Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olacağa benziyor.Takipdeyiz tamam.
  • Kaybolan insanlar hakkında kaçıncı dizi oldu bu.
  • Tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. ...

• HBO olunca insan bi heyecanlanıyor.
  • Bugün gelecek pilot bölüm hboya güvenim tam olduğundan başlayacağım bakalım

• İndiriyorum bölümü. Üste çıksın da görsün millet. Bitince düşüncelerimi yazacağım.
  • Kimseden ses çıkmıyor pilot bölüm nasıl , beğenildi mi acaba??
  • pilot bölümü izleyen var mı?
  • altyazı faha çıkmadı kontrolü kalmış çıkınca izleyip buraya yazarım yorumumu
  • Sizce başlanmalı mı izleyen birisi söyleyebilir mi?
  • Nihayet başladı.
    En kısa sürede izleyip, yorum atarım..
  • Altyazı çıkmış da, yabancı sitelerdeki yorumlar pilot bölümün kötü olduğu yönünde. Forumda da kötü denilirse başlamayacağım.
  • Diziyi az önce izledim, ilk bölüm biraz ağır tempoda işlenmiş, pek anlaşılır birşey olmamış, bir sonraki bölümlerde heyecanlı bir dizi olacağını ümit ediyorum.
    Birde şu beyaz kıyafetli tarikata uyuz oldum.
  • aksiyon olsun yerimizde duramayalım tarzı dizi isteyenler şimdilik bir geri dursun derim anlaşılması güç bir bölümdü her şey yerli yerine oturana kadar da 3 5 bölüm geçer heralde ben dizilerde filmlerde aksiyon beklemediğim hatta nefret ettiğim için sevdim pilot bölümü ağır işlnemiş gizemli bir konu var ortada sonuç olarak ben beğendim ve devam ederim
  • Konu itibariyle biraz Resurrection havası var ama (onda geliyorlar bunda gidiyorlar) yinede fena bir başlangıç değildi. Liv Tyler var zaten
    Michael Gaston'ı da severim.
  • Dizi çok tuhaf geldi bana ya. Mutlaka devam edeceğim de ne iyi diyebiliyorum ne de kötü. Konu zaten ilginç bir de 3-4 farklı oluşum var. Hepsinin farklı olayı var ancak onları daha anlayamadığımız için tuhaf geliyor. Bir şans verin diyorum ben.
  • 1x01

Şimdiye kadar izlediğim en tuhaf dizi başlangıçlarından biriydi, hatta en tuhafıydı!.
    Gerçekten de Tom Perrotta ve Damon Lindelof'un ortaklığı kağıt üzerinde ne kadar tuhaf duruyorsa ekrana da aynı tuhaflıkta yansımış.
    Kimin ne, neden olduğu hiç bir şey belli değil henüz. Ama ilerleyen bölümlerde yavaş yavaş gizemin ortaya çıkacağını, konunun çok daha ilgi çekici bir hale bürüneceğini düşünüyorum. Son yıllar da ki bilimkurgu adı altında yayınlanan diğer çöp yapımları düşünecek olursak, The Leftovers kesinlikle onlardan ayrılacak bir yapım gibi duruyor.
    Dizinin atmosferi, oyunculukları kaliteli...ilk bölümü de genel olarak fena bulmadım açıkçası, bir şans verilmeli bence..
  • Kaç bölümü var şuan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.