Şimdi Ara

The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı

Epic Games'in yayıncılığını yaptığı The Matrix'in filmi için hazırlanan The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 özel deneyimi erişime açıldı.

Ayrıca Bkz.Epic Games'e beklenen özellik geldi: Artık alışveriş sepeti oluşturabilirsiniz

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience isimli bu içerik şu anda Xbox Series ve PlayStation 5 sahipleri için erişime açıldı. Deneyimin detaylarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Fragman

Bu ücretsiz, sınırları zorlayıcı sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda UE5 ile interaktif hikâye anlatımının ve eğlencenin geleceğine bir bakış at.

Epic Games ve ortaklarının yanı sıra Lana Wachowski'nin de dâhil olduğu orijinal film ekibi üyeleri tarafından oluşturulan MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un performanslarını içeren Matrix'in gerçekliği büken evrenine vahşi bir yolculuk sunuyor. Unreal Engine 5'in gücünü Xbox Series X/S ile birleştirince nelerin mümkün olduğunu görmek ister misin? Şimdiye kadarki en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım at.

• Şaşırtıcı derecede çok iyi

• The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• şu grafiklere bak hele...

• Baştaki Keanu Reeves ayrıntılarına çok çalışılmış fakat ondan sonra ne varsa gayet normal geldi. Ayrıca bu tür teknoloji videolarını çok görüyoruz ama oyunlarda pratikte çok karşımıza çıkmıyor çünkü herkesin sistemi bir değil. Yıllar önce Ubisoft'un The Division oynanış tanıtımında dibimizin düştüğü fakat sonrasında oyun çıktığındaki rezillik geldi aklıma.

• PC'de nasıl deneyebiliriz?

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sn, baştaki, yani haberdeki ilk resimdeki Keanu gerçek Keanu, rendered değil ki..!?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üst düzey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ray tracing açık

ne sisteminden bahsediyorsun, demo konsol için. ayrıca division görselleri pc de gösterdikleriyle bire bir aynı. ben kendim bitirdim oyunu, konsolda düşük grafikleri.

• pcrex kullanıcısına yanıt
    the divisionda görseller pc de kırpılmıştı azıcık da olsa. birebir aynısı olmadı. konsol da felakete dönüştü tabi.

• Bunlar hep ileride meta human ve diğer tüm Unreal ekosistem öğelerinin kullanıldığı daha interaktif oyunlarla karşılaşacağımız gösteren bir ön-görü diyelim.

• Harita ölçeği muazzam.

• Demo enfes olmuş. Ya umarım şöyle bir Matrix oyunu yaparlar yeni nesilde. Şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt

:))) hayır gerçek değil. Kendi oynamış ama orada dijital olarak yer alıyor.

• pcrex kullanıcısına yanıt

Konsolların da pro su vs si çıkıyor artık, ayrıca nesil farkı oluyor. Yani yine herkesin sistemi bir olmuyor. İkincisi ise division un tanıtım zamanı gösterilen oyun içi oynanış görüntüleri ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark vardı ve bu çok gündemde kaldı, aç bir bak internete karşılaştırma videolarına ve haberlerine.

• Sabah deneyimledim, pixel iyileştirme var. Çok başarılı buldum, arabayı hızlı sürdüm, diğer araçlara daldım o ara fps düştü. Ama ilk sefer için çok çok iyi bence. Ben çok başarılı buldum.

videoları haberleri çıktığı günden beri biliyorum, onlara bakan sensin. ben sana birinci elden gördüğümü söylüyorum. ecnebilerin bir sözü vardır 'second hand experience is not experience'. bende downgrade yediğini duyduktan sonra oyunu oynayınca şaşırmıştım. sen videoyu izlerken dibin düştü ben oyunu oynarken dibim düştü, hatta bence 2. oyundan daha iyi ilk oyunun grafikleri ve atmosferi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.