güncel oyun dosyalarını nereden bulabilirim. malüm türkçe yama çıktı ona göre indirip yamayı kuracağım. cemu olarak direk sitesinden mi indirmeliyim son sürüm... buradaki 2 senelik sanırım. |
The Legend of Zelda: Breath of the Wild PC [Cemu&WiiU Helper] [ANA KONU] (28. sayfa)

-
-
Arkadaşlar ftgrl sürümünü indirmiştim torrentten. Direk tıkla çalıştır bir kaç basit ayar dışında hiçbir ayar yapmadım bu sürümde konu sahibi arkadaşın anlattığı motion sensor oluyor mu bilen var mı? Eğer hazırda gelmiyorsa sonradan kurulumda bir problem çıkıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yama çıktı mı bulamadım ben link atar mısın
-
Forumda mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat cevap alabildin mi nasıl yapalım? Direkt hazır kurulumlu mu indirsek kendimiz de ayar yapsak. Başlıktaki ilk mesaj çok uzun ve karmaşık geldi gözüm yemedi açıkçası. Hazır Türkçe yama da gelmişken deneyeyim diyorum ama.
Fitgirl indiriyorum bir bakayım ona. Duruma göre güncel bir halini kurmaya çalışacağım. Zaten oynatacağı da şüpheli pcnin. Denemiş olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Ekim 2022; 22:42:59 > -
Hocam direk hazır olanı indirdim. Gamepadim de hareket sensörü olmadığı için Gyro isimli program işe yaramadı gamepadde. iOS kullandığım için o androidde kullanıldığı bahsedilen programı da kullanamadım. Redditten ulaştığım bir kaynakta Gyro’nun bir üst versiyonunu indirip iPhoneda da kullanıldığını gördüm öyle yaptım.
Uzun lafın kısası Z*munda’dan direk ftgrl olan versiyonu indirip 2-3 basit ayarla oynayabilirsin. Android kullanıyorsan sensör işini ilk mesajdaki programla yapacaksın iOS kullanıyorsan benim yaptığım gibi yapacaksın sensör gereken bölüme gelince özel mesaj at yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 1 Ekim 2022; 22:46:32 >
ftgrl olan versiyona Türkçe yama oluyor mu?
-
Evet oluyor
Teşekkürler
-
Türkçe yama translate mi arkadaşlar? El çevirisi yama var mı ya da?
-
@TheMuyu her şeyi birebir doğru yaptığım halde 9.adım grafik sekmesinde sizin yaptığınız ayarlar çıkmıyor.
Edit: programı güncelleyince düzeldi fakat oyunu tam ekran yapacak yeri bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 5 Ekim 2022; 23:11:27 > -
Hocam inanın hiç hatırlamıyorum yıllar oldu netten aratırsanız çıkar diye düşünüyorum
Alt+enter tam ekran yapmıyor mu hocam?
TheMuyu, bu kötü rehber yazman ise, iyisi nasıl olur bilmiyorum. Ellerine sağlık gerçekten. PC olmamasına rağmen, bookmarkladım.
-
bu rehberdeki şeylerin belli bi noktasından sonrasına artık yeni cemuda gerek kalmıyor ama arkadaş gerçekten muazzam hazırlamış
-
Yeri değil ama wux dosyası olarak Mario Bros U indirdim Cemu için, açılmıyor. This title is encrypted falan diyor. keys.txt ile disc title ekleyin diyor nasıl yaparım? Şu oyunu oynasam yeter. Zaten Breath of the Wild kastı oynatmadı.
Keys dosyası buldum bu sefer açıldı ama ana menüde kapatıyor oyunu tekrar açılmıyor. Öf ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Ekim 2022; 14:24:3 > -
-
Zamunda da indirip direkt giriliyor mu yoksa emülatör falab gerekli mi ? Çok hakim değilim bu konulara .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dm attım hocamquote:
Orijinalden alıntı: elLbufFerZamunda da indirip direkt giriliyor mu yoksa emülatör falab gerekli mi ? Çok hakim değilim bu konulara .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X