Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu millet acaba kaç tane eksi alabilirim diye düşünüp böyle yorumlar yapıyor. Sonra bakıp bakıp gülüyor bak nasıl deli ettim adamları diye. Oyun şahane (.)

• normalde ps3' e özel oyunlar pek ilgimi çekmez ama "şu oyun pc de de olsa keşke" dediğim çok çok nadir oyunların başında geliyo Last of Us...

• arkadaşlar oyunu biraz önce bitirdim, şunu söyleyebilirim ki eğer ps3 sahibi değilseniz mutlaka alın veya arkadaşınızdan ödünç alın ve bu oyunu oynayın... naughty dog ztn uncharted serisiyle kendini ispat etti ama bu oyun gerçekten çok muazzam. gerek duygusallık gerek macera aksiyon arkadaşlık dostluk hepsini bi potada eritmiş bir oyun. bizede sadece alkışlamak düşer

• BU GRAFİKLER 9.7 Mİ?BU GRAFİKLER ANCA 8 ALIR. TUTULDU DİYE LAST OF US A KIYAK YAPILMIŞ RESMEN.CRYSİS 3 BİLE 9.7 ALMADI.HAHA BU OYUNUN GRAFİKLERİ ASSASSİN CREED 3 ÜN GRAFİKLERİNDEN DAHA KÖTÜ.DX 11 DE.

• Hayatimda oynadigim en kaliteli,en iyi oyunlardan kendisi..Ultra ayarlarda oyun oynamaya alismis bir PC oyuncusu olmama ragmen grafiklere hayran kaldim,7-8 yillik bir konsolda böyle bir grafik ve atmosfer sunulmasi gercekten takdiri hak ediyor..
  • KALİTELİ YAPIM ONA SÖZÜM YOK.AMA BU KADAR YÜKSEK PUANI HAK ETMİYOR.BUNDAN ÇOK DAHA İYİ OYUNLAR DAHA DÜŞÜK PUANLAR ALDI.GRAFİK PUANI İSE TAMAMEN EŞİTSİZLİK KOKUYOR.

• oynamadan yorum yapan pc fanboyları , kendinizi çok belli ediyorsunuz

• oyunu bitirdiğim için pişmanım.

• 7 yıllık bi konsolun ömrünün sonunda çıkan oyuna bak
    sony nin konsolunu öldürmemesi ve desteklemesi etkileyici ve saygıdeğer ama çıkardıkları oyunun başyapıt olması (ki yeni bir ip) gerçekten de takdire şayan
    oyunun hikayesinin ortalarına geldim ve harika gidiyor oyun

• arkadaşlar naughty dog diye abartmayın. gözümde değeri düştü adamların. uncharted çok daha güzeldi last of us ,ben daha ellie ile joel arasındaki bağı anlıyımadan bitti. hem multiside güzel değil. şişirdiler şişirdiler balon gibi patlamış oyun resmen. 10/10 değil 7/10 anca alır.
  • Sen o kadar pc topla para say uncharted-gow-last of us -heavy rain-rdr oynayama yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: botoks

BU GRAFİKLER 9.7 Mİ?BU GRAFİKLER ANCA 8 ALIR. TUTULDU DİYE LAST OF US A KIYAK YAPILMIŞ RESMEN.CRYSİS 3 BİLE 9.7 ALMADI.HAHA BU OYUNUN GRAFİKLERİ ASSASSİN CREED 3 ÜN GRAFİKLERİNDEN DAHA KÖTÜ.DX 11 DE.

Grafikleri ps3'e göre değerlendir.
  • Grafikleri ps3'e göre değerlendir denmişte acaba o zaman neden yeni nesile geçiyoruz arkadaşım konsollar artık yavaş yavaş ömrünün sonlarına geldi fakat çıkan böyle iyi oyunlarla son baharlarını yaşıyorlar artık.Daha fazlası söylenemez zaten oyun çok güzel tamam fakat grafikleri bana biraz fazla abartılı övüldüğü gibi geldi.Elbette bir Ps3 oyunu olarak güzel fakat eğer süper grafikli bir ps3 oyunuyla karşılaştırmak istiyorsanız açın God of War 3 oynayın Poseidon ile savaştığımız sahnedeki su efektlerine kaplamalara bir bakın bir de Lats of Us'ın grafiklerine bakın.Burada Last uf Us'ın grafiklerine çamur atmıyorum iyi grafikleri var fakat ps3'e göre karşılaştırın dendiğinde GoW3 10 üzerinde 10 alırsa bu 8.5 civarı alır bana göre.Arkdaşlar yanlış anlamayın bu arada oyunun grafikleri kötü değil fakat bana abartılıyor gibi geldi.Onun dıdşında zaten tartışılmaz Naughty Dog yine döktürmüş.Bu arada ps3 10 yıllık filan değil Ps2 13 yıllık hesap edin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpins951 -- 22 Haziran 2013; 21:58:26 >

• Puanlama gerçekten komik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Grafikleri ps3'e göre değerlendir denmiş o zaman neden yeni nesile geçiyoruz arkadaşım konsollar artık çöp olma yolunda o yüzden yenileri geliyor biri ps3'e 10 yılık demiş bu arada ps2 13 yıllık sen hesap et.

yeni nesil konsollar çıkışını daha yapmadı.. hala bu nesildeyiz ve grafıkleri bu nesle göre muazzam.. ve çok detaylı bu puanları sadece bu site vermiyor kaçtane tam puanı var bu oyunun haberin varmı :D ozaman crysis 3 ü de ps3 e göre değerlendirelim.. ps3 teki crysis 3 ve last of us a bakarsak kimsenin azını açmaya hakkı yok bence

• ya valla ben insanları anlamıyorum her oyun kendi platformuna göre değerlendirilir
    o zaman tutup tüm 3ds oyunlarının grafiklerine 2-3 falan vermeleri lazım incelemelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Grafikleri ps3'e göre değerlendir denmiş o zaman neden yeni nesile geçiyoruz arkadaşım konsollar artık çöp olma yolunda o yüzden yenileri geliyor biri ps3'e 10 yılık demiş bu arada ps2 13 yıllık sen hesap et.

yeni nesil konsollar çıkışını daha yapmadı.. hala bu nesildeyiz ve grafıkleri bu nesle göre muazzam.. ve çok detaylı bu puanları sadece bu site vermiyor kaçtane tam puanı var bu oyunun haberin varmı :D ozaman crysis 3 ü de ps3 e göre değerlendirelim.. ps3 teki crysis 3 ve last of us a bakarsak kimsenin azını açmaya hakkı yok bence

Düzelttim arkadaşım yanlış yazmışım kusura bakma

• Kullanici Puanim 10/10

Yok böylesi ya mükemmel bir oyun.

Bu da Joel Edition Sürümüne Sahibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Puanlama gerçekten komik..

neresi komik ? 10 puanı hakkediyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.