Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
22
Favori
57.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam Tamamlandı kaydından açıyorum.İlk bölümde isteğe bağlı sohbetler ve toplanabilir eksikler var onları yapıyorum.Daha sonra mesela 2-3-4. bölüm tamamlanmış eksik yok.Ben bu bölümleri tamamladığım için daha önce, tekrar aynı yerleri oynamamak için tamamlandı kaydından 6. bölümden başladığım zaman 1. bölümdeki tamamladıklarım doğal olarak tekrar eski haline dönüyor.Sanırım anlamadığım bir şey var The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt

Oyunu bitirdiniz, bölüm seçme kısmına gelip eksik bölümü seçip tamamladıktan sonra oyun yükle diyerek tamamlanmış oyunu yüklemeniz gerekiyor. Tamamlandıyı yüklediğinizde en son aldığınız toplanırların halledilmiş olarak görünmesi gerekiyor normalde.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Yani eksik bölümü bitirdikten sonra tekrar o bölümü yükleyeceğim.Sonra yine tamamlandı kaydından bölüm seçiyoruz

Eksik bölümü tamamladıktan sonra "oyun yükle" kısmından "tamamlandı" kaydını yükleyin. Sonra bölüm seçerek en son topladıklarınızın olup olmadığını kontrol edin.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Hocam tamamlandı kaydından bölüm seçip eksikleri tamamladıktan sonra, manuel save yaptım.Sonra tekrar tamamlandı kaydından açtığımda bu sefer oldu

Tamamdır üstad, bu şekilde devam o haldeThe Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

• Son güncellemeden sonra Pro'yu beklemeye gerek yok gibi geldi bana. Standart PS5'e de etki etmiş sanırım yama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    Ben almistim, zordu ama degerdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası yeni oyun yapmak yerine remaster ile ugrasmalarina üzülmüştüm ve gereksiz bulmuştum ama güncel grafiklerle bir kez daha oynamak hayli keyif verdi. Bu nesille beraber toplamda 5. kez bitirmiş oldum. Tekrardan emin oldum ki bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun. Tek bir eksik yok ya oyunda, nereye baksan kusursuz benim için, değiştirmek isteyeceğim tek bir şey yok. ND, Tlou mu duyuracaksin Uncharted mi duyuracaksin yeni IP mi duyuracaksin ne yapacaksan yap ne olur hasret kaldık...
    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Özellikle, geçen ayki yamayla ekstra güzel oldu. Yama Pro için çıktı, ama düz PS5'te de, Quality modunun netliği arttı. Muhtemelen TAA'ya bir ayar çektiler. PS5'te, direkt native 4K görüntüyle, 40-50 FPS oynanıyor.

Tek gözüme batan nokta: Remake'te Türkçe çeviriyi baştan yapmışlar. Bazı yerlerde orjinale göre biraz fazla yorum katılmış. Seviyesi de bir tık daha düşük geldi.

Kötü veya eksik bir çeviri değil, ama orjinali daha hoşuma gitmişti.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.