Şimdi Ara

The Lord of the Rings Battle for the Middle-Earth 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu serinin üçüde çıkar umarım... yeni çıkan ilerlemeli oyun tam bir re-za-let!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Çok iyi oyundur hala oynarım. Eğer Network'ten oynamak isterseniz Hamachi'de buluşalım. Patch 1.04 en iyi Bfme II Patch'i dir.

zamanında az oynamadık,ama şimdi eski bfmeciler kalmadı unutuldu gitti e haliyle bizde bıraktık,çok güzel anılarımız vardı bfme ve lotrla ilgili artık bir hiç kaldı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 20 Ağustos 2009; 19:21:13 >
  • evet süper oyun.kitabını okuduktan sonra bu oyunu ve bu oyunun 1.sini oynamak süper gelmişti.özellikle orta dünya çok güzel yapılmış bfme2 de
  • Hazır konu açılmışken pardon hortlamışken sormak istediğim bir sorun var oyun ile ilgili.Bu oyunun 1280x1024 çözünürlüğü var mı?Oyunu bu çözünürlükte oynayan var mı?Ben de yok o açıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Hazır konu açılmışken pardon hortlamışken sormak istediğim bir sorun var oyun ile ilgili.Bu oyunun 1280x1024 çözünürlüğü var mı?Oyunu bu çözünürlükte oynayan var mı?Ben de yok o açıdan.

hayır öyle bir çözünürlük yok ne yazıkki onu senin ayarlaman lazım
    Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II\Options.ini dosyasının içine gir orada çözünürlük yazıyor 1280 1024 yazarsan oradaki gibi sorun çözülür

• yüzüklerin efendisine bağımlılığınız varsa 7/24 oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

bu serinin üçüde çıkar umarım... yeni çıkan ilerlemeli oyun tam bir re-za-let!

Conquesti diyorsun. EA LotR adını lekelemekten başka birşey yapmadığını anladı ve oyun konusunda LotR'ın isim haklarını almadı. EA yeni LotR oyunu çıkarmayacak yani. Sevindirici. Umarım doğru düzgün bir firma alır da adam gibi oyunları oynarız.
  • Çok severek oynardım ama taki multiplayer kapıştıktan sonra soğudum.Ordularını toplarken hepsi iç içe geçiyor ve yakından vuran adamlarda saldırıya geçtimi iç içe geçme gibi kötü bir özelliği vardı.İç içe geçen ordular az yer kaplıyordu ve küçük bir saldırıda gidiyor bütün ordu.
  • Güzel ama çok basit bir oyun kaynak olarak sadece ağaç dikmek yada tünel gibi şeyler yapmak yeterli oluyor.1 saatten uzun sürmüyor bir oyun...Age of empires 2 de nerdeyse 1 gün süren oyunlar oluyordu.

Kısacası zamanınız az ve sıkıldıysanız yarım saatlik harika bir oyun ama ben zaman geçsin diye uzun soluklu bir strateji istiyorum diyorsanız bu özelliği pek karşılamıyor...
  • oyunun patchlerini yükleyin hemde oyun çok güzel her ırkın kendine göre özelliği var
  • bu oyun gerçekten de oynadıklarım arasında en iyilerden birisidir diyebilirim,geçen yaz bu oyunu multiplayer üzerinden çok oynardım bıkmıyordum hiç.Ama artık soğudum,oyunların da bir sonu var elbet...
  • Bftm ilk çıktığında arkadaşlarla cafe'lerde oynardık , acayip zevkli gelirdi ya cafe de her oyunun MP'si güzel olur ama bu çok başka olurdu .

Ama 1'de ki tadı diğerlerinde alamadım , keşke tadında bıraksalardı , zaten yeni çıkan oyunlar tam bir rezalet ismin kalitesini eskitmeye başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Hazır konu açılmışken pardon hortlamışken sormak istediğim bir sorun var oyun ile ilgili.Bu oyunun 1280x1024 çözünürlüğü var mı?Oyunu bu çözünürlükte oynayan var mı?Ben de yok o açıdan.

hayır öyle bir çözünürlük yok ne yazıkki onu senin ayarlaman lazım
    Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II\Options.ini dosyasının içine gir orada çözünürlük yazıyor 1280 1024 yazarsan oradaki gibi sorun çözülür

Biraz geç olacak ama konuya daha yeni baktım.Teşekürler @kkratoss.Çok makbule geçti.

• eğer bunu sevdyiseniz birde Thir Age Total War'ı deneyin
  • @-dehşet-
    rica ederim
    @jedi41
    hocam o oyun da güzel bfme 2 daha iyi
  • Ben stratejide fantezik şeyleri sevmem ama bu oyun çok hoşuma gidiyor filminin üzerimde bıraktığı etkiden olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.