Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
160.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 2 kişi oynanabiliyor mu bu oyun ? hanımla beraber film havasını yakalayalım diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaşlar, 2 kişi oynanabiliyor mu bu oyun ? hanımla beraber film havasını yakalayalım diyoruz

Coop yok bunda, Puppetteer'ı bir deneyin PS3 sahibiyseniz. Bayanların da hoşuna gidebilecek bir oyun, 3d özellikli, Ps plus'ta da şu anda bedava. Hanım izler Last of Us'ı ya da hanım oynar siz izlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 28 Haziran 2014; 9:10:43 >
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam, tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Arkadaşlar sizce oyunu ps3 üstünden sahip olanlara ps4'e yükseltme gelir mi.?

Bir umut bekliyorum umarım gelir.

Gelmez hocam o kampanya 31 Martta sona erdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaşlar, 2 kişi oynanabiliyor mu bu oyun ? hanımla beraber film havasını yakalayalım diyoruz

Oyunda çok rahat film havasını yakalarsiniz fakat hanım veya siz izleyeceksiniz coop yok.

• Oyun hayatimi mahvetti bu lanet basyapit.Arkadaslar bu oyunu ps3 de bitirmeyen varsa bence oynamasin.Hicbir oyundan zevk alamiyorum.Ps plusin ps3 icin verdigi oyunlarin yuzune bile bakmadim.Su anda zevk aldigim tek oyun Gta 5.

• quanch Q kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Oyunu ps3 de oynayan arkadaşlara 2 sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim.
    1)Multi deneyimi nasıl, oynanır mı yoksa bu seçenekte olsun diye yapılmış bir şey mi?
    2)Single mod (dlc lerle birlikte) ortalama ne kadar sürede bitiyor?

1) ilk başlarda çok insan vardı şimdi eskisi gibi yok eğer ekibiniz ve heafsetiniz varsa çok zevkli aksi halde tek başınıza cok sikıcı
    2) 28 saat yalnis hatirlaniosan normal modda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dolores O'Riordan_ -- 28 Haziran 2014; 23:11:39 >
  • the last of us + ps4 ayni kutuda bundle olarak gelecekmis ulkemize
    ben bunu bekliyorum alacaklara duyrulur.

• Başka bir arkadaş ortalama oyun süresini 10 saat yazmıştı. Neyse temmuz sonu yaşayıp göreceğiz kısmetse, teşekkürler hocam.

• Last of usin hikayesine hayran olan varsa oynamadiysa heavy rain de oynasin. Cok saglam oyunmus yeni bitirdim, tarzlar farkli olsa da benzer bir tat birakti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

the last of us + ps4 ayni kutuda bundle olarak gelecekmis ulkemize
    ben bunu bekliyorum alacaklara duyrulur.

1700 TL'den dayarlar bize paketi.
  • quote:

Başka bir arkadaş ortalama oyun süresini 10 saat yazmıştı. Neyse temmuz sonu yaşayıp göreceğiz kısmetse, teşekkürler hocam.

Valla hocam yalnışta hatırlıyor olabilirim 16 saatte olabilir ama 10saat suürmedigini biliorum

• Speed run ile rahatlikla 6 saatte biter, normal oyun suresi de ortalama bir oyuncu icin 10-12 saat diyebilirim.

• quote:

Başka bir arkadaş ortalama oyun süresini 10 saat yazmıştı. Neyse temmuz sonu yaşayıp göreceğiz kısmetse, teşekkürler hocam.

Ne 10 saati bu oyunun ortalaması 16 saattir.
    Ayrıca DLC'yi hesaba katarsak en az 18-19 saat vakit harcarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te de oynayayım bakalım yeni dlc ile nasıl olmuş. ps3 teki oyun çok güzeldi.
  • YouTube
    Graphics Comparison: The Last Of Us Remastered PS3 Vs. PS4
    http://youtu.be/hPF9rU343aU

• DLC'yi oynayamamıştım güzel olur şimdi

• Dlc güzel duruyor
  • PS3 versiyonunda bu kadar çok blur var mıydı ya ? Ben oynarken bu kadar bluru görseydim şahsen beğenmezdim bu oyunu yani illa ki gözüme batardı yani.Şimdi ps3 ile ps4 grafiği arasında ki farka bakıyorum adamlar ps3e bluru dayamış ps4te sözde netleştirmiş.Yani ne bileyim kararsız kaldım oyunu alıp oynamakta falan.Neyse bekleyip göreceğiz artık.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.