Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

Sayın Ersin Kılıç, inceleme güzelde konuşmalarınız çok yapmacık. Sonuçta bu bi kitap değil, okumuyoruz yanni. Gideceğim, alacağım, yapacağım bunlar nedir yaw. Bir düşünün. Bu hikayeyi siz anlatmış olsanır arkadaşınıza böylemi anlatırsınız.? Tamam imladır Türkçe'dir. okey. Ama konuşma dilinde bunlar böyle değil ki.. Bir daha düşündümde hiç umrumda değil. Yarın onları aramaya çıkacağım.. Bun nedir yaw? Dublaj olsun anlatım olsun az izleyin öğrenin nasıl yapılır edilir.. Yazarkan tamam güzel "Bir daha düşündümde hiç umrumda değil yarın onları aramaya çıkacağım." Ama okurken, konuşurken hiç öyle değil. "Bi daha düşündüme ı ıh umrumda değil, yarın onları aramaya çıkıcam" deseniz daha gerçekçi olur sanki. Kusura bakmaın ama anlatımınızın heryerinden kağıttan okuma akıyor emin olun :)

oyunu oynamadıgın çok belli kardeşim kendini rezil ediyorsun.. o okudugu kısım oyunda bulunan kagıt parçasının aynısı... bunuda incelemedede söyluyor.. yani tamamen alıntı yapılıyor ..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Oyun harika oynanışı atmosferi ve senaryosu süper ama grafikler 9.7 lik değil 9.0 yeterli grafikler için biraz fazla vermişsiziniz evet Crysis 3'ün atmosferi ve senaryosu çok iyi olmayabilir ama grafikleri 10 luktu full Hd'de ultra ayarlarda ve 8xMsaa açık 30 fps üzernde takılmadan oynamak için çift gpu lazım grafikte lider hala Crysis zaten tek lider olduğu yerde o şu anda yoksa Bioshock Infinite'in veya Last of Us'ın oynanış dinamiklerinie senaryosuna veya atmosferine kimsenin bişey dediği yok zaten tek kelime ile harika belki bu oyun PC ye çıksaydı daha grafikleri çok daha iyide olabilirdi

• oyuna verilen parayı oyun fazlasıyla hak ediyor
    dün aldım 1 saat kadar oynadım harika görünüyor bugün bitireceğim nasipse
  • Efsane daha ötesi yok peki neden puan 10 değil itiraz ediyoruz #direnlastofus puan 10 yapilana kadar direniyoruz kardesler

• yeter be fanboylar, sıktınız artık şu atışmalarınızla

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Güzel incelem olmuş. Sesler harika neden 10 değil de 9.9 onu anlamadım.:)

Kusursuz olmadığındandır :))

• bu oyun bana bir kez daha hatırlattı ki exculusive oyun dedinmi playstation bir numara...ne pc ne xbox yanına yaklaşamıyor...
  • KURGU HARİKA İŞLENMİŞ HARİKA BİR YAPIM HELAL OLSUN GERÇEKTEN OYUN DÜNYASININ UNUTULMAZLARI ARSINDA YERİNİ ALIR.

• Emulatör çıkınca bunuda oynarız tıpkı Killzone ve God Of War serisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Açık ara son 10 yılın en iyi oyunu.

Oyunu oynamadım bu yüzden birşey demek istemiyorum ama biz 10 yılda ne oyunlar gördük onlarında hakkını yememek lazım

Ps3 için diyorum. Bu oyun için konsol alınır o derece kalite bir yapım.
    Ayrıca puanları kırmak içinde baya çaba sarfetmişler. 10 olmasa bile 9.9 almalıydı.
  • Güzel bir inceleme olmuş.

• 2005 yılında çıkan activisionun yaptığı GUN oyunu daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005

PCdeki oyun modlama desteğiyle örneğin Skyrimin bir sürü modu var ve oyunun tekrar oynanabilirliğini arttırıyor Strateji oyunu açısındanda Stronghold,Company Of Heroes,Starcraft,Total War serisi daha bir sürü seri sayabilirim bu tür oyunlar varken bizim Last Of Us gibi çöp oyunlara ihtiyacımız yok Playstation fanboyları siz gidin açın PS3 Crysis 3 oyunun kerafikleri PS2 oyunları gibi PCdeki Low ayarı bile daha iyi görünüyor PS3 göre birde siz gidin Fable ve Alan Wake daha bir sürü şahaeseri oynıyamadığınıza yanın
    Kral:Crysis 3

yav çok merak ettim o saydıgın oyunları kaç saat oynamışsın ben 1000 saatten fazla shogun 2 oynadım steam profilimde bakabilirsin leaderboardda tepelere oynamıştım diğer oyunların saatini yazmıyorum bile senin ps3 ün yok diye doğası gereği pc ye çıkan 2-3 oyunu bahane edip bu oyunu kötülemenin sebebi tamamen kıskançlıktır çok merak ettim bu strateji oyunlarını kaç saat oynamışsın ben alan wake de oynadım gerçekten harika oyundu ama tutupda crysis 3 e kral diyorsan zaten hatta
    crysis in ne grafikleri iyidir ne senaryosu ne multisi crysis2 de oynadım 3 de zaten 3 dlc gibi olmuş kusura bakmada
    neyse demem o ki madem çok iyi strateji oyuncususun herhalde 1-2 multi atarız artık birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozen Grenadier -- 23 Haziran 2013; 12:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005

2005 yılında çıkan activisionun yaptığı GUN oyunu daha iyi.

kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı :D

• Stun
    nuclear elestirisinde hakli. Yapacagim edecegim vs yazilir, yapicam edicem diye okunur, her ne kosulda olursa olsun.

• Pc'ciler şekilden şekile girmiş yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk ...süper oyun.

• değişik bir yapım mantarlar falan yinede çok güzel yapmışlar

• İnceleme için tebrik ediyorum hiç bir oyun 10/10 almamalı Bioshock Infinite ve Red Dead Redemption'da 9.7 almıştı. Heralde Bsc'de sınır bu :D İleride 9.8 verdiğiniz oyun çıkarsa ancak dünyada olay olmuş oyun dünyası sınırlarını aşmış yepyeni bir soluk tatmadığımız bir deneyimin ucu mu olur ne? :D

• naughty dog ps3 ün hakkını en iyi veren firmalardan biri.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.