Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Half Life ve GTA San Andreas'ı toplasan Last of Us etmez.Öyle söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim karakterlerin hepsi çok iyi yapay zeka çok iyi grafikler mucize zaten ps3'e göre.Üstelik oyun uzun bitmedi henüz inşallahta bitmez oyunu zorlaştırmak için elimden geleni yapıyorum...Gerçekten nadir gelir böyle kaliteli oyunlar.Kişisel puanım 10/10.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SniperDgn06

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Puanlama gerçekten komik..

neresi komik ? 10 puanı hakkediyor.

Ben öyle düşünmüyorum ?
  • Bu oyuna 8.0 vermiş ya gamespot hiç bir şey demiyorum. Daha da gamespotun hiç bir puanlamasına itibar etmem. Çok zor oyun beğenen birisiyimdir, hoşuma gitmedimi devamını getirmem bir oyunun, last of us, aynı uncharted sersiinde olduğu gibi beni ekrana kitlemeyi başardı ve kesinlikle bir uncharted kopyası değil, benzerlikler yok değil ama kesinlikle bambaşka bir oyun... Multiplayer daha başarılı olabilirdi, onun dışında çok nadir can sıkan buglar vardı, çok nadir ama en bug'sız oyunda bile olur o kadar. benim puanımda 9.7-9.8 aynı BSC gibi, özellikle sesler harika ya, Türkçe gelmiyo diye üzülmüştüm ama iyi ki gelmemiş, seslendirmeler mükemmel, müzikler harika albumünü indirdim 1 haftadır full bunun müziğini dinliyorum. SES benden 10.0 aldı...

• Yanlız Afetzede de oynayınca insan baya bi tırsıyo.BSC nin 9,7 vermesi bni şaşırttı IGN den 10 almış bi oyun kesinlikle ps3 nünüz varsa alın multide baya zevkli kısacası multisi, storysi muazam

• Bu arada öyle bir sonu var ki oyunun, insanı gerçekten garip duygulara sokuyo, 2 gün kendime gelemedim :D

• Ne çektin be PC oyuncalırı, ne çektiniz be kuzum :D Bu arada oyunun yükleme süreleri çok uzun ya, özellikle ilk açılışta oyuna başlayana kadar bi 5 dk bekliyosun heralde o çok can sıktı, yeni nesil boşuna gelmiyo yani, son noktayı koydu bence ps3'e bu oyun çokta güzel bir nokta oldu..

• Iyi grafik kavraminin yalnizca kaplama kalitesiyle ilgili oldugunu dusunen, videodan grafik tahlili yapan, onu gectim daha ps3 sahibi olmadan oyunu gormeden yorum sacmalayan arkadaslar... Klavyeyi yavasca birakin ve susun.

• Puan olmamış hocam olmamış 10 olmalıydı neyse :S

• grafikleri kötü diyenler - lenme rekoru kırıyor :) tamam da madem grafikleri bu kadar iyi bu tepki niye. neden eleştirilere bu kadar sert bir tepki geliyor. bence de biraz şişirilme var yani bu oyun 2009 da çıksa bu puanı kesinlikle hak ediyor ama şu zamanda abartı olmuş, un3 ve gow3 den sonra ps3 için harika bir oyun olmuş mutlaka oynayacağım ama benim puanım 8.2, ve hiç de kötü bir puan değil, amacım eleştiri değil sadece diğer oyunlara haksızlık olduğunu düşünüyorum.
  • Yaa bırakın PC'ci kardeşlerim.Adamlar kırk yılda bir konsolda kaliteli grafikler,köşelerde kırıklıklar olmayan çözünürlüğü 1280*800'den yukarıda oyun görmüşler.Övsünler bakalım sonuna kadar.Biz zaten her zaman en ultra grafikli yüksek çözünürlüklü oyunları PC'de yağ gibi oynamaya devam edicez.Bu oyuna mı kaldık.
  • tamam grafikleri ps3 de olabileceğinin en iyisi de 9.7 nedir yaw, peki ya ses 9.9 :) daha iyisi yok anlamına gelir. sesleri ve müzikleriyle efsane olmuş bir liste oyun yazarım buraya. tamam oyunu harika ben ve çevremdeki pek çok insan da oynamakta ama hiçbiri bu kadar abartı puan vermiyor, tamamen konsol fanlarını tatmin etmek amacıyla verilmiş puanlar.
  • Grafikler methettikleri kadar iyi değil.Konsol fanboyları cutseenlerdeki kaliteye aldanıyorlar.Oyun içi grafikler 8,5 alır.Oynayışda klasik günümüzde bolca bulunan aksiyon dinamikleri işte.Bide bu oyunun türü korku falan değil.Gerilimi bile doğru dürüst yaşayamıyorsun.Senaryosu hele tam bi kopya.Walking dead adventure oyunundan,kıyamet sonrası oyunlardan,kıyamet sonrası zombi filmlerinden birçok arak karakter ve sahneler var.
  • arkadaşım pc fanboyluğu ne paramız yok konsol alamıoz ne artislenion. Sanki pc de konsol gibi satılıo herkeste var.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: botoks

KALİTELİ YAPIM ONA SÖZÜM YOK.AMA BU KADAR YÜKSEK PUANI HAK ETMİYOR.BUNDAN ÇOK DAHA İYİ OYUNLAR DAHA DÜŞÜK PUANLAR ALDI.GRAFİK PUANI İSE TAMAMEN EŞİTSİZLİK KOKUYOR.

sen niye hep gelip konsollar kötülüyon ki?alamıyon diye kin yapmana gerek yok.zamanını burda harcama.
  • Gelmişler hala Crysis diyolar yav :(
  • AH BE ŞU OYUNU PC YE ÇIKARMADILAR..
  • pc için çıksaydı iyi olurdu
  • Naughty Gods öyle bir oyun yapmış ki hem bu nesil hem de yeni nesilde rakibi yok. Acayip etkileyici, harika atmosfer ve Ruh var. Ben olsam 100 verirdim.
  • Muhteşem!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.