Apple Tv kullanıyorsanız ordan satın alıp yada kiralama yapabilirsiniz hocam. Ben satin aldim hocam acikcasi beni memnun etti görüntülü kalitesi. |
The Lord of the Rings Trilogy 4K Bluray Remastered - 1 Aralık 2020 (4. sayfa)
-
-
malum ortamlarda bulan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: moustapha129malum ortamlarda bulan var mı?
pm attım
-
sağolun hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.pm attım
Alıntıları GösterRica etsem ben de alabilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: berfidenizRica etsem ben de alabilir miyim?
Alıntıları Göstergönderdim
-
Bende rica etsem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Bende rica etsempminiz gönderilmiştir
-
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi baktım da 108, 127, 131 gb filmlerin boyutları(remux). Bendekiler zaten blu-ray di birde 4k için bunları indirmeye değer mi, o kadar fark var mı 4k olmayan blu-ray sürümle izleyenlerden yorum alalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emperor Karl FranzŞimdi baktım da 108, 127, 131 gb filmlerin boyutları(remux). Bendekiler zaten blu-ray di birde 4k için bunları indirmeye değer mi, o kadar fark var mı 4k olmayan blu-ray sürümle izleyenlerden yorum alalım.
Bende'de üç film her film iki parça olmak üzere altı parça halinde mevcut, Bu altı parçanın en küçük boyutlu olanı 30gb en yüksek olanı ise 40gb boyutunda bakın sadece filmin bir yarısı için bu boyutlar, Bende merak ediyorum yeni çıkan 4K sürüm ne kadar farklı acaba diye, Elimde 4K görüntü cihaz yok şuan ama yinede merak ediyorum.
-
Ben de alabilir miyim lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legolaz3461Ben de alabilir miyim lütfen
yolladım hocam
-
Rica etsem bende alabilir miyim hocamquote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.pm attım
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lüüüütfen bana daaaa
-
Rica etsem .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica etsem bende alabilirmiyim
-
Bana da link atabilir misiniz?
-
herkese yolladım ama urle ulaşmak zor değil arkadaşlar banlatmayın beni "url"i bulursunuz yani bence.
-
ben de alabilir miyim :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X