Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu arada sanmayın ki düzenlediğiniz mesajların önceki hallerini biz göremiyoruz. Hakaret eden arkadaşlara gerekli cezalar verilecek.

aynen iyi olur. en azından ben iki yüzlülük yapıp hakaret etmemiş gibi yapmadım onun gibi. gerçekler çıksın ortaya.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: botoks

ahahahha ne oldu kelime yarışını kayıp mı ettin. yoksa biraz daha yumuşaklığını biraz daha mı tatmin edeyim.kızlar gibi hakaret etmek senin işin.kalite farkı.yorumlarından kaç yaşında olduğun belli zaten.hakaret etmek benim işim değil.sana daha iyi öğretmişler onu.ama bu forumda olmaz.

ya üf kıskanma sende yeter be.git al bi ps3.600 700 liramı ne.pc mühendisiysen alırsın.
  • botoks,yorumlarını okudum ,senin insanları provoke etmekten başka işin gücün yok mu?

bu arada oyun süper dün bitirdim, NaughtyDog yine yapmış yapacağını, devamı gelicek gibi duruyor. 9.7 hak edilmiş bir puan.
  • oynadığım en iyi oyun, oyun mu dedim, şaheser, gerçekten filmlerden daha güzel bağlıyor kendine. inanılmaz bişey bu ya tarif edemiyorum .
  • özenin kıskanın pc ciler çatlayın asrın oyununa itaat edin !!!
  • 10 yıllık pc si olan,evden dışarı çıkmamış abaza fanboylar bu oyunu oynayamayacakları için kıskanıyolar.gidin cs nize bu oyunu sevmediyseniz.
  • siz ne konusuyoersunuz oyun dergilerinden neredeyse hepsinden tam puan aldı kıraysıs 3 ala bildimi?
  • evet puanlama gercekten komik her alanda tam puan almasi gerekirdi. ps3 un verebilecegi en iyi grafikler bunlar. gercekcilik anlaminda deil daha degisik efektler verilmis cevreye o kadar. amac grafikleri etkileyici yapmak gercege yakin yapmak deil. pc.fanboylari da surat assinlar.

• AYNEN GERÇEKLER ÇIKSIN ORTAYA.BENDE O DA HAKARET ETTİ.AMA O BENİ AZDIRDI.YANİ O BAŞLATTI.AMA İKİMİZDE SUÇLUYUZ.Bİ PC ARKASINDAN KAVGA ETMEM EKSİKTİ ONUDA BAŞARDIM CİNSLERİN SAYESİNDE.ANAYA BACIYA KÜFREDENE BEN ERKEK DEMEM.ERKEK GİBİ DAVRANMAM ZATEN.KADIN GİBİ DAVRANIRIM.İLK KÜFREDEN O YAŞAYAN CANLIYDI.KÜFREDENDEN ADAM OLMAZ ZATEN.BEN SADECE DERSİNİ VERMEK İÇİN ETTİM.KÜFREDEN İFLAH OLMAZ.ÇOK NADİRDE DE OLSA KÜFRETMEK DOĞRU DEĞİL.İNSANLAR AZGIN OLDUĞU İÇİN BAZEN BÖYLE DERSLER VERMEK GEREKİYOR.KÜFREDEN İFLAH OLMAZ.BEN SADECE ŞEYTANA KÜFREDERİM.AMA BAZEN BÖYLE CİNSLER ÇIKIYOR ARADA TAHRİK EDİYOR.TAHRİK EDENE ŞUANA KADAR ÇOK GÜZEL CEZALARINI VERMİŞİMDİR.BURDA DA VERİRİM.
    NİKLERİNİ DE SÖYLİYİM =STUN BOTOKS DOVAKİN1907

• Ben bu oyun notlarının tamamen artık reklamlara dönük olduğunu düşünüyorum, zaten çok çocukça kaçmaya başladı. Bir oyunu bir kişi beğenir diğeri beğenmez o yüzden bence puanlama sistemi bırakılmalı. Konsolüssün'deki gibi bir sistem olmalı.
  • Bİ OYUN ZEVKİMİZ VAR.O DA CİNSLER YÜZÜNDEN KAYBOLUYOR.EFENDİ EFENDİ DELİKANLI GİBİ YORUM YAPMAK YOK.KAFADAN SAKATLAR GİBİ POLEMİKLER KÜFÜRLER.BİRDE KANDİL GECESİ.KANDİL GECESİNDE BU YAPILIRMI ? İŞLERİ GÜÇLERİ TAHRİK.ABİ OLARAK SÖYLÜYORUM KIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM.İNSAN BU KADAR DA AZDIRILMAZKİ.HERKESİN ZEVKLERİ FARKLI.SAYGI KELİMESİNİ BAZILARI ANLAMIYOR.

• quote:

AYNEN GERÇEKLER ÇIKSIN ORTAYA.BENDE O DA HAKARET ETTİ.AMA O BENİ AZDIRDI.YANİ O BAŞLATTI.AMA İKİMİZDE SUÇLUYUZ.Bİ PC ARKASINDAN KAVGA ETMEM EKSİKTİ ONUDA BAŞARDIM CİNSLERİN SAYESİNDE.ANAYA BACIYA KÜFREDENE BEN ERKEK DEMEM.ERKEK GİBİ DAVRANMAM ZATEN.KADIN GİBİ DAVRANIRIM.İLK KÜFREDEN O YAŞAYAN CANLIYDI.KÜFREDENDEN ADAM OLMAZ ZATEN.BEN SADECE DERSİNİ VERMEK İÇİN ETTİM.KÜFREDEN İFLAH OLMAZ.ÇOK NADİRDE DE OLSA KÜFRETMEK DOĞRU DEĞİL.İNSANLAR AZGIN OLDUĞU İÇİN BAZEN BÖYLE DERSLER VERMEK GEREKİYOR.KÜFREDEN İFLAH OLMAZ.BEN SADECE ŞEYTANA KÜFREDERİM.AMA BAZEN BÖYLE CİNSLER ÇIKIYOR ARADA TAHRİK EDİYOR.TAHRİK EDENE ŞUANA KADAR ÇOK GÜZEL CEZALARINI VERMİŞİMDİR.BURDA DA VERİRİM.
    NİKLERİNİ DE SÖYLİYİM =STUN BOTOKS DOVAKİN1907

hiçbir mesajım küfür içermiyor kendi adına konuş.. bu mesajın bile tezatlıklar içinde küfür etmeyi kötüleyip kendi küfürlerine bahane yaratıyorsun..

• o silah ne orda, hiç olmamış
  • LA YORUM YAPMA SAPLANTI OLDU VANALI EGZOSUMU KULLANMAM GİBİ.HIZIM 200 Ü AŞMAM GİBİ.GOLDPUNCH BU SEFER BANLAMAYIN BARE ÖLÜMCÜL KANSER HASTASINA BUNLAR YAPILMAZ.DAHA DİĞER YENİ NESİL OYUNLARA YORUM YAPICAM ARKADAŞIM.HASTA İNSANA BUNLAR İYİ GELMEZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu arada sanmayın ki düzenlediğiniz mesajların önceki hallerini biz göremiyoruz. Hakaret eden arkadaşlara gerekli cezalar verilecek.

goldpunch canım kardeşim bende senin yerinde olsam ceza verirdim.bu site kaliteli bir site haklısın.ama ben hastayım biraz.yani oyunlara yorum yapmam lazım.sanmayınki biz sakladığınız mesajları göremiyoruz cümlen çok komikti.hastayım ben biraz.banlanmamam lazım.cezayıda erteleyelim.hani şike cezalarını erteliyorlar ya.hastayım o yüzden moralik bozulur şimdi.yoksa canın sağolsun.hepiniz kardeşimsiniz.

• Xbox 360 kullanıcısı olarak Naughty Dog'u tebrik ediyorum. 10 numara oyun yapmışlar. Halo 4 gibi konsol aldıracak oyun. Kuzenimde oynarım artık. Kıskandım ne diyeyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

İnceleme için tebrik ediyorum hiç bir oyun 10/10 almamalı Bioshock Infinite ve Red Dead Redemption'da 9.7 almıştı. Heralde Bsc'de sınır bu :D İleride 9.8 verdiğiniz oyun çıkarsa ancak dünyada olay olmuş oyun dünyası sınırlarını aşmış yepyeni bir soluk tatmadığımız bir deneyimin ucu mu olur ne? :D

Gta 4 ve Mgs 4 tam puan almıştı.

nasıl olur? Ben 8'li bir şey aldı diye hatırlıyorum GTA4 BSC'den
  • Star Trek ve Fast Foridiown Showdown BU OYUNDAN DAHA İYİ

• quote:

LA YORUM YAPMA SAPLANTI OLDU VANALI EGZOSUMU KULLANMAM GİBİ.HIZIM 200 Ü AŞMAM GİBİ.GOLDPUNCH BU SEFER BANLAMAYIN BARE ÖLÜMCÜL KANSER HASTASINA BUNLAR YAPILMAZ.DAHA DİĞER YENİ NESİL OYUNLARA YORUM YAPICAM ARKADAŞIM.HASTA İNSANA BUNLAR İYİ GELMEZ.

la sen hakkaten hastasın ama kafadan, banlayında defolsun gitsin şu provokatör.

• ya şöyle konuşan bir cins daha nasıl bu sitede barınabiliyor? adamın hayatı yalan olmuş, yorum yapmazsa olmazmış, ahahahahaha ya bu adamın işi gücü provoke etmek, sadece bu forumda hakkında yazılan yazılara baksanız anlarsınız. Gerçekten adamın işi gücü insanlara sataşmak, yaptığı yorumlarda milleti aşağılamaktan sıkılmıyor. Kaç kişi şahit buna. Ben onu azdırmışım bir de, sen zaten azmışsın, ona buna sataşmaktan başka işin yok senin burada. Sevgili admin, milletin huzuru için bu herifi lütfen banlayın. Bende ona karşı hakaretlerde bulundum, arka arkaya yazılanlar ortadadır. Kimin kimi tahrik ettiği bellidir. Bende ceza alabilirim hatta banlanabilirim kabul. Ama gerçekten bu dengesizi ihraç edin. Sağlıklı bir insanın yazacağı şeyler mi Allah aşkına bunlar? :))

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.