki asla pisman olmayacagiz next gen grafiklerin yaninda tek basina Dualsense kullanimi zaten yeni deneyim olacak ... Gozum her gun geri sayimda The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• Esoterickk kullanıcısına yanıt

Last of us fanı her türlü oynar hocam

• Defalarca bitir oyunu , yıllar sonra muhteşem bir geliştirme ile oyunu hiç oynamamış kadar heyecanlandıran tek oyunsun be “ last of us “
    Geri sayımdayız , bekliyoruz Ellie ile buluşmayı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt

Gunler gecmiyorrrrrr onu ne yapacaz, bu oyun yuzunden ilk kez on siparisten pisman oldum The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Bende oynamam diyordum da mecbur oynayacağız, hain Sony zehirli ok atıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orası öyle hocam , takvim karalar olduk The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

oyun çıkınca ama ; ( vurucam kırbacı boyuna )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye alacaktım biraz bekleyip ama Dualsense etkeni işte. Ayrı bir keyif vereceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 31 Temmuz 2022; 9:59:28 >
  • Yerler yavaştan alınmış güzel. :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.