Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel ortam yapmış kendine.  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://store.donanimhaber.com/b8/74/ee/b874ee921b177da1bf7d8661f2d20629.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Aralık 2021; 0:49:30 >
  • alt yazı için takip

• İlk filmi 3 haneli sayılarda 2 ve 3. filmi de çokça izlemiş biri olarak muhtemelen şuan nostaljinin etkisiyle mehh diyebiliyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Göndermelere kastıklarından konu biraz hafif kaçmış gibi geldi. Her kareye gönderme sıkıştırmaya çalışmasalar daha iyi olurmuş sanki. Bir de başından sonuna ciddiyetsiz bir ortam filmde . Böyle tercih edilmiş anlıyorum ama bizim kafalar eski herhalde ondan uyuşamadım. Bir de gene kadın gücünü öne çıkaralım temasına girmişler sanki sonlara doğru sjw ler görünce rahatlamıştır. Neyse meh diye başladım daha şimdiden kafamda notu düştü filmin.
  • İzledim açık ve net bu bir matrix filmi değildir. 1/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 23 Aralık 2021; 14:58:20 >
  • Ne kadar çabuk düştü.   İlk üç filmi geçen hafta peşpeşe izlemiştim. Şimdi taze biçimde bunu izleyeceğim ama gerçek bir altyazı bile yok sanırım henüz...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Aralık 2021; 4:3:45 >
  • Tamamiyle rezalet, çöp, büyük hayal kırıklığı. Yandaş yemiş John Wick izledim sanki. Yazık ettiler filme, Matrix efsanesine yapılmış en büyük hakarettir bu film gibi şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam 22 Aralık'ta HBO Max platformuna da verdiler. Sen de tahmin edersin ki bir yapım herhangi bir paralı platforma geliyorsa aynı gün kendisini torrentlerde veya malum online izleme sitelerinde görebiliyoruz. Bunda da öyle oldu. Bence vizyon tarihi ile platform tarihini aynı günlere vermek büyük hata ama öyle anlaşmışlar demek ki. Ve evet altyazı bekliyoruz. Makine çevirisi dışında bir altyazı yok, makine çevirisiyle de film izlenmez zaten.

• En kaliteli sürüm şu sanırım

rarbgmirror.com
    The.Matrix.4.Resurrections.2021.HDR.2160p.WEB.H265-PECULATE Torrent download
    https://rarbgmirror.com/torrent/w4ymk2q

• yemin ediyorum hayatımda bu kadar hayal kırıklığı yaşamadım. filmi sanki yönetmenler değil de bir grup genç birleşip harçlıklarıyla yapmış gibi. görüntü kalitesi leş, ses kalitesi leş, oyunculuk leş ve hikaye de leş.

o kadar berbat ki sövmemek için zor tutuyorum kendimi. lana harbiden söylenildiği gibi ilk 3 filmin senaryoyu çalmış herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 23 Aralık 2021; 8:51:51 >
  • Yav arkadaş halen Türkçe altyazı yok mu? Çeviri yapan arkadaşların hepsi mi cuma sinemada izleyip sonra hafta sonu mu atacak alt yazıyı?

Yok mu bi babayiğit erkenden çevirip atacak?  Zaten puanlara yorumlara bakarsak film ters yönde patladı. Şu soğukta sinema'ya gidilmez artık bu puanla, yorumlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 23 Aralık 2021; 14:16:51 >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Türkçe alt yazı dünden beri varki…

Opensubtitles üzerinde bulunuyor.Manuel aramada çıkıyor …

Matrix 2021 TR altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Aralık 2021; 13:42:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

çevirmen kim her adamın çevirisi izlenmez ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Aralık 2021; 13:51:40 >
  • @QRocKfire

Oradaki erken çıkan çevirilerin %100'ı translate çeviri oluyor.

Edit: Evet baktım şimdi translate çeviri. Oradan indirip izlemek gibi bir hata yapmayın. Google çeviriden beter.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 23 Aralık 2021; 14:19:2 >
  • ekşi sözlük yazarı çevirmiş burada.

• sanırım translate altyazıyı düzenlemiş film kaçmıyor mbuyukler24 çevirmeden izleyip keyfimi kaçırmam zaten film kaçıracak keyfimizi bir de çevirmenlere küfür edip günaha girmeyelim 

• BU filmin ilk seyredilimi çok önemlidir. Korsan altyazıyla seyredilmez. mbuyukler24 altyazısı bekleyeceğim bende.

• Görüntü leş? İzlediğim en iyi görseldi belki. Oled TV'de 20GB Hdr olarak diyorum ve gözüme güvenirim.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Makine çevirisidir o. Yani çöp.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

görüntü sadece efektlerden ve çözünürlükten oluşmaz, çekim şekli bile berbat hele ki aksiyon sahnelerinde ki çekimden kaynaklanan kare hızının anormalliği aşırı belirgin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 23 Aralık 2021; 16:17:55 >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Ben yine de bu arkadaşın çevirisine çok güvenemedim. En iyisi çeviri işini yapan adamları beklemek. Altyazıyı çevirecek olup ama önce sinemasında izleyecek arkadaşı da anlayabiliyorum. Demek ki serinin fanı ve filmi izlemeden önce altyazıyı çevirerek spoiler yiyip tadının kaçmasını istemiyor besbelli. Bir de sinemasında izleyincd çeviriyi de göreceği için çeviri işini daha da hızlı yapacaktır diye düşünüyorum.  

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.