Şimdi Ara

The Lord of the Rings Battle for the Middle-Earth 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu muhteşem oyundan herkesin benim kadar zevk alıp almadığını merak ettim yorumlarınızı bekliyorum.

• Bende Yeni Keşfettim Biraz Geç Oldu Ama
    Severek Oynuyorum
  • en uzun soluklu oynadığım oyunlardan biri ama artık oynamıyorumm yeni tlor oynu geliyor strateji değil ama..

bu arada bu pyunun expansiyon packı de yukleyin

the rise of the wicth king
  • Kesinlikle en iyi strateji oyunlarından biri ve bence en önemli özelliği Tolkien in dünyasını iyi yamsıtması.
  • en sevdiğim oyun
  • Bende çok severek oynuyordum ama şu defeated sorunu çıkana kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

Bende çok severek oynuyordum ama şu defeated sorunu çıkana kadar

O sanırım crack ile alakalı 3 yıldır oynuyorum ve en ufak sorun yaşamadım.

Çok sevdiğim bir oyun,içinizde ufacık bir LOTR merakı varsa kesinlikle oynamalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaliteli oyun,
    hala oynuyarım yukludur PCye,

bu ara ek pakette ne gibi şeyler eklenmiş?

sanırım sadece evil var onda?
  • Bence Bfme1 daha iyi bir oyundu özellikle camping modu inanılmaz güzeldi. multiyi de daha çok seviyodum, bfme2 yi fazla oynamadım. Bfme 3 çıkar inş. onla birlikte tekrar başlarım seriye ::)
  • BFME1 in singlı daha iyiydi filmle paralel gittiği için fakat bunun singlı traştı ama multisi harikaydı oynardık arakdaşlarla
  • ben yeni aldım oyunu başladım ama biraz oyundan ve taktiklerden bahsedersiniz arkadaşlar biz acemiler içinde öğrenme süreci olur,oyunu bilen arkadaşlar biraz teknik taktik vb şeyler yazarsanız sevinirim
  • valla severimde bide widescreen nası oynucam onu bulsam :D
  • BFME2 THE WİTCH-KİNG SÜRÜMÜNDE BEN MULTİPLAYER DAN ARKADAŞLA BAĞLANTI KURARAK OYNUYAMIYORUM :( YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • arkadaşlar stateji oyunu oynamaya yeni başladım. Yani bu türün özürlüsüyüm, bu oyunda iyi taraf modunda 4. bölümde bi ejderha var, onu nasıl geçicez, lütfen yardım..
  • haritayı dolaş bi mağara bulacaksın içerisinde gezince zaten geliyor o.orda tüm gücünle saldıracaksın

bana göre stratejideki en iyi oyun budur
  • Güzel oyun ama bir miktar sonra sıkıyor.Yenilikler,yen, patchler falan gelseydi belki hala oynuyor olurduk.
  • nolur yha bana yardım edin kafayı yicemmm yhaaaa yha defeated yha sorunu yükledim açtımm en altaki orta tuşa bastım gine olmadı arkadaşlar allahrızası için yardımmmm edin

• Middle Earth I çok kaliteliydi zamanında başından kalkmıyordum Middle Earth II'de onun gibi kalitelidir resimlerdende anlaşılıyor zaten. Middle Earth I'de Gandalf'ın10. seviyeye geldiğinde açılan büyü kadar güzeli yok.
  • en düşük ayarlarda yadigar fx5200 de oynuyordum bu oyunu gerçi şimdiki kartımında 5200 den farkı yok ama neyse.. agır çekim ağır çekim aynardım bunu ama bu ağır çekim olmasınında i bi yanı vardı sanki; tıklayacagım zaman düşünmek için bol bol vaktim oluyordu:D

pc yi yenileyene kadar bu oyun aklımda ,bilgisayarım o kadar eksimişki pc yi yenileyeceğim zamana kadar oynamak istediğim oyunların listesini tutuyorum böylece 20 yıl sonra (pc yi yenilediğimde yani) aklıma gelecek bu oyunlar ve millet unutmuş iken bu oyunları , ben yeni yeni oynamaya başlayacam..
  • Çok iyi oyundur hala oynarım. Eğer Network'ten oynamak isterseniz Hamachi'de buluşalım. Patch 1.04 en iyi Bfme II Patch'i dir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.