Hocam Tamamlandı kaydından açıyorum.İlk bölümde isteğe bağlı sohbetler ve toplanabilir eksikler var onları yapıyorum.Daha sonra mesela 2-3-4. bölüm tamamlanmış eksik yok.Ben bu bölümleri tamamladığım için daha önce, tekrar aynı yerleri oynamamak için tamamlandı kaydından 6. bölümden başladığım zaman 1. bölümdeki tamamladıklarım doğal olarak tekrar eski haline dönüyor.Sanırım anlamadığım bir şey var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (64. sayfa)
-
-
Oyunu bitirdiniz, bölüm seçme kısmına gelip eksik bölümü seçip tamamladıktan sonra oyun yükle diyerek tamamlanmış oyunu yüklemeniz gerekiyor. Tamamlandıyı yüklediğinizde en son aldığınız toplanırların halledilmiş olarak görünmesi gerekiyor normalde.
-
Yani eksik bölümü bitirdikten sonra tekrar o bölümü yükleyeceğim.Sonra yine tamamlandı kaydından bölüm seçiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik bölümü tamamladıktan sonra "oyun yükle" kısmından "tamamlandı" kaydını yükleyin. Sonra bölüm seçerek en son topladıklarınızın olup olmadığını kontrol edin.
-
Hocam tamamlandı kaydından bölüm seçip eksikleri tamamladıktan sonra, manuel save yaptım.Sonra tekrar tamamlandı kaydından açtığımda bu sefer oldu
Tamamdır üstad, bu şekilde devam o halde
Son güncellemeden sonra Pro'yu beklemeye gerek yok gibi geldi bana. Standart PS5'e de etki etmiş sanırım yama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben almistim, zordu ama degerdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Katılıyorum. Özellikle, geçen ayki yamayla ekstra güzel oldu. Yama Pro için çıktı, ama düz PS5'te de, Quality modunun netliği arttı. Muhtemelen TAA'ya bir ayar çektiler. PS5'te, direkt native 4K görüntüyle, 40-50 FPS oynanıyor.
Tek gözüme batan nokta: Remake'te Türkçe çeviriyi baştan yapmışlar. Bazı yerlerde orjinale göre biraz fazla yorum katılmış. Seviyesi de bir tık daha düşük geldi.
Kötü veya eksik bir çeviri değil, ama orjinali daha hoşuma gitmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X