Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle HBO kalitesinde. Müzikleriyle, oyunculuklarıyla, her şeyiyle.
    Fantastik olay, dizinin konusu zaten fantastik Bir dünya insan ortadan kayboluyor. Ama dizinin amacı "kalanlara" odaklanmak ve izleyiciye iç dünyalarını yansıtmak, bu açıdan sağlam bir dram.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Kesinlikle HBO kalitesinde. Müzikleriyle, oyunculuklarıyla, her şeyiyle.
    Fantastik olay, dizinin konusu zaten fantastik Bir dünya insan ortadan kayboluyor. Ama dizinin amacı "kalanlara" odaklanmak ve izleyiciye iç dünyalarını yansıtmak, bu açıdan sağlam bir dram.

Peki listeye attım teşekkürler
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Pilot yüzünden puanı düşük. İlk çıktığında 7küsür falandı, ben de o yüzden o zaman başlamamıştım. Dizi birkaç bölümden sonra rayına oturuyor ve muhteşem bir hal alıyor. Çok güzel, tatmin edici bir finalle de bitiyor. Fantastik olaylara gelirsek de, zaten konusu fantastik bir olaya bağlı sonuçta. Bunla birlikte de gizemli olaylar var tabi. Bu diziyi bitirip sevmeyen görmedim ben henüz. Büyük çoğunluğununda top5-10 dizisi.
  • Kesinlikle muhteşem bir drama, bölümler ilerledikçe kendinizi verdiğiniz ve empati yapabildiğiniz müddetçe derin sorgulamalar, ilginç durumlar, insan doğasına yönelik çıkarımlar, dini referanslar, insan-din ilikşisi gibi konular yüzünüze tokat gibi çarpabiliyor. Kişisel listemde biraz da bende bıraktığı duygusal etkiyle favori dizilerimden biri haline geldi. Tavsiye olunur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım,yani dizi kalanlar üzerine kurulmuş,gidenlere ne olduğunu ve ya nereye gittiklerini finale kadar anlamaya çalıştık,tabi daha çok geride kalanların psikilojisi üzerinde durdular bunu işlediler; ama finalde gidenleri bu kadar basitçe açıklayacaklarını hiç düşünmedim.Nedir yani diğer dünyaya gitmişler bu mudur!?

Şunu da belirtmek isterim Justin Theroux çok iyi oynadı dizinin içine çekmesinin nedenlerinden biri de o bazı bölümler göremeyince biraz sıkılar izledim, kendisini daha büyük işlerde görmek isterim.

Dizi izlenir mi tabi ki izlenir,ama bi daha izlerim diyeceğim bir dizi değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir ödül töreni daha ve sen yine yoksun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt

finalde bu kadar basitçe açıklamışlar demişsin ama şöyle bir şey var Nora'nın anlattığı hikayenin doğru olup olmadığını bilmiyoruz. kalan yüzde 98 deli olmuş ve tamamen umutsuzken, kaybolan yüzde 2'nin bu kadar mutlu bir şekilde devam ediyor olması zaten biraz ilginçti. bölümün adı da Book of Nora, sonu seyirciye bıraktılar, inanıp inanmamak bize kalmış.

şu sahne herhalde dizi tarihindeki en güzel sahnelerden

• 3. Bölüm çok çok iyiydi. Dizi böyle karakterlere odaklanarak gidecekse efsane bir dizi olacak gibi. Favorilerim arasına bu bölümle girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.bölüm 10/10. Dizi kesinlikle efsane. Hbo'nun eski klasiklerini saymazsak son senelerde çıkardıkları arasında Boardwalk Empire, Westworld'le beraber ilk üçe oynar.

• Bu dizi çok erken bitirildi yav. Bu açıdan Boardwalk Empire'a benzetiyorum. İkisinin de daha rahat iki sezonluktan fazla konusu ve potansiyeli varken 8 bölümle final yaptırıldılar. Ha ikisinin de final sezonu efsaneler ötesiydi ama ne bileyim keşke bir sezon daha devam etselerdi.

Bu arada dizi hep Six Feet Under ve Lost'la karşılaştırılmış ama bence ikisinden çok daha sağlamdı. Herkes sevmeyebilir ama en sevmeyen bile Hbo'nun ilk üç olmadı ilk beşine sokar.

• paylaşım için tşk ediyorum.
  • hafta sonu kendimi eve kapattım. 1. sezon + 2. sezondan 5 bölüm izledim. yani toplam 15 bölüm izledim.

herkes tarafından begenilecek bir dizi değil. bazı insanlar sıkılıp bırakabilir. ama benim çok hoşuma gitti. bugün sabahtan beri sonudtrack albümünü cevirip cevirip dinledim. Max Richter bir kaç filme müzik de yapmış. oldukça başarılı
  • kevin jennifer aniston'dan ayrılmış yav 04.45 bilgisi
  • dizi baya underrated ya çok eşsiz bir dizi oysa.

The Sopranos , Six Feet Under ve Mad Men ile beraber bu dizide favorilerim arasında oldu.
  • uyumlu altyazı bulma sorunu yaşıyorum var mı tavsiye site veya direkt link.
  • 3 bölüm izledim. Pek anlaşılır değil
  • Kalan günahkarlar kadar itici bir grup daha var mı dizi sektöründe

1x5i bitirdim
    dizi hala anlaşılır değil , taşlayarak öldürdükleri beyazlınin ölmeden önce konuşması ve durun yapmayın demesi ... evlere girip fotoğrafları çalmaları falan aile diye bir sey yok demelerindeki amaç nedir anlayamadım

• Wayne olayı nedir ya.Dizide o kadar çok bilinmezlik var ki izliyorsun ama olayın içinde değilsin. Bir lost gibi değil şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The saints of killers

Wayne olayı nedir ya.Dizide o kadar çok bilinmezlik var ki izliyorsun ama olayın içinde değilsin. Bir lost gibi değil şu an için.

biz bir de güncel izledik bir hafta boyunca kafada soru işaretleri
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Dizi güzel beğendim izlettiriyor falan ama çekilecek dert değil ne diyeyim. Birinci sezon bitti bitecek. Bu gidişle kendimi kapatacağım eve 2 ve 3. Sezonu art arta izleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.