Şimdi Ara

Zelda: Breath of the Wild (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
103
Favori
46.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cemu için Türkçe yama linkine ne yaptıysam ulaşamadım. Türkçe yamayı yapanların formuna da kayıt oldum oradan da denedim ancak timeout hatası alıyorum Link patlamış olabilir mi ?

(Saatlerdir indirmeye çalışıyorum.)

• Merhabalar dosyayı indirdim fakat cemuda oyun gözükmüyor bende bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?

• Cemudan oyunu açınca başla kısmından sonra ışığın tüm ekranı kapladığı kısımda takılıyor bir türlü açılmadı oyun yeniden bunu yaşayan var mı benim gibi ve çözümü olan?

• orhanbaba73 O kullanıcısına yanıt
    Shader yüklerken sorun yaşanıyor olabilir. Bende de takılma olmuştu ama birkaç saniye sonra çözülmüştü. Eğer daha önceden yapmadıysanız yüklenmiş shader'ları silip hazır shader atabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler, çok açıklayıcı olmuş

• Dualsense ile oynayan olmuş muydu? Tek tek okumadım açıkçası mesajları. Şu Gyroscop özelliği için soruyorum. Dualsense ile aktif oluyor mu? Hareket sensörü var çünkü bildiğim kadarıyla dualsense'te.

• klavye ile oynanmıyor mu

• Oyunu bir ara oynarım diye steam deck için arşivledim. Biraz bakayım derken hafiften sardı. Ama gel gelelim jiroskop mevzusunu biliyordum ama sorun olacağını düşünmemiştim. Myahm Agana tapınağına gelince tıkandı. Steam Deck’te emudeck’te jiroskop entegresi vs gübi çözümü var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emudeck’i açıp soldaki listeden gyroscope güncellemesi olayı çözdü👍👋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Link kırıldı mı silindi mi ne oldu anlayamadım. Yeniden erişim mümkün değil mi hem botw hem de totk versiyonuna?

• obivancelebi O kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlar silindi, internette araştırırsanız başka rehberler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://web.archive.org/web/20240616102457/https://forum.donanimhaber.com/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-pc-de-oynamak-hazir-versiyon--155829083

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.