Seed boş. Arkadaş parasıyla da izleyemiyoruz korsan da. Ne yapmak istemekteler, nereye varmak istemekteler? |
The Lord of the Rings Trilogy 4K Bluray Remastered - 1 Aralık 2020 (6. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yandexe lord of the rings 4k Blu-ray download yazınca birkaç site çıkıyor. Bir aylık Turbobit tarzı(sanırım) premium indirme üyelik 20 dolar, danaya girer gibi girsek nasıl olur? Ancak kazıklanırsak sonradan bana sövmeyin.
-
6 ay önce Framestor sürümü yayınlandı. Bu sürüm içerisinde 4k extended versiyonlarının tr altyazıları da mevcut. Yani hiçbir yerden download etmeden alternatif dillerden seçip izleyebilirsiniz. Biraz aramayla bulunur, zor olduğunu düşünmüyorum.
-
Apple TV'deki remastered mı hocam?
-
O konuda maalesef bilgim yok üzgünüm.
-
Bu yenilenmiş sürümünün malum yerlerde linkleri var mı arkadaşlar? 4K + HDR / 10 bit sürüm arıyorum..
-
Hafta sonu tüm seriyi İmax salonda izlemeyi düşünüyorum. Çok büyük nostalji olacak. Bu film imax mi çekilmişti bilenler varmı ?
-
Klasik 35 mm ile çekilmişti.
-
O dönem İmax'i bırak , Hd bile yoktu yiğenim.
-
Arkadaşlar, en sağlıklı zorrentini nereden bulabiliriz? -
valla ben çaktım bir tane indiriyorum remastered. herkes bir şey demiş. yüzük kardeşliği extended remasterd 1080p bluray remux 71gb. isteyen dm atabilir.
-
Yıllar önce ucuz sinema salonlarında karanlık perdelerde izlemiştik. Hey gidi.
-
Stremio hocam. 4k uzatilmis versiyon var. Keyfine bak. 78 kusurat GB idi.
-
Şuan yok sanırım hocam merak edip bakayım dedim hiç kullanmadım daha önce ama akış yok yazıyor.
-
Buyur hocam
-
Teşekkürler hocam, Ben o eklentiyi kurmamıştım ilk defa baktığım için henüz ne nedir ne değildir bilmiyorum pek uygulamada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X