Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 2 ve 3 izle-geç denecek filmler değil. Yani katılmıyorum. Bilim-kurgu yönünden gayet sağlam,gayet ayrıntılı kurguya ve senaryoya sahipler. Yeni film bu kadar iyiyse benim için yeter de artar bile. Yorum ve puanlara bakılırsa vasat bir yapım olmuş gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rotten %70 ile açmış

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    2 ve 3 hikayesiyle hayallerdeki beklentiler yüzünden beğenilmedi aşırı derece görsellik vardı.

Normal bir bilim kurguya göre iyi filmler ama Matrix beklentiyi çok yükseltti o nedenle gömüldü.

Bu da belki beğenilecek bir film olur.

Cloud Atlas çok iyi bir filmdi
    Ama seyircinin çoğu beğenmedi
    Belki bu da öyle olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hikayeyi çok beğendim, gözler eski oyuncuları arıyor onlar oynasaymış daha da iyi olurmuş, devam filmlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

kötü yorumlara aldırmayın ilk 3 filmi tam anlamıyla anlayabilen her insan bu filmi sevecektir.

• Düştü
    The.Matrix.Resurrections.2021.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.HDR.HEVC-EVO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 22 Aralık 2021; 11:12:5 >
  • İçime su serptin hocam. Sinemada yayinlanmasini bekliyorum, kotu yorumlari gordukçe hevesim kaçıyordu ne yalan soyleyeyim. Boyle olumlu yorumlar gorunce biraz olsun rahatlıyorum.

• ilk 3 filmi tam anlamıyla anladım ve ilk 3 filmle alakası bile yoktu matrixi tam anlamıyla anlayan insanlar zaten bu filmi beğenmeyenler. final sahnesindeki olaylarla beraber gözümde 1 puanı hak etti

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığı ile izleyin ilk bir saati kafanız allak bullak olacak ikinci saatinde aksiyonu damarlarınızda hissedersiniz. Film daha uzun olmalıymış tek eksisi bu, ufak kopukluklar var ama devam filmleriyle eksikler kapanacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çöp

Haktan Kaan İçeltwitter
    “Bunu söylemek istemezdim ama son dönemde gördüğüm en kötü filmlerden biri. Ucuz aksiyon sahneleri ve göze batan efektler, kendisiyle dalga geçen parodiyi andıran nostalji kırıntılı, zeki olmaya çalışıp olamayan bir senaryo. Koca bir hayalkırıklığı... #MatrixResurrections”
    https://twitter.com/HKi7/status/1473603169410297860
  • Yalniz kısa saçlı neo'ya bu gozluk modeli çok yakışıyordu ama uzun saçlı stiline hiç yakışmamış, hatta komik geliyor gözüme. Ne zaman şu afişi görsem ismail YK ya da can-kan kaset kapağına bakıyormuş gibi hissediyorum.

• mbuyukler24 cuma sinemada izlemeden çevirmem dedi bizim resurrection hayali haftaya kaldı 

yine de kulağınız delik olsun adam gibi bir türkçe altyazı duyan bilen haber versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Aralık 2021; 14:35:59 >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok haklısın. O posterdeki görüntü çok fena. İlk filmde ne kadar modern duruyorsa bunda da o kadar kız tavlamaya çalışan kendini bilmez gözlüklü amca gibi duruyor.

• Neo sanki yere bağdaş kurup kaval, ney çalacak gibi duruyor. Umarım yalnız afişte bu sıkıntı vardır. Filmde böyle görünsün istemem.

• Intruder kullanıcısına yanıt

Evet özellikle 2. filmde görsellere ve aksiyona fena abanmışlar ama bu şimdi eksi midir? Yani yine bir şeyler anlatıyor. Hatta hikaye bu 2 filmde daha kompleks hâle geliyor. Çünkü daha fazla soru işaretleriyle birlikte geliniyor. Bence insanlar bazı şeyleri tam anlayamadıkları için bu iki filmi ilki kadar beğenmediler. İlk film daha basit anlatılmıştı ve daha netti. Sonraki filmleri program ve simülasyonlar konusunda daha ayrıntılı senaryolar izlediler. Zion ve diğer her şey de simülasyon muydu yani dedirtti. Bu da insanlarda bir hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Benim yıllar yıllar sonra fark ettiğim ayrıntılar var yahu!

Cloud Atlas'ı ben de pek sevmemiştim ne anlatmaya çalıştığını pek anlamıştım. Kopuk kopuk bir şeyler anlatıyor ama anlattığı şeyler bana geçmemişti. Filmle ilgili hayal meyal birkaç sahne dışında hiçbir şey hatırlamıyorum da. Umarım böyle bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Aralık 2021; 15:58:4 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Haydaaa! Yapmasın öyle şeyler, hemen çevirsin.  

• imdb puanı revulotion ile aynı hemen hemen demek ki revulotiondan kötü olmayacak tek tesellimiz bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum ama o kaç yıllık film onun yaşadığı ortalamayla bu filmin puan ortlaması aynı değil. Bu daha yeni, daha izlemeyen çok insan var. Beni korkutan kısım bu.

Bu arada mbuyukler24 "Düzgün sürüm bekliyorum. En kısa zamanda." diye not düşmüş altyazı için.

Yine bu arada 720p düşmüş ama bize en az 1080p tercihen 4K lazım. 4K sürümü bekliyorum şahsen. Hemen düşer mi acaba.  

• çoktan düştü dolby vision var hdr var tvin hangisini destekliyorsa ben indirdim bile altyazıyı bekliyorum

senin torrent sitesi nanay herhal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    4K düştü HBOmax.

• Intruder kullanıcısına yanıt

Hocam baktım ama bulamadım 4K versiyonu .

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.