Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her güzel şeyin bir sonu vardır :( her tarafı gezerek 20 saatte bitirdim, oynayacak oyun bulamıyorum harika bir oyundu tekrardan zorda oynayacam artık

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Açık ara son 10 yılın en iyi oyunu.

Oyunu oynamadım bu yüzden birşey demek istemiyorum ama biz 10 yılda ne oyunlar gördük onlarında hakkını yememek lazım
  • Neyin Kafasini Yasiyorsunuz ya bagazi arkadaslar oyunun fazla puan almasini cekememisler kendilerince.

bunu aciklayin o zaman.

[sizer=red]The Last of Us Video İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 23 Haziran 2013; 2:04:09 >
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaşım bırak bu işleri, gelip last of us gibi bir oyuna gülünç puanlar fln fılan de ondan sonra ben fan degılım dıye geçin, yav he he...

Neredeyse bütün oyun dergileri,siteleri 10 puan vermiş hala gülünç diyorsun, bir sen biliyorsun herkes salak bir sen zekisin hadi yavrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Haziran 2013; 2:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcan

Baktım klasik soruyu kimse sormamış bare ben sorayım :D videonun başındaki müzik nedir acaba ?

loverdrug- Salt of the Earth

.youtube.com/watch?v=KyG4hrPvsYU

• Ahayri kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyorsun ondan ilgi çekiyorsun.
  • @digimon52 @yüzbaşı price Teşekkürler :)

• last of us kaliteli oyun.stun sen bana ilk hakaret ettin.seni kırmamak için bişey demedim.editörler en iyisini bilir.onlar ps3 gücünü en iyi kullanan oyun olduğu için bu puanları verdi.yeni nesildeki grafikleri görüyoruz.yalnız bu oyun ps4 oyunu olsaydı bence daha sağlam gelirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005

PCdeki oyun modlama desteğiyle örneğin Skyrimin bir sürü modu var ve oyunun tekrar oynanabilirliğini arttırıyor Strateji oyunu açısındanda Stronghold,Company Of Heroes,Starcraft,Total War serisi daha bir sürü seri sayabilirim bu tür oyunlar varken bizim Last Of Us gibi çöp oyunlara ihtiyacımız yok Playstation fanboyları siz gidin açın PS3 Crysis 3 oyunun kerafikleri PS2 oyunları gibi PCdeki Low ayarı bile daha iyi görünüyor PS3 göre birde siz gidin Fable ve Alan Wake daha bir sürü şahaeseri oynıyamadığınıza yanın
    Kral:Crysis 3

İnsan bencil olunca sadece kendi zevkine göre yorum yapar, kendi fikrine uymayanları aşağılar.

İlk PS3 üm vardı: Killzone, Uncharted RDR, Infamous gibi PC de olmayan oyunları bitirdim. Hiçte senin gibi triplerde olmadım.

Kral Crysis 3 demişsin ama PC de full ayarda oynadım, bitirdim 5 saat sürdü. Senaryosu belli olmayan, klişe, aksiyonlu ara sahneli, adam vur geç sıradan bir oyun.

PS oyuncularının kaçırdığı en büyük yapım Witcher 2 dir. Grafikleri atmosferi detaylarıyla senaryosu ve oynanış zenginlikleriyle şaheserdir. Alan Wake de ayrı konu oda kayıptır zaten.

PS3 de Crysis 3 frame ve grafik olarak kötü ama PC toplatacak oyun değildir.

Kral Crysis 3 deyip hem Last of Us gibi şaheserle karşılaştırıp hem de Last of Us a çöp diyorsun. Madem koz sunacaksın The Witcher 2 yi sun.

Ne kadar Witcher şaheser ise bu oyunda öyledir her iki taraf için büyük kayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

5lgc25005
    23.6.2013 01:36:44

''' siz gidin Fable ve Alan Wake daha bir sürü şahaeseri oynıyamadığınıza yanın
    Kral:Crysis 3'''

9.2 puana layık görülen alan wake ŞAHESER OLURKEN
    9.7 puan alan last of us ÇÖP OLUYOR
    8.7 puan alan crysis 3 KRAL OLUYOR

yorum sizin arkadaşlar :D

http://www.metacritic.com/game/pc/crysis-3

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us

İnsaf yani. Durum ortada hala bu konuda Crysis ismi geçiyor pes yani.

Çok övündüğünüz PC lerinizde Bioshock Infinite ve Witcher 2 oynayın da oyun görsün bilgisayarınız ve kendiniz. Crysis nedir ya ? İlla grafik yarıştıracaksınız ya ortaya çöp oyunlar sunuyorsunuz. Sanatsallık atmosfer detay diye birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Haziran 2013; 2:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

5lgc25005

Çok övündüğünüz PC lerinizde Bioshock Infinite ve Witcher 2 oynayın da oyun görsün bilgisayarınız ve kendiniz. Crysis nedir ya ? İlla grafik yarıştıracaksınız ya ortaya çöp oyunlar sunuyorsunuz. Sanatsallık atmosfer detay diye birşey var.

yorumumu iyi okuyup kinayeyide görmüssündür umarım ?

• quote:

quote:

quote:

5lgc25005

Ben sana karşı yazmadım genelleme ve destek amaçlı yazdım.

Bu arada konuyu SS ler ile destekleyelim.

[sizer=red]The Last of Us Video İnceleme Efsane 10/10 luk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Haziran 2013; 2:43:10 >

• Bioshosck: Infinite - Last of us

Grafik: 9.5 - 9.7
    Ses: 9.9 - 9.9
    Oynanabilirlik: 9.7 - 9.5
    Genel: 9.7 - 9.7

İki incilemeyi ve puanlamayı Talha Aynacı yaptı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5lgc25005

Ben sana karşı yazmadım genelleme ve destek amaçlı yazdım.

Bu arada konuyu SS ler ile destekleyelim.

[sizer=red]The Last of Us Video İnceleme Efsane 10/10 luk

2 mesajıda ayrı ayrı alıntılamıssınız oyuzden yazıyım dedim ne olur ne olmaz...crysis ,crysis diyorlar yemin ediyorum hiç atmosfer yok.. dark souls ,rdr,l.a noire gibi oyunlardakı atmosferde hiçbir oyunda yok.. atmosfer bazen grafıktende önemlıdır ama ayrıca grafık konusunada dahil edilir.. bf3 e de böyle yapmışlardı mavi filtre basılınca insanı bogan bir grafık verıyordu.. bf3 oynarım severim mp oynanılabılırlık bakımından ama crysis te oda yok

• quote:

2 mesajıda ayrı ayrı alıntılamıssınız oyuzden yazıyım dedim ne olur ne olmaz...crysis ,crysis diyorlar yemin ediyorum hiç atmosfer yok.. dark souls ,rdr,l.a noire gibi oyunlardakı atmosferde hiçbir oyunda yok.. atmosfer bazen grafıktende önemlıdır ama ayrıca grafık konusunada dahil edilir.. bf3 e de böyle yapmışlardı mavi filtre basılınca insanı bogan bir grafık verıyordu.. bf3 oynarım severim mp oynanılabılırlık bakımından ama crysis te oda yok

Bunlar oyun oynamıyor ki oyun kültürü sıfır cidden. Crysis de Crysis 1. oyundan beri sürüyor seri çöp baştan aşağı.

BF de çok abartı tamam MP güzelde grafikler yapay duruyor atmosfer pek yok.
  • Bence virgülden sonra iki rakamla inceleyin. Çünkü tam puan vermemek için bayağı kasmışsınız. Alt tarafı 10/10.

• quote:

quote:

Bunlar oyun oynamıyor ki oyun kültürü sıfır cidden. Crysis de Crysis 1. oyundan beri sürüyor seri çöp baştan aşağı.

BF de çok abartı tamam MP güzelde grafikler yapay duruyor atmosfer pek yok.

oyundakı en önemli şey kendinizi oyunun içinde hissetmek ve karakteri benimsemektir.. bu yuzden benim oynadıgım en iyi oyun l.a noire dır.. çunku başka bir türü yok ..başka bir investigation oyunu çıkmadı.. oyunda kararları siz verdiğiniz için oyunun tamamen içinde hissediyorsunuz kendinizi sorgulamayı siz yapıyorsunuz ipuclarını topluyorsunuz yalan söyleyip söylemedıklerını anlamaya çalışıyorsunuz.... oyundakı kararlarınıza göre tepkı alıyorsunuz ama senaryoyuda etkılemıyor bu sanıldıgının aksine iyi... çunku tek senaryo ağlatabılen bir senaryo her zaman daha iyidir gerçi heavy rain 'i es geçmem gerek .. çok sonlu olmasına ragmen çok iyiydi.. oyunun içinde hissettiğiniz an o oyun size en fazlasını verebılir... buyuzden atmosfer çok önemli aynı zamanda oyundakı eskı kıyafet ve çevrede çok iyiydi..

• Genel kullandığım platform PC olmasına karşın The Last of Us için son zamanlarda oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Atmosferiyle, oynanabilirliğiyle, sesleri ve müzikleriyle, karakterlerin doğallığıyla, PS3'ten beklenmeyecek seviyede güzel grafikleriyle adamlar harika bir oyun yapmışlar. Hani "konsol aldıracak türden oyun" kavramı vardır; bunu en çok hak eden yapımlardan biri olmuş.

Benim gözüme çarpan tek kusur yapay zekanın zaman zaman saçmalaması oldu ama o kadar kusur kadı kızında da olur. O yüzden biraz puan kırıp notu kıt biri olarak 95 / 100 veriyorum.
  • Güzel incelem olmuş. Sesler harika neden 10 değil de 9.9 onu anlamadım.:)
  • Sayın Ersin Kılıç, inceleme güzelde konuşmalarınız çok yapmacık. Sonuçta bu bi kitap değil, okumuyoruz yanni. Gideceğim, alacağım, yapacağım bunlar nedir yaw. Bir düşünün. Bu hikayeyi siz anlatmış olsanır arkadaşınıza böylemi anlatırsınız.? Tamam imladır Türkçe'dir. okey. Ama konuşma dilinde bunlar böyle değil ki.. Bir daha düşündümde hiç umrumda değil. Yarın onları aramaya çıkacağım.. Bun nedir yaw? Dublaj olsun anlatım olsun az izleyin öğrenin nasıl yapılır edilir.. Yazarkan tamam güzel "Bir daha düşündümde hiç umrumda değil yarın onları aramaya çıkacağım." Ama okurken, konuşurken hiç öyle değil. "Bi daha düşündüme ı ıh umrumda değil, yarın onları aramaya çıkıcam" deseniz daha gerçekçi olur sanki. Kusura bakmaın ama anlatımınızın heryerinden kağıttan okuma akıyor emin olun :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.