Şimdi Ara

The Man in the High Castle (2015) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
14
Favori
11.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk iki bölümü izledim şu anlık ve beğendiğimi söyleyebilirim. Atmosfer ve hikaye gayet iyi. Diziyle ilgili söyleyebileceğim tek eksi oyunculukların pek başarılı olmamasıdır sanırım.
  • Yeni bölümlerin ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazılar ne zaman gelir acaba 7.bölüme kadar var
  • Son 3 bölümün alt yazısı yok. Saat başı kontrol ediyorum. Fazla tutulmadı sanırım Türkiyede.

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    hocam çevirmen baya yavaş tutulmaması da etkili olmuş olabilir tabi
  • Türkçe altyazı olmadan olmuyor. Artık çeviren birileri çıkmazsa ingilizce altyazıya kalacağız. Bu dizi nasıl tutulmuyor anlamış değilim.

• Geçen bu diziyle ilgili bi haber gormustum.

Listeme aliyorum.

• 2.sezon onayını aldı.
  • ucuncu bolume gectim dizi wolfstein oyununa benzemis oyunu da sevmistim bu da umarim guzel devam eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.bölüm neydi öyle ya ters köşe yaptı vallaama ters köşe olmasada dizinşn amacı kalmazdı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 bölümde ki film benim kafamı karıştırdı. Bir an aklım yıldızlar arasına kaydı. Daha önceki bölümlerde böyle bir olaya gönderme var mıydı ? Herşey yolundayken son bölümde bütün bildiklerim arasında kopmalar oldu :D. Umarım 10.bölüm bir an önce gelir. Birde ikinci sezonun başlangıç tarihi belli mi ?

• Muhteşem bir sezon finaliydi. Sezon finalinde 2.sezonda, cevaplanması gereken bir sürü soru işareti bıraktılar. Birde biri filmlerin esprisini açıklayabilir mi ? Filmdekiler nasıl , ne zaman çekilmiş kafamı karıştırdı.

Yanlış anlamadıysam yüksek şatodaki adam hitler olduğu anlaşıldı. Müfettiş hakkında tam şerefli adam derken en son yaptığı tamamen şerefsizlikti. Joe Blake inde kime çalıştığını bir türlü karar veremedim. Kızı sevdiği ortada ama nazilikten de kopamıyor. En son sahnede de dizide ki favori adamlarımdan ticaret bakanı kafayı buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Clk -- 28 Aralık 2015; 1:20:32 >

• 8 9 10 kaldı onlarıda bugün izleyim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Muhteşem bir sezon finaliydi. Sezon finalinde 2.sezonda, cevaplanması gereken bir sürü soru işareti bıraktılar. Birde biri filmlerin esprisini açıklayabilir mi ? Filmdekiler nasıl , ne zaman çekilmiş kafamı karıştırdı.

Yanlış anlamadıysam yüksek şatodaki adam hitler olduğu anlaşıldı. Müfettiş hakkında tam şerefli adam derken en son yaptığı tamamen şerefsizlikti. Joe Blake inde kime çalıştığını bir türlü karar veremedim. Kızı sevdiği ortada ama nazilikten de kopamıyor. En son sahnede de dizide ki favori adamlarımdan ticaret bakanı kafayı buldu

dizideki sci-fi filmlerden kaynaklanıyor. bakalım 2. sezon daha çok aydınlatırlar umarım.

• diziyi az önce bitirdim son bölümler gayet iyiydi 2. sezona kadar kitabını okurum artık

• Ticaret nazırının olayı işi iyicene berbat etti. Güzel dizi ya sci-fi katılmasa on numara konu.
  • Bu son bölümü bir tartışalım ya :)
  • Güzel diziye benziyor bu kıtlıkta gidebilir . Konusu farklı hiç olmazsa .
  • Dizi paralel evren bazında yol alırsa tutar bence. Sezon finali çok iyiydi. Şimdi yeni sezonu nasıl bekleyeceğiz? Hadi yeni sezonu bekledik diyelim altyazısı 3 ay sonra mı 5 ay sonra mı ne çıkar artık.
  • Diziyi bitirdim bugün . Kaliteli bir yapım olmuş çekimleri olsun , kostümler , mekanlar . 60lı yılları alternatif nazi dünyasına iyi uyarlamışlar . Hiçbir şey sırıtmıyor . Lakin dizi genel olarak tutmadı sanırım . 2. sezon onayı alsa da ne zaman döner şimdilik her şey muamma . Altyazı problemi de var . Biriktirerek izlemek şart oluyor .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.