Bence Bfme1 daha iyi bir oyundu özellikle camping modu inanılmaz güzeldi. multiyi de daha çok seviyodum, bfme2 yi fazla oynamadım. Bfme 3 çıkar inş. onla birlikte tekrar başlarım seriye ::)
BFME1 in singlı daha iyiydi filmle paralel gittiği için fakat bunun singlı traştı ama multisi harikaydı oynardık arakdaşlarla
ben yeni aldım oyunu başladım ama biraz oyundan ve taktiklerden bahsedersiniz arkadaşlar biz acemiler içinde öğrenme süreci olur,oyunu bilen arkadaşlar biraz teknik taktik vb şeyler yazarsanız sevinirim
valla severimde bide widescreen nası oynucam onu bulsam :D
BFME2 THE WİTCH-KİNG SÜRÜMÜNDE BEN MULTİPLAYER DAN ARKADAŞLA BAĞLANTI KURARAK OYNUYAMIYORUM :( YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
arkadaşlar stateji oyunu oynamaya yeni başladım. Yani bu türün özürlüsüyüm, bu oyunda iyi taraf modunda 4. bölümde bi ejderha var, onu nasıl geçicez, lütfen yardım..
haritayı dolaş bi mağara bulacaksın içerisinde gezince zaten geliyor o.orda tüm gücünle saldıracaksın
bana göre stratejideki en iyi oyun budur
Güzel oyun ama bir miktar sonra sıkıyor.Yenilikler,yen, patchler falan gelseydi belki hala oynuyor olurduk.
nolur yha bana yardım edin kafayı yicemmm yhaaaa yha defeated yha sorunu yükledim açtımm en altaki orta tuşa bastım gine olmadı arkadaşlar allahrızası için yardımmmm edin
Middle Earth I çok kaliteliydi zamanında başından kalkmıyordum Middle Earth II'de onun gibi kalitelidir resimlerdende anlaşılıyor zaten. Middle Earth I'de Gandalf'ın10. seviyeye geldiğinde açılan büyü kadar güzeli yok.
en düşük ayarlarda yadigar fx5200 de oynuyordum bu oyunu gerçi şimdiki kartımında 5200 den farkı yok ama neyse.. agır çekim ağır çekim aynardım bunu ama bu ağır çekim olmasınında i bi yanı vardı sanki; tıklayacagım zaman düşünmek için bol bol vaktim oluyordu:D
pc yi yenileyene kadar bu oyun aklımda ,bilgisayarım o kadar eksimişki pc yi yenileyeceğim zamana kadar oynamak istediğim oyunların listesini tutuyorum böylece 20 yıl sonra (pc yi yenilediğimde yani) aklıma gelecek bu oyunlar ve millet unutmuş iken bu oyunları , ben yeni yeni oynamaya başlayacam..
Çok iyi oyundur hala oynarım. Eğer Network'ten oynamak isterseniz Hamachi'de buluşalım. Patch 1.04 en iyi Bfme II Patch'i dir.