< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı (2. sayfa)
-
-
Bir an ilk baştaki neo yu gerçek sandım. Yakın gelecekte galiba oyuncular yüzlerinin teliflerini sinema sektörüne bağışlar. Kendi oynamış gibi filmleri çekilir. İster ölsün, ister yaşasın farketmez. Başrolde ölü bir aktör veya aktris...
-
Oyun downgrade nin Allahını yedi. Bunu herkes biliyor, benim yorumum değil. Neyi savunuyorsun? Öznel bir yorum değil benimki, kabul edilen ve tepki toplayan bir olaydı division çıktığında görünen. Oyunun grafikleri iyi ama asla tanıtılan oyun içi videolarındaki oyun değildi. Net...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demo böyleyse 5 sene sonra ue5 ile yapılan büyük bütçeli 3A oyunlar enfes olacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ne abi Allah aşkına, maymunlar cehennemi filminden fırlamış şempanze gibi yapmışlar.
-
Mükemmel görünüyor
-
yav bize ne senin gördüğünden hahahaha deli mıdır nedir ya. tüm oyun dünyası downgrade yediği hakkında hemfikir olmuş sen kimsin de seni ciddiye alalım. kendini nimetten sanıyor bir de neymiş 2nd hand experience not experience mis hahaha sanki aya çıktı da 2nd hand anlasilmazmis. altı üstü ekrana bakıp pikselleri gördün kardes neyin havası bu?
hay ben senin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır Render hocam :))
ne zaman çıkacak tarih belli mi ?
-
Video görünmüyor
Harika
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X