Bildirim
The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (23. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Şu kurtlardan falan nasıl korunuyoruz arkadaş deli oldum ya paso yeniden baslıyorum bu arada türkçe yama süper olmuş :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Shade.Anqer
Şu kurtlardan falan nasıl korunuyoruz arkadaş deli oldum ya paso yeniden baslıyorum bu arada türkçe yama süper olmuş :D
işaret fişeği yak sana doğru koşunca belirli bir mesafede duruyor sende biraz üzerine git ve fişeği üzerine at kaçıyor sonra yerden fişeği geri alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: pinkhell
quote:
Şu kurtlardan falan nasıl korunuyoruz arkadaş deli oldum ya paso yeniden baslıyorum bu arada türkçe yama süper olmuş :D
işaret fişeği yak sana doğru koşunca belirli bir mesafede duruyor sende biraz üzerine git ve fişeği üzerine at kaçıyor sonra yerden fişeği geri alırsın
Bazen fişek olsa da saldırıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
quote:
işaret fişeği yak sana doğru koşunca belirli bir mesafede duruyor sende biraz üzerine git ve fişeği üzerine at kaçıyor sonra yerden fişeği geri alırsın
Bazen fişek olsa da saldırıyorlar.
evet duraksadığı zaman hemen biraz yaklaşıp fişeği atmak gerekiyor biraz bekledin mi saldırıyor gene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 14 Mart 2015; 13:22:21 >
-
i5 işlemci, 8 gb ram hd4000 ekran kartlı macbook pro'mda bu oyunu oynayabilir miyim? -
Fişekten başka bir çözümü yok dimi fişek varsa kralsın fişek yoksa işin bitti :D -
quote:
Fişekten başka bir çözümü yok dimi fişek varsa kralsın fişek yoksa işin bitti :D
tüfeğin varsa vurup öldürürsün et, deri ve bağırsağını hasat edebilirsin. birde kurt sana saldırdığında 4 yada 5 sanırım bastığında üzerinde et varsa yere atıyor ve kurt da ete yöneliyor böyle kurtuluyordun sanırım ama hiç denemedim emin değilim -
50 gündür hayattayım avlanabilecek tüm hayvanları avladım ayı, kurt, geyik ve tavşan
kurt derisi mont, geyik derisi bot ve tavşan derisi eldivenler tamamlandı ayı derisi uyku tulumu yapım aşamasındaateş yakma becerim 100 e çıktı macera devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 15 Mart 2015; 18:30:02 >
-
quote:
50 gündür hayattayım avlanabilecek tüm hayvanları avladım ayı, kurt, geyik ve tavşan
kurt derisi mont, geyik derisi bot ve tavşan derisi eldivenler tamamlandı ayı derisi uyku tulumu yapım aşamasındaateş yakma becerim 100 e çıktı macera devam ediyor
Hangi seviyede oynuyorsun hocam ? Stalker çok sağlam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kızıldag
quote:
Hangi seviyede oynuyorsun hocam ? Stalker çok sağlam.
voyageur seviyesinde oynuyorum, sonraki oyunda stalker de oynayacağım
-
ya kurt benden kaçıyo
sebep nedir ?
oyunun başında üç tane seçenek var
en üsttekini seçip girdim oyuna
ayrıca tüfek yok, bi sürü mermi var -
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
ya kurt benden kaçıyo
sebep nedir ?
oyunun başında üç tane seçenek var
en üsttekini seçip girdim oyuna
ayrıca tüfek yok, bi sürü mermi var
en üstteki seçenekte vahşi yaşam tamamen korkuyor sizden. kurtlar, ayılar kaçıyor. ortadaki seçenek genelde tercih edileni, en alttaki ise zorlayıcı olan ve bana göre daha keyifli olan seçenek. türkçe yamayı indirirsen açıklama olarak yazıyor ne işe yaradıkları.
iyi oyunlar herkese!
-
quote:
Orijinalden alıntı: tyavuz
i5 işlemci, 8 gb ram hd4000 ekran kartlı macbook pro'mda bu oyunu oynayabilir miyim?
macbook pro 13 (2010 model)
core2 duo 2,26, 8 gb ram ve 256 mb nvidia gt320m ve 128 gb ssd ile orta seviyede oynuyorum... -
elimde anketten kazandığım bir adet fazladan key var. tekliflerinizi özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz. -
oyunda şuan 3 harita var sanırım ? -
quote:
oyunda şuan 3 harita var sanırım ?
tek büyük bir harita var. yani hepsinden birbirine geçiş yapılabiliyor. o üç tane olana bölge diyelim biz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunglasxx
quote:
oyunda şuan 3 harita var sanırım ?
tek büyük bir harita var. yani hepsinden birbirine geçiş yapılabiliyor. o üç tane olana bölge diyelim biz.
aynen, oyundaki tüm kaynakları tükettim sayılır avcılık dışında :D 54. gündeyim yapacak bir şey kalmadı :D oyunun hikaye modu ne zaman gelecek bilgin var mı ? -
Zor modda oynuyorum, her yer kurt her adımım hesaplı, yer değiştireyim derken kurt gördüm ondan kaçarken fırtınada kayboldum çıkmaz bir yere geldim soğuktan öldüm ateş yaktım ama hava olmuş -25 ne fayda, yalnız zor modda bıçak vs zor bulunuyor insan 3-5 bıçak koyar, avlanmak için vs değil konserve açarken lazım oluyor, diğer türlü yarısı dökülüyor sinir oluyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X